Träningsvärk? Oh jaaa...

Haha jag har sån sjuk träningsvärk efter mitt första body pump-pass som jag var på igår på ego. Det var min älskade kusin Emelie som drog med mej å tre andra dit å tränade. En timme svettades vi,gött gött helt slut i armar å ben efteråt.

Jag tänkte först inte hänga på men det är jag glad att jag gjorde,hon lockade ju med att hon skulle bjuda mej på en solning å brun vill man ju såklart vara,åh så skönt d var, Vi solade först sen pumpade vi bruna å fräscha ;)

Mamma köpte förresten ny bil igår,hon bytte in sin Toyota mot en Nissan,mycket fräsch bil,byta upp sej är ju aldrig fel :)

Nu sitter jag på jobbet,har två timmar kvar,så jädrans ont i armarna så det är lite jobbigt å sitta å skriva på tangenterna,men men hade ju kunnat varit värre,finns de som har d värre...

Efter jobbet blir det hem å äta nåt sen ut å löpa med hjärtat mitt,gullunge! Sen blir det förhoppningsvis bastu nere vid Emelie,sen kanske en sväng på Wayne´s,tänkte vi kunde sätta oss där å ta en kopp te å surra lite,mysigt d.

Nu är min rast slut,pussar!  Take care ;)

Kärlek å varma kramar...

Trött ett bra tag...

har varit så sjukt trött i flera månader nu vet inte vad det beror på...

Men nu skall det bli ändring på allt sånt,nu ska det börjas tränas å ätas nyttigt så man är fit när bikinisäsongen kommer ;)

Det är jag och min underbara kusin Emelie som har skrivit kontrakt å skall lyckas med detta tillsammans.

Springa 3ggr/vecka och promenera de övriga dagarna. Även träna mage,rygg och armar på egen hand hemma. Gött!

Igår var vi ute å sprang,jag hade inte sprungit sen tjejmilen i augusti *puh haha men d var skönt som bara den efteråt. Då drog vi hem,duschade(jag tvättade också) sen åkte vi å handlade,sen hem å lagade världens i särklass godaste chili con carne!

Å man somnade ovaggad igår vill jag lova,efter alla activities,åh vad skööönt...

Puss puss puss

RSS 2.0