Eniro

Imorn den 1 april fyller eniro 118118 10 år och då blir det massa roligt på jobbet och en massa gotta :)

Och det är inget aprilskämt,inte vad jag vet än iaf! Spännande dag 1 april...



Österåsens hälsohem

Igår på min lediga måndag for jag upp till mamma som är på österåsens hälsohem och vilar upp sej och tar hand om sej själv i 3 härliga veckor. Jag klev upp kring 8 och gjorde mej iordning och käkade en snabb frukost sen bar det iväg...jag var uppe efter 1 timme och 45 minnuter och då höll dom på att laga mat tillsmmans :) Jag kunde ju såklart inte stå still utan att göra nåt så jag satte vantarna på disken! hehe sååå typiskt Linda att göra nåt sånt mamma och hennes kock-kamrat gillade det men resten av gänget var lite avis och tänkte ringa till deras barn till nästa matlagningskurs på torsdag haha det var ett härligt gäng!

Sen gick vi till mammas rum och jag gjorde mej hemmastadd och kollade runt lite...sen var det dags för lunch och det var ju baaaara nyttigheter,damn glömde att knäppa kort på den men men,världens buffé med grönsaker och annat nyttigt! 

Efter lunchen följde en promenad,jag tog med mej mamma på den längsta sträckan och hon va så glad efteråt att hon hade klarat av den :) Sen var det dags för mamma att gå på massage och medan hon var där och blev ompysslad så tog jag sikte på gymmet,körde styrka en halvtimme sen kom mamma och hämtade mej och vi gick upp på hennes rum och tog det lugnt en stund...lyssnade på Lars Kristerz hahaha =p

Klockan halv fyra var det dags att gå till simhallen och först bada bubbelpool och sen blev det simma ett par längder...efter en skön dusch så gick vi upp med dom blöta kläderna sen blev det avslappning för hela slanten,trodde aldrig jag skulle kunna slappna av MEN det gjorde jag! Shit vad skönt d va´! 25 minuter Avslappning ska man helst göra varje dag,men vem tar sej tid med det??? Hmm något värt att tänka på i denna stressade värld!

Var iallafall kvar till middagen vid femtiden så jag avslutade dagen med det och slutligen en sista promenad innan bilresan hem...skönt att få lite luft så man vaknar till liv innan man sätter sej i en bil...då tog vi den korta sträckan.

Hem trodde jag först att jag hade körtfel,glömt att svänga av där jag skulle,så jag ringde till Anders och frågade men tydligen så var det rätt väg haha jag och geografi ;) Var hemma vid nio ungefär och då var man tröttis...

MEN kollade faktiskt på Madagaskar 2 och Björnbröder 2 dom var super,Björnbröder var bäst av dom. Och det var tur att den slutade lyckligt var på väg att gå illa där men det slutade inte sorgligt. :)

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder fråpn gårdagen uppe på Österåsen:


Stora entrén,jag påväg in.


Från mammas balkong.


Promenad


Utsikt








Solsängar som inte användes på grund av denna j-la vintern! haha


Koja i skogen


Tjusigt


Mammas balkong/hennes rum.




Jag och mamma på prommis.


En liten present jag hade med mej till mamma,plus lite olika lotter.

Nu blir det lite tv; Den rätte för Rosing och Andra Avenyn. Tänkte kolla via datorn,missade ju det nu ikväll när jag jobbade och det går ju bara inte hahaha

Natti natti

Ciao ;)

Puss Puss

En låt också...


Gonatt

Nu ska jag snart borsta tänderna och krypa ner så jag kommer upp imorn och kan vara pigg och köra till Österåsens Hälsohem och hälsa på mamsen. Tänkte försöka komma iväg runt nio så jag är uppe till lunch.

Dagen idag har varit seeeg! Trodde aldrig jag skulle få sluta haha men som alla andra dar så tog arbetstiden slut och jag åkte och hämtade upp Anders och vi drog och käkade varsitt orginalmål på Max. Efter det drog vi till Statoil i Granlo och bytte en baklampa på min bil,kollade oljan och fyllde på spolarvätska.

Bilen fick sej en liten undersökning innan det stora testet på tisdag som stavas BILBESIKTNING! Får se hur det går,första gången jag besiktar denna bil,köpte den ju i september... Men skulle det va nåt så är det ju skönt att man får det på papper och fixar det,sen så är det klart! Bara tuta och köra igen :)

Natti natti

Ciao ;)

Puss Puss

Sköna drömmar...

Önskar John Blund


AKON - I LOVE YOUR MUSIC!

Här kommer en favorit just nu:


Sommartid?

Öh! Njae inte riktigt va´? Inte i den här stan iallafall!

Igårkväll när jag kom hem från jobbet satte jag igång tvn direkt för att kolla fotbollen och ställde fram alla klockor en timme...fick man sova en timme mindre inatt då.

Sverige spelade iallafall oavgjort igår,tråkigt att man inte fick se ett par mål i kassen...men bättre oavgjort än förlust såklart :)

Nu har jag min första paus,började jobba 9:30,känns rätt okej att jobba idag ändå...lagom tempo.

Efter jobbet idag blir det lite mek med bilen med Anders,kolla och fixa lite grejer innan besiktningen på tisdagmorgon.

Bjuder på en låt:



Ciao så länge ha en mysig söndag...

Puss Puss

Snö snö snö

och lite mera snö! Fy fan vad less jag är på denna snö nu,när ska det bli vår och bar asfalt?!?!





Ha en skön dag,trots snön! Nu ska jag börja jobba...

Ciao ;)

Puss Puss

Snart så...

snart gör jag kväll för idag,eller snart och snart..om två timmar. 21:15 loggar jag ut! Då blir det fort till bilen och i ilfart hem till lets dance-finalen,fan att jag missar typ nästan hela :( Vore skoj att ha sett det,men men man kan ju inte få allt,det har man ju märkt!

När jag kommer hem då blir det till att äta nåt gott och ta på sej morgonrocken och mysa ner sej i sängen eller soffan och äta nåt gott =p Får se om jag stannar på statoil innan jag åker hem och köper nå godis,får se,känns inte som jag har tid med det riktigt haha

Köpte ju lite godsaker idag när jag va på ica så...det får nog duga.


Om 8 veckor ligger man och steker sej på kleopatrastranden i 2 veckor Mmm nice d ska bli...


Ha en skön helg.

Ciao ;)

Puss Puss

Fredag!

Yes så var det fredag och man jobbar kväll,slutar 21:15 så det rä väl hyffsat iallafall :)

Innan jobbet idag så tog jag mej en promenad och passade på att gå på ica och handla hem lite till kylskåpet...var ute en halvtimme ungefär sen blev det hemgång som innebar en dusch och brunch tillsammans med ST,det är inte varje dag!

Anledningen till det är för att jag har lovat min granne en våning under att ta reda på hennes tidning fram till på måndag då hon kommer hem från nån resa hon skulle göra typ =p Och det är ju klart,kan man hjälpa till så why not? =p

Nu börjar jag och jobba om 5 minuter så jag måste dra nu! Men jag bjuder på en låt:


Gammal skön låt...

Ciao ;)

Puss Puss

Trevlig helg!

Dagens låt

Åh den är ju bara sååå bra ;)

Lyssna och njuuuut gott folk!


rensa rensa rensa

Jag har kommit in i en period då jag bara ska rensa hela tiden! Så fort jag får en stund över så kollar jag om det är nåt som behöver slängas eller så :) Haha känns som att det är sedan Rent Hus i TV4 började som det hela satte igång för mej,snacka om att dom får en att vilja greja,kliar i fingrarna nästan hahaha Fy tusan hur det ser ut hemma hos dem alltså,då är det skönt där man sitter i soffan eller där man ligger i sängen och ser sej omkring hur fint och rent det är och hur gott det luktar Mmmm.... Skulle inte vilja byta med dom som har det som ett helvete hemma,huvva!

Nu ska jag börja jobba!

Ciao ;)

Puss Puss så länge...

Lediga våffeldagen

Hello!

Snart är denna lediga dag slut och jag har gjort hur mycket som helst känns det som i kroppen...

Det började med att jag vaknade vid 10 drog ner till tvättstugan och fixade lite tvätt,sen blev det en handling borta på ica,en promenad,lite städning,shopping på ikea ;) Sköööön dag hehe

Sen sist men inte alls minst så bjöd jag hem mammas sambo Anders på våfflor @ våffeldagen,mmmums!

Det blev frasvåfflor med jordgubbssylt och gräddvaniljglass och mjölk till såklart :)

Han hjälpte mej att fixa mitt handfat rent och snyggt inklusive avlopp...och fixade och donade med lite allt möjligt som jag behövde hjälp med. Tack Anders jag uppskattar dej verkligen!!!

En till sak som han fixade igång till mej var avfrostning av frys,ett projekt som har tagit mej typ 4½ år att genomföra hahaha har inte kommit till skott förrrän nu så det känns sååå skönt att den är klar nu. Det var SÅ lätt att slå av den och frosta av den,för den var helt TOM både innan och efter hehe

På ikea köpte jag,galgar,ramar,tvättkorg,pappershållare (eller vad det heter) och en ny toasits som var svart och gjord av trä. Så nu är mitt badrum som nytt och hela lägenheten känns så himla fräsch just nu så det är inte klokt!

Jag är en tjej som hatar papper och då menar jag Hatar...fy tusan.
Förra veckan rensade jag ur 4 pärmar med gamla räkningar med mera som var från 2002-2006,hällde ut alla papper i en blå ikeakasse och den blev helt full! Mycket tung att bära till insalmingen vill jag lova.  

Så nu är alla papper i sin ordning och det känns HELT UNDERBART! I Love To Be A Organized Girl...

Dagens låt och dagens middag =p




Dagens middag...

---





Nu ringer mamma (hon är på österåsens hälsohem just nu i 3 veckor och vilar upp sej)

Natti natti

Ciao ;)

Puss Puss

Egobilder







Dom första  bilderna är bilder på mej som tröttis jag var igår innan jag somnade och den tredje bilden är från dagens promenad runt sidsjön som jag gjorde efter jobbet...

Imorn är jag ledig och då blir det först tvättstuga sen promenad sen gym sen shopping...puh! Fullt upp men skönt o va ledig så man kan göra lite ärenden och ta hand om sej själv!

Natti natti snart blir det sängen.

Ciao ;)

Puss Puss

Update

Här kommer en liten bild-update från helgen som var:


Min och Emelies drink på Hotel Rival


Mmmums den var sååå god,smak av päron och choklad!


Emelies var smak av jordgubb har jag för mej...


Passionsfrukt- och persikadrink till oss båda (snygg champagnekyl i bakgrunden)


En gammal kassaapparat från ett ställe där vi käkade kebab på torsdagsnatten,eller om det var på fredagsnatten,kommer inte ihåg =p


Våran lunch på fredagen,på baresso. Hälsotallriken jag nämnde tidigare,sjukt fräsch och god!


Emelie och hennes lunchtallrik. Åh härligt det var att sitta ute och äta för första gången i år!


Emelies födelsedagspresenter och lite av drycken...


Glad i hatten på fredagskvällen


Födelsedagsmiddagen på lördagskväll.


Salladen med granatäpple på toppen


Fläskfilélimegrytan,shit hur gott kan man äta egentligen?! Namnam


Födelsedagstårtan på kylning,smaskens den med förstås!


Emelie i en rolig pose med sitt hår runt näsan,hehe Emelie gillar att grejsa med sitt hår.


Lägenhetsinnehavarna på krukmakargatan 29 med tårtan i högsta hugg.


Dags att blåsa ut ljusen...


Skär en bit av tårtan...


Sen var det dags för resten att få smaka en bit. Den var sååå saftig och go.

Det här var bilderna från helgen,här kommer lite bilder från gårdagen,då jag var med Maria och hennes mormor.käkade först thai sen åkte vi runt lite och mormor Gunda fick handla lite. Sen avslutade vi med fika hemme hos henne...


Jag i väntan på att Maria skulle hämta upp oss på båtsmansvägen.


Viagra någon??? Då finns det på Buketten i Birsta City,shiiiit asså! Trodde inte mina ögon,inte Maria och hennes mormor heller förrän jag visade dom...jadu mycke ska man se.


Fika bjöd hon oss på förstås,som vilken mormor som helst skulle gjort :) Gunda är så söt så söt.


Ett syetui som jag och Maria fick oss varsitt :) Sååå gulligt,ser ut som en barbiepryl.













Bilder från Gundas balkong,både Södra berget och Norra berget fick jag med.

Nu måste jag dra och jobba,inte jobbat på en vecka,först ledig helg sen en jobbig nackspärr efter det så nu är det dags att dra och komma igång igen...

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

Trevlig helg,själv ska jag jobba hela!

Nu så...

...är det bara sminkningen kvar sen drar vi ner på systemet och sen stan.

Ha det gött så länge...

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

Emelies födelsedag!!!

Igår var det fullt ös från det att Emelie slutade jobbet tills vi somnade efter tre nångång...

När Emelie hade slutat ringde hon mej och vi möttes på Doncen och köpte med oss mat hem. Sen var det menat att vi skulle på en förfest hos en kille i Solna,men...det blev inte av. Det gjorde ingenting för vi hade det super härhemma hos Emelie ;)

Bra musik,god dryck och gott sällskap av varann =p

När klockan slog tolv flög champagnekorken upp i taget!
00:00=Emelies födelsedag.

Vi drog från Emelie vid halv ett,då åktevi till Medborgarplatsen och hamnade på Scandic Malmen där vi rockade loss med alla iglar haha

Vid två ungefär drog vi därifrån och skulle på en efterfest...men vi banga. Istället hoppade vi in i en taxi och drog på Mc Donalds på hornsgatan sen hem och sov...

Idag är man en utslagen hjälte men snart är man igång igen.

Morgonen idag började med en födelsedagsfrukost till Emelie som jag,Cissi och Molly ordnade. Ljus i mackorna och rosa ballonger och serpentiner och grejer,u name it!

Gumman Jag Älskar Dej DU är världens sötaste och bästa tjej/kusin!!! ;)

Ciao så länge nu ska jag duscha!

Puss Puss

xoxo

Sådär

Nu har jag varit på systemet och handlat vin,champagne,öl och Breezers så nu är det ordnat. Har precis duschat också åh gud så skönt det var att krypa ner sen i sängen,ligger nu och myser och hoppas på att Cissi kommer hem snart så jag,hon och Molly kan fixa lite... =p

Åh nej nu börjar jag bli hungrig...jag har varit mätt tills nu efter golunchen,undra vad som jag ska hitta på att stoppa i mej,hmm?

Vore skönt att gå ner på Ica och så innan Lets Dance...

Måste fundera lite nu!

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

Have a nice eve so long...

Fredagen den trettonde-IGEN

Jepps,så är det faktiskt. Två månader på raken...peppar peppar har det inte hänt nåt-än..! Hoppas det förblir så.

Just nu ligger jag hemma hos Emelie och vilar mej lite efter dagens bravader :)

Vi vaknade kl 11:11 och låg och drog oss en liiiiten stund. Sen gjorde vi oss iordning och drog till Östermalm,gick runt lite där och kikade inne på Östermalms Saluhall och Sturegallerian. vi käkade lunch på ett ställe där som jag inte kommer ihåg vad det heter nu...Hmmm? Får fråga Emzi sen ;)

Mums vilken god lunch vi käkade. Vi tog en varsin Dagens Tips: En hälsotallrik,den bestod av Kycklingfilé,keso,sallad,sweetchilisås,pesto,melon,balsamvinäger och nåt bulgurliknande,så sjukt gott och så sjukt mätta vi blev...Även att vi satt ute vid deras bord och käkade! Najs najs våren är snart i stan!

Förresten glömde att säga att vi var på MIST där Emelie hämtade ut en gratis ögonskugga och köpte en med 30% rabatt 98 spänn blev det totalt,gött. I sturegallerian gick hon lös och köpte en Friis & Co väska,man kan säga att hon köpte lite födelsedagspresenter till sej själv =p Och det är ju aldrig fel.

Själv har jag inte riktigt kommit loss än,det har inte släppt,ibland är det ju så haha...jag säger bara IBLAND

När vi var färdiga och tiden sprang iväg så tog vi Tuben till Hornstull och jag följde med Emelie till hennes jobb,hon började jobba kl tre...på ICA Nära Hornsgatan,mysig liten butik :) Gick in och köpte en Red Bull (my craving) en Ramlösa Päron Citronmeliss,Extratuggummin och en chokladbrejk. Sen gick jag snett över gatan till busshållplatsen och hoppade på bussen hem...till Krukmakargatan.

När jag kom hem så snackade jag lite med Molly och sen så plockade jag till lite här i Emelies rum och gjorde fint. Hon jobbar ju och flänger stackarn så det hinns inte med riktigt :) Så nu är det superfint här tills hon kommer hem ikväll vid tiotiden...då står skumpan på kylning och Breezern med förstås! Ikväll blir det en till förfest fast rejälare än igår...inför the BIG day tomorrow,Emelies dag!

Nej nu ser jag att det här börjar bli för långt och skrivkrampen börjar komma!

Ciao för nu ;)

Puss Puss

xoxo

Kanske ses i stockholmsnatten...Friday the 13th...

Estocolmo

Yes så var man i huvudstaden då hos Emelie,det är helt underbart.

Tågresan gick finfint,sov typ nån halvtimme sen så hade man ju mobilen att nörda med...laddade bland annat hem två ringsignaler i all tristess :) Det blev inte den alltför nya men sköna If I Were A Boy + Touch Me Right Now

Jag kom ner vid halv tio och då mötte Emelie upp mej och hjälpte mej att bära allt jag hade med mej :) Presenter och dylikt...nu har vi precis lagt oss efter en runda i kvarteren här kring Mariatorget och Söder...

Vi gick först in på Hotel Rival och drack två drinkar var...Den första jag fick var en mjölkdrink med päron och chokladsmak,mums! Emelie tog en söt Jordgubbsdrink...Våran andra drink tog vi samma,en passionsfrukt och persikadrink,mycket fräsch och god den med...Bartendern la ner hela sin själ i våra drinkar ;)

Efter Hotel Rival styrde vi klackarna till Marie Laveau (tror det stavas så) där drack jag en öl och Emelie en cider. Vi satt där och surrade och kollzade på folk,skönt ställe!

När vi kände oss nöjda och lite rund under fötterna och några vändor @ the ladies room (ni vet när blåsan trycker på när man dricker öl hehe)

Då gick vi till ett kebabställe alldeles där Emelie bor nästan det också,käkade varsin Kebab med bröd och nu ligger vi i sängen och ska sussa.

Imorron är en annan dag...

Imorn blir det en sväng på gymmet efter frukost tror jag...eller en prommis. Hoppas solen skiner imorn!

Nu snarkar Emelie här bredvid mej,hon ligger som förstenad haha =p
Dags för mej att stänga ögonen åsså bakom ansiktsmasken...

Ciao natti natti ;)

Puss Puss

xoxo

Gomorron världen

Åh igårkväll när jag väl gick och la mej så kunde jag inte somna! Jag höll fan på att bli galen...låg och vände och vred på mej,gick igenom hela packningen om jag hade fått med mej allt och så vidare,sjukt störigt jobbigt!

Så därför är man ju trött som jag vet inte vad idag...men nu är det bara idag kvar sen ledig i hela tre dar,helt fucking WONDERBAR ;)

Åkte förbi Deli Norr nu på morgonen och köpte en Lasagne som jag ska äta till lunch,Mmm...

Så nu sitter jag här,börjar jobba om en halvtimme så nu ska jag äta lite frukost och surfa lite.

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

Snart nattinatti

Nu är packningen klar...som det känns nu iallafall :)

Ska alldeles strax krypa till kojs,tänderna är borstade och allt så nu är det bara bloggningen kvar...

Tänkte lägga upp lite bilder från 85-årsfirandet innan jag somnar...


Mormor i högform :)


Mamma och Morbror i en duett...


Den här tröjan fick hon av mej och brorsan...


Bilden underst är från mormors 80-årsdag,där hon sitter och lyssnar på en hälsning till henne från sin stora idol Christer Sjögren. (Som brorsan hade fixat till henne)


Present- och blombordet...


Morbror stod för sången och två bekanta för musiken på dragspel...


Kvällens yngsta uppvaktare "hålls" av Karin...


Såhär såg jag ut ikväll...klänningen är ett secondhandfynd,vet inte hur gammal den är men rätt så...Mormor hade tydligen en likadan fast en blåfärgad när hon och morfar firade sin 25-åriga bröllopsdag för typ 30-40 år sen.


Jag idag på väg ut...

Nej nu får det vara nog med bilder för idag!

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo


Mormors paket

Nu är jag alldeles strax färdig och då ska jag först åka och hämta ett par blommor hemma hos Annika. Och eftersom hon är magsjuk så MÅSTE hon ställa ut dom så hämtar jag dom utanför...shit om jag skulle drabbas! 
Sen ska jag möta upp Paula utanför mormor. Sen blir det 85 års kalas hela natten lång hahaha

Dagen idag har annars varit bra. MEN till och med när man jobbar 3 timmar står tiden stilla,men det har ju med inställningen att göra!

Efter jobbet blev det först träning sen sprang jag på Indiska och fixade E-M:s gardiner,köpte present från mej och brorsan till mormor och så hittade jag två reaplagg och ett svart hårband i spets ;)

Här är mormors present som jag slog in helt själv på Indiska:



Nu måste jag dra!

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

Mormor 85 år



85 år fyller i dag Elsa Nordström, Hagalid, Timrå.

Jubilaren växte upp i Ljustorp, "Gossa". Där fick hon lära sig olika sysslor vid ett jordbruk, bland annat att handmjölka kor. 1941 träffade hon sin Alf och de gifte sig. Efter några år i Söråker köpte de hus och flyttade till Ås, Ljustorp. Elsa har uppfostrat fem barn och kan numera stoltsera med att vara den äldsta av fem generationer då hon har barnbarnsbarnbarn.

Under 1970-talet bodde Elsa och Alf med yngsta dottern i Ånge. Då började Elsa förvärvsarbete bland annat vid Kungsfoto. Tiden i Ånge minns Elsa som mycket bra. De reste mycket med tåg och besökte olika platser. Efter Alfs pensionering återvände de till Timrå och köpte då husvagn som de använde flitigt.

Elsa blev änka 1993. Sedan i julas bor hon på äldreboendet Linden, Hagalid i Timrå. Födelsedagen firar Elsa med sina närmaste.


Angående...

gårdagen så jobbade jag till 15:45 sen tränade jag en timme,åkte och "hjälpte" mamma och Anders med en tvättmaskin dom köpte...blev inte så mkt till hjälp då den vägde FÖR MYCKET! Haha speciellt efter en timmes träning då musklerna redan var helt utpumpade =p Men som tur var fick Anders hjälp av en granne till tjejen som sålde den...

Efter det så åkte vi alla tre och käkade på Pizzerian i Nacksta sen skildes vi åt,dom åkte hem och jag åkte och solade sen hem...och jag somnade så gott i solariet så jag orkade knappt kliva upp därifrån :)

Mmm nice nice to be brown...



Skön bild :)

Ciao igen...

Puss Puss

xoxo

Hellohello

Åh sååå underbart man kan ha det idag! Endast 3 timmars arbetsdag ;) Mmmm...

Slutar klockan 12 idag. Då blir det träning direkt i nån timme sen blir det hem och duscha och sen ut och shoppa lite födelsedagspresenter :)

Underbar dag idag trots att det fortfarande snöar och är ALLDELES för mycket snö utanför fönstret!!!

Bjuder på en låt...



Ha en skön dag det ska jag ha!

Har även bara en dag kvar innan det blir helg i storstaden...

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

...

Jag säger bara en sak idag:

JAG HATAR SNÖ, JAG HATAR VINTERN!!!

Punkt slut.

3 låtar från dansgolvet i lördags...






Dessa är dom tre låtar som poppade upp i skallen nu som jag kommer ihåg spelades... =p

Snart är det natti hos Lindis...

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

SHIT

Vilken partykryssning!

Åkte ju till Stockholm igår vid lunchtid för att ta färjan till ÅBO. Väl i stockholm mötte vi upp Emelie i värtahamnen där båten skulle gå ifrån. Bussresan ner gick riktigt bra med god dryck,en "korg" var med godsaker i och lite klurerier som mamma hade med sej,den första tävlingen vann jag och den andra vann Anders men Elin fick ett pris ändå,ett tröstpris :)

Lite bilder från bussen:


Lite snacks...


Fick lov att ha flaskan "mellan benen" så inte chauffören skulle se den typ...


Tävlingen...


Snittar med tonfiskröra och rödlök...


Mamma och Anders... =D

Jag och Elin blev inte med på bild av nån anledning...hmm?

Inne på terminalen så var det dags att checka in och då såg vi artisterna för kvällen och Anders gick fram och surrade med dom och jag fick åt mej en bild...


Bröderna Rongedahl med en glad Anders mellan sej...hehe

När vi kom på båten så gick vi till våra hytter och gjorde iordning oss för middagsbuffén,jag hoppade in i duschen det första jag gjorde (otappat va´?) love to be fresh! sen sminkade vi på oss alla tre och bytte om.

Sen var det dags för buffén,vi mötte upp Anders och Mamma utanför och Emelie fick gå och sätta sej i Pianobaren och findricka lite medan vi käkade för det var fullt och hon fick inte BARA sitta med oss...

Till maten ingick det rött vin,vitt vin eller öl...hur mycket man ville. Satt väl och käkade en timme ungefär sen mötte jag och Elin upp Emelie och gick vi till Taxfreen och handlade lite godsaker som vi tog med oss till hytten där vi slog igång tvn med musik, sen sjöng vi våra egna låtar hahaha Min hatt den har 3 kanter... Slängde även upp dörren på vid gavel!

Sen sprang Elin iväg helt plötsligt nån gång där när vi hade varit och handlat...kom tillbaka och berättade att kl tio var det en show uppe i Starlight där dom skulle gratta mamma för att hon fyllde år,så vi gick upp dit och köpte lite drinkar och mamma blev uppvaktad med en chokladask och en drinkbiljett.

Här kommer lite bilder från lördagsnatten...





Elin käkar mussla för första gången i livet och hon hade inte den här minen när hon hade smakat vill jag ju bara berätta (kass bild jag vet men man ser ju iaf vad den föreställer...)


Emelie med sin rosa lilla skumpaflarra...


Haha lägg märke till "haklappen" som Elin lärde Emelie hur man gjorde,gick hon ut med den skulle hon bli bjuden på 2 drinkar av Elin,hon var på väg men det blev aldrig så när vi väl skulle dra...


Emelie och Elin innan Rongedahl började...


Snygg snus,jag sa snygg snus,inte god...


In i dimman...


Rongedahl

Haha måste bara säga en sak. Jag är ju inte direkt ett fan av dom men när man stod där längst fram med skönt mycket alkohol i blodet och adrenalinet pumpade så var det grymt,tro mej! Stod alldeles nedanför dom och fick micken till mej 2 ggr och då var det  bara att sjunga ;)

Great night! Oh what a night!




Dom tre musketörerna...Hahaha herregud mkt kan hända på tjejtoan, eller vad säger ni Girls girls girls? ;)







Yes det är kvällen i bilder och jag kan säga att jag har dansat mycket i mitt liv...MEN jag har aldrig aldrig aldrig dansat i 5 timmar! Dans,vätskekontroll,luft på en bänk ute på däck... Så var det ungefär ;) Och det var helt grym musik,synd bara att man aldrig lär sej vilka skor man ska ta! :( hehe

När discot stängde klockan fem så gick vi till hytten och försökte sova...gick sådär...sov typ 20 minuter och när jag vaknade hade jag andnöd för att det var sååååå jädrans varmt och luften stod stilla och man hade inget att dricka förutom alkohol och inget fönster att öppna,det var hårt! Shit snacka om Panic Room!

Söndagmorgon kom man efter många om och men upp till frukosten och sen gick jag och la mej och sov typ 4 timmar och gud så skönt det var...det behövdes. Efter den vilan blev det en härlig dusch och rena kläder sen packade vi ihop grejerna sen blev det lite middag,en sallad dög till mej :)

Resten av söndagen kan ni ju tänka er.trött trött trött och det var så synd för mamma fyllde ju år...

Men hon fick min och brorsans present på morronen till frukosten,ett presentkort på Team sportia,ska följa med henne och köpa ett par fotriktiga skor nån dag,kanske är det killen som var så käck när jga var där och köpte det =p

Det här blev ALLDELES för mycket men men... Duktig du varit som tog dej hit till slutet och läste allt ;)

Ciao

Puss Puss

xoxo




Packat & klart

Yes nu är man alldeles strax klar för att åka bort till mamma och Anders och sen åka till buss-stationen och kliva på bussen till Stockholm...hoppas jag inte har glömt nåt viktigt! =p

Ha det gött!

Här är brorsans och min present till mamma,hon fyller ju år imorn by the way... :)



Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

See ya´!

Förlåt förresten...

att jag inte har lagt upp bilderna från det jag shoppade i veckan. Här får ni Nagellacket och glajorna så länge ;)









Nagellacket är knallrosa/snyggrosa i verkligheten och glajorna typ laxfärgade...trist att det inte syns men men.

Freeeday

Yes så var snart fredagen slut...slutade klockan sju,åkte och köpte med mej lite skräpmat hem,käkade framför let´s dance och kollade klart på det innan jag tog tag i städningen,dammsög och torkade golven...

Sen har jag slappat,snackat i telefon och slappat lite till :)

Nu har jag äntligen gått ut med soporna och gått ner med lite saker i källarn,eftersom jag ändå skulle ner och hämta den efterlängtade resväskan =p

Imorn åker jag till Helsingfors på en liten båttur kommer hem sent på söndag! Det ska bli sååå skoj!

Men nu måste jag ta tag i packningen jag och packa är inte direkt som 1+1 haha men det är ju bara en dag så...det ska nog gå...det blir värre när man ska packa 2 weeks alanya! Cheases men det får vi ta då! ;)

Trevlig helg så här trött ser jag ut precis nu:



Godnatt sov gott,söta drömmar...

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

Finally

Nu slutar jag och ska åka och få något i magen! 
 
Sen blir det packa,städa och mysa...

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

Goddagens

Imorse blev det ingen träning :(

Kom ju på det igårkväll när jag körde bilen hem...att det är ju på fredagar det är så värdelöst att dom öppnar 11:00! Sååå sämst det är...så då fick man sovmorgon istället,då blev jag lat!

Just nu har jag min första rast sen ska jag på lite sälj/service 118 i 45 minuter får se vad det är för spännande.

Bjuder på en låt såhär vid lunchtid ;)



Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

Ha en skön fredag och trevlig helg!

22:22

Snart slutar jag,då blir det hem och mysa ner sej i sängen så man kommer upp och träna imorn innan jobbet ;)

Blir till att packa med sej både duschgrejer och frukost så går jag direkt till jobbet sen,börjar ju halv elva...

Godnatt och sköna drömmar!

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

En låt här innan läggdags:


Mmm sleep tight my dears...

Snart fredag

Nu när jag kom till jobbet och skulle läsa på vårt intranät så möttes jag av denna bild från familjedagen:

Såhär ser jag ut på jobbet,ser ni vad otroligt intresserade Maria och Anders ser ut. Mycket skoj när dom var på besök och gjorde mej sällskap =p

Den här texten var till bilden:

På eftermiddagen den 1/3-09 gick startskottet för vår familjedag här på 118118!
Över 100 besökare strosade runt i våra lokaler med backstageband runt halsen. När rundvandrigen var avslutad så ville de flesta lyssna på riktiga kundsamtal.

Alexander hade öppet hus i utbildningsrummet och några telefonister fick sällskap i stora salen.

Linda Pettersson hade många som ville lyssna på henne, en av dem tyckte det var så roligt så han ville sitta med henne hela dagen! (= Anders)

Vilken kanonidé att ha öppet hus, det är jätteroligt för mig att visa hur min arbetsvardag ser ut. Mamma har varit här med sin sambo och några kompisar, de tyckte det var hur kul som helst" säger Linda.


Nu är det bara två dar kvar innan det är ledig helg! Jiihaaa!

Måste jobba nu,ciao ;)

Puss Puss

xoxo

1 låt till


Nattmänniska

Igår somnade jag nog inte förrän vid 3...surfade sen snackade jag lite i telen. Jag har alltid varit och kommer alltid va en nattmänniska...därför är det ju rätt okej ändå att jobba som jag gör idag till 00:30

Lite roliga samtal idag. En snubbe inledde samtalet med att säga: Oj jag höll på att ramla av stolen,lät väldigt roligt! Sen hade jag en man som jag skulle höra av mej till om jag skulle åka till playa del ingles (eller hur det stavas) så skulle han fixa billigt boende...och en annan tyckte att jag skulle börja med flugfiske eller golf för det var sååå kul,plus att jag skulle resa till Australien för det var något alldeles extra :)

Tur att man har dom där guldsamtalen dom lyser verkligen upp vardagen!

Nu är det inte så mycket kvar här,jag lägger in en bild och en låt sen får jag önska en god natt...


Den här bilden fick jag bl.a upp när jag googlade Australien...ja why not?! Schysst



Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

Natti Natti

Ett måste

Den här låten är ett måste att lägga upp också,den är så skön...



Den här får följa med också. Haha internt Maria eller vad säger du? ;)
Får ta och prova en flarra nån kväll...


Innan jag somnar...

Tänkte lägga in en låt innan jag lägger mej och en bild från när jag var på väg ner på stan idag... :




Avocado

Just nu sitter jag och äter en avocado,mmm det är så gott,blev så sugen på en nu så eftersom jag var vaken så var det bara att skära upp en och börja äta =p



I em har jag varit med Maria,vi träffades vid tretiden,då gick vi runt på stan en sväng och jag shoppade loss lite på gina och hennes. Jag hittade 3 schyssta t-shirts,en svart klänning,ett par solbrillor,ett nagellack,ett par leggings och en sån där liten roller som man kan ha i väskan,sen bytte jag mina grå träningsbyxor till ett par svarta på Stadium.

Efter shoppingen så gick vi till Chaow Praya River och käkade Thai. Mmm det är så fräsch och god mat där och sååå mysigt,perfekt var det där idag åsså,nästan inga gäster så man kunde bara sitta och surra och njuta av maten ;)

Sen efter kaffet så tog vi min bil och åkte hem till mej och kollade lite tv. Det som stod på tablån var:
1. Halv åtta hos mej
2. Den rätte för Rosing
3. Andra avenyn

Skönt att vila ögonen på dom programmen...

Det har varit en mycket mysig och skön ledig dag. Snart blir det sängen,ska bara surfa lite först.

Lägger upp bilder på vad jag köpte imorn,orkar inte va´ fotograf nu!

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

Sådär ja

Nu är man nytränad och nyduschad på sin lediga dag och ska alldeles snart åka ner på stan och träffa Maria. Måste fixa klart mej nu, men ha en bra dag allihopa!

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo



Lite bilder från igår...


Kim


Janet


Kims autograf


Lailas hälsning till mej...


Janets autograf



Lailas hälsning till mej...


Laila och Janet skrattar ihjäl sej när dom märker att dom skrivit fel namn på en skiva =p


Kim sjunger sin låt


Janet sjunger


Kim signar min skiva


Laila signar min skiva


I full gång med att signa...


Mamsen och Anders på besök :)


Kicki och Laila (Kicki följer med till Alanya i maj=p)

Nu ska jag kolla tv! Ha det gött!

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

9 timmars sömn inatt...

Mmm inatt sov jag som en baby vill jag lova,shit vad skönt med 9 timmar...annat än 3 timmar som jag hade natten mellan lördag och söndag.

Jag var jättepigg på morgonen och dagen gick super med familjedag och allt! :)

Det var så skoj med alla som var och hälsade på oss! Jag hade bjudit in och fått med mej mamma,Anders,Elin,Kicki och Maria. Dom kom vid tvåtiden och då fick dom gå på en liten rundvandring och kika runt sen lyssnade dom lite på mej och såg hur det gick till här på jobbet,se hur min vardag ser ut och det var sååå kul att dom var här! =p

Vid kvart över fyra anlände dom efterlängtade "kändisarna" Det började med att Kim sjöng sin låt,endast med hjälp av gittar (hans egen och en annan kille) och det lät grymt! Kim-The floors down alltså :) Sen sjöng Janet en låt som vi aldrig hade hört,och hon har en sååå bra röst också och sen är hon ju helt sjukt snygg,ser ut som en docka! Kim var också jädrans snygg IRL ;) NiceNice!

Laila Bagge surrade lite också emellan och efter,hon har en massa släkt på hennes mammas eller om det var pappas sida som bor här så hon har varit här en del :)

Mobilkamerorna gick varma igår... Ni får se bilder ikväll ;)

Angående Laila så heter hennes brorsa Jonas och syrra Linda,anledningen att jag vet det nu är för att Jonas stod före mej när vi skulle få skivorna signerade och då sa hon: Jonas! det heter min brorsa. Sen var det min tur,Linda! Det heter min syrra...jaja jätteintressant men nu vet ni det,bara så sjukt att just dom namnen skulle komma efter varann och så...ja ni fattar. Jag är expert på att skriva och berätta i detalj det vet ni som känner mej =p Jaja nog om det "onödiga" vetandet...

Ikväll slutar jag kl 18 då blir det hem till tvättstugan sen bara lugna gatan,får se vad som händer.

Shit vad långt det blev! Förlåt... ;p

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo

TRÖTT!!!

Jag är så trött så jag håller på att dö men snart slutar jag och då blir det hem till sängen som gäller...jag håller på att somna här och det är dagens sanning!
Fick lov att ställa mej upp så jag inte skulle slockna...shit

Mina två red bull som jag fick av mamsen är som bortblåst nu :(

Får skriva mer imorn och lägga upp lite bilder på Janet,Kim och Laila Bagge som man träffade idag ;)

Jag har på mej min Heidi Klum idag och när det var dags för skivsigneringen och att få autograf utav Janet så sa hon: Åh jag älskar den där t-shirten den är jättesnygg! Sen var det Lailas tur och hon utbrast samma sak,det var superskoj,hon frågade var man kunde få tag på en... =p

Ciao

Puss Puss

xoxo

GODNATT!


Lägger upp denna bild så länge...


Familjedag

Shit vad skoj vi hade det igår! Hahaha Oh what a night!

Det började med att Maria kom till mej och vi drack vin och youtubade massa gamla 90-talslåtar,det var skitskoj,musiken var tamejtusan bättre förr =p

Shit vilken kväll alltså... Efterfest till 6 imorse :)

Nu måste jag börja jobba,får se hur dagen går efter nattens få timmar av sömn...lite Red Bull och godsaker som bjuds så ska det nog gå bra,håller tummarna!

Familjedag här idag då man har fått bjuda in sina nära och kära som får se hur vi har det. Sen kommer Made in Sweden Janet och Kim tillsammans med Laila Bagge,great d!

Ciao ;)

Puss Puss

xoxo


RSS 2.0