...

Skön låt och en tjej med gryyym röst,nice version!



OCH jag skulle också vilja veta vad kärlek är...

Trevlig helg

Puss ;)

Måndag

Japp,ledigheten är över för denna gång och arbetsveckan är igång! Förra veckan var väldigt avslappnande,jobb måndag,sjuk tisdag o onsdag,ledig torsdag,fredag,lördag och söndag...så mycket sömn som jag fick förra veckan har jag inte fått på länge och det behövdes,var nog därför jag piggnade till i förkylningen så pass fort också kan man tro :) Grymt härligt.

Helgen bestod av:
Fredagsmys med Maris på ön,max,idol med godis,exotic snacks,rödvin och vatten...mmm skönt d va med mys =p
Lördag:Målade lite saker i köket Savann Ljus,utgång på Oscar med tjejerna på kvällen...
Söndag:Målade färdigt och bara pysslade på hemma.

Återkommer senare...

Ciao Puss ;)

Guten morgen

Nu blir det frukostmys på ön hos Larssons! ;)

Återkommer senare,ciao

Puss Puss

Fööörkyld!

...orka :(

Gomorron Sundsvall!

Nu är det snart dags att äta nån frukost här och göra sej iordning,för klockan ett ska vi va på Norrporten Arena och göra oss redo för Gif Sundsvall-Ljungskile! Mycket nerver idag...

Gårdagen var mkt lyckad :)

Pasta Blackened Chicken Alfredo på olearys,öl och en supergod mjölk/glassdrink som efterrätt,ni hör ju själva att det var super?! Sen när klockan va efter tio nån gång så gick vi som sagt hem till Åsa o Ullberg och fortsatte där,drack drinkar och betygsatte o höll på haha =p

Ha en bra söndag och heja GIFFERS!!!

Puss Puss

Hörs hej ;)

Sköna Citat

Ett av kvällens många roliga citat:
Linda:Va äre fö pant på en bombay saphire i dagens läge?
Ullberg:Njae man får väl på sin höjd en hörselskada i grovsopan!
hahaha så här mkt har jag inte skratta på länge!!! ;)

LördagsEvent

Lördagen idag började med melodikrysset sen somnade vi om och vaknade strax före ett!
Sen åkte vi till birsta,sen mormor,sen hem och gjorde oss iordning inför kvällen...Olearys bowling stod på kvällen schema och som ni förstår blev det bowling och mat o dryck där fram till nu från 19 :) Jag förlorade bowlingen men det bjuder jag på,tur att man inte är dålig förlorare hehe
Nu har vi nyss kommit hem till Åsa o Ullberg och dricker en nyfunnen drink som var gryyymt go´!
Drinkens ingredienser:
Arctic vodka & strawberry
Bacardi Grand Melón
Schweppes Russchian
Ha en skön natt,ciao!
Puss ;)

Såhär...

...borde trappor vara ;)


Tja

Nu ska jag alldeles strax börja jobba,jobbar 15-23.30 idag,rätt okej faktiskt,fick man sova ut idag och ta det lugnt innan jobb...sen är det inte lika jobbigt att jobba kväll som dag,lugnare tempo.skönt!

Tänkte först berätta lite om söndag & måndag. I söndags bjöd jag hem mamma,Anders och brorsan på min hemlagade soppa,till det blev det minibaguetter. Efterrätten stod mamma för,hon hade gjort en supergod ananaspaj :) vi drack kaffe och åt även pepparkakor som jag hade köpt hem,tyckte det kunde va lite mysigt hehe

Medan vi fikade slog vi igång senaste Wallander Prästen och bara satt och mös,en riktig mys-söndag alltså tillsammans med mina kära!

Gårdagen som jag också var ledig tillbringade jag med brorsan,vi käkade först lunch på bite line med Ullberg och Åsa,sen så flanerade vi lite på stan =p Sen besökte vi Sten på sjukhuset,sen Ikea och kollade lite inför brorsans flytt,soffa,säng o.s.v...och jag fick lite småsaker inhandlade. Sen till sist bar det iväg till Norrporten Arena eftersom Giffarna hade match igår. Den gick inge vidare Gif Sundsvall - Väsby united 1-2!

Nu ska jag börja jobba,ha det gött!

Ciao Puss ;)


Mys-söndag!

Igår var det som sagt utgång med tjejerna,en helt okej sådan...inte så kul folk ute men men vi fick ju umgås iaf! :) Det är ju aldrig fel att snacka en massa och dansa.

När oscar stängde så drog vi först hem till mej så jag fick byta om,sen hem till Maria och käkade "nattamat" :) Supergod "tortillalasagne" a la Maria. Vi kom väl hem hit vid kvart i fyra...sen åt vi och snackade,så somnade väl vid halv sex.

Så vaknade jag första gången av att man fick sms halv nio...sen somnade jag om och vaknade till liv igen vid tio. Då låg vi kvar och småpratade lite om gårdagen och stockholmstrippen vi planerar göra innan jul :) Sen har vi ätit oc nu ligger vi o chillar med Idol och bara har söndagshärligt!

Ha en bra söndag,hörs senare...

Ciao!

Puss Puss ;)

15 min kvar!

Yes nu får jag snart åka från fulla kunder som ringer in och ska ha taxi och denna jobbiga fluga som flyger runt härinne,ni vet en sån här liiiten blomfluga är det som håller på att göra mej GALEN! Hoppas den inte följer med mej hem bara! :) Tror jag inte den gör för den dör när den känner den ISkalla luften därute..!

Jag får iaf sätta mej i en varm bil för idag va jag så klyftig att jag satte i motorvärmarsladden innan jag gick in och började jobba...bra där Linda!

Nu är det  minuter kvar till och med...10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 sen är det hemresa och göra sej iordning för tjejkväll/natt with my girls

Ciao nu är det t.o.m 4 min kvar flr jag har inte kunnat skriva klart för kunder har ringt,gött!

Puss puss ;)

Lördagskväll

Yes det är det och jag sitter på jobbet,ska jobba fram till 23.15 sen kanske det blir utgång,får se hur jag känner sen...nu är det ju "baaara" 3 timmar kvar på passet,wow!

Åh jag vill inte det här nu...men jag kan känna mej grymt glad när jag tänker på att jag skulle egentligen jobbat 22-06 både igår och idag men fick istället 11.15-19.45 igår och 14.45-23.15 idag :)

Idag var det nästan så jag kunde rita ett kors i taket haha Jag hade nämligen med mej en hemmagjord soppa,made by Linda och smörgräddstekta trattkantareller made by myself,mums vad smarrigt det var! Tack mamma för trattkantarellerna =)

Kanske ses ute i vimlet ikväll!

Puss Puss ;)


Varmblodig

Har kommit fram till att jag är ett riktigt varmblod! Medan folk runtomkring mej går och huttrar och pälsar på sej så går jag runt i lite lättare kläder. Som förra vintern envisades jag med att använda skinnjackan för det mesta :)

Min Maria hon är nästan alltid kall om händerna och jag är alltid varm om händerna så hon vet vem hon ska värma sej på,eller hur gums? ;) hehe

Som nu idag så har jag bara leggings och en klänning,barfota och nike´s...jag vill inte inse att sommaren är över helt enkelt :)

Igår var jag och solade med mamma efter jobbet sen så åkte vi hem och gjorde oss iordning och sen blev det bite line för hela slanten med taccobuffé och öl,hockey och firande av Elin som fyller år på lördag,det var mysigt och gud så gott det var med taccos! Mmmums!

Nu ska jag rasta mej,sitter på jobbet till 19.45 idag sen blir det idol och lugna gatan ikväll,utgång imorn som det ser ut...Ha en grym fredag!

Ciao Puss ;)


(Ett varmblod som jag fick fram när jag googlade bild)

Kemer

Den här låten är bara sååå Kemer,hörde den varje dag i en veckas tid...skön låt!
Längtar tillbaka till soolen och poolen ;)



Bjuder på den här låten med:


3 poäng!

Igårkväll hade Giffarna match mot Syrianska,en mycket viktig match och tro det eller ej men vi tog hem 3 poäng,spännande in i det sista vill jag lova! Åh det var så skönt att vinna,grymt ;)

Efter matchen åkte vi hem till mamma och det blev kvällsfika och prat,härligt härligt. Sen strax efter 23 tog jag mej ut i kylan som jag gruvade mej för och åkte hem och satte i kupévärmaren så jag skulle slippa sätta mej i en kall bil imorse,men tji fick jag! Imorse när jag satte mej så var bilen KALL,blev så jäkla less,förmodligen slår dom väl igång dom vid en viss temp..?!

Men men här på jobbet funkar det ju iaf...hatar verkligen kyla,uff! :(

Just nu är jag på jobbet,slutar 15.30 idag,då är det raka vägen hem till tvättstugan,känns sjukt jobbigt för jag är sååååå jädrans TRÖTT! Imorn blir det sovmorgon hoppas jag,ledig imorn :)

Ha en bra dag,ciao...puss

SHIT!

Jag har sååå j-la ont i kroppen! Vet inte vad jag ska ta mej till,känner för en skön mjuk massage NU! Nån som vill ge mej en? ;)

Nu slutar jag och nu blir det hem en SNABBIS sen bär det av till Norrporten Arena,ikväll giffarna ska vi ta 3 POÄNG!!! Right? :)

Måste även berätta att min coach kom förbi mej här på jobbet för en liten stund sen och sa att hon hade lyssnat på några samtal av mej idag och att hon blev alldeles rörd när hon hörde dom för att jag var så grym!!! Åh jag blev också rörd,så kul att höra sånt,snacka om pepp! ;) hihi

Pösspöss ha en skön kväll...




NICE SONGS








Borta bra men hemma bäst

Ikväll kom jag hem från en UNDEBART härlig semester i KEMER med sol och bad en vecka! Måste säga att det kom som en chock hur jäkla kallt det var fast att man hade blivit förvarnad om det...Shit,typ 35 graders skillnad. Fördedrar sol och värme, ville inte åka hem till kalla sverige!!! Jag skulle gärna bosätta mej i ett varmare land...

Men men det är bara att face the truth now...

Ikväll är det utgång med Möll som gäller ;)

Berättar mer om resan senare...nu ska jag fortsätta dricka Baileys!

Ciao Puss!

RSS 2.0