Glad Påsk

Åh vad tiden bara springer iväg...det har till exempel redan gått en vecka sen det var full fart inför Emelies 20-årsfest. Haha det var roligt d :) Dansade järnet och åt en massa godsaker.

Melodifestivalen,rätt låt vann,den är ju superduper! =D

Den här veckan har man jobbat alla dar utom i tisdags...i måndags var jag med mamma,Anders och Madde och kollade på hockey på Olearys bowling,mycket trevligt med god mat,efterrätt och allt man kan tänka sig,mums!

Sedan på tisdagen var jag å Madde å kollade hockey,eftersom det inte blev klart i måndags...
 
Kollade första perioden på bite line medan vi rockade loss bland taccosbuffén ;) Åh så gott.

Sedan har det varit rätt lugnt med aktiviteter,nu sitter jag på jobbet,jobbar lite extra nu i påsk...

Efter jobbet idag tänkte jag åka å köpa ett par nya joggingskor så jag är redo om cirka en vecka då det är dags för premiärmilen i stockholm ;) Jag å Emelie är det som ska springa,Madde å Anna hänger bara med som sällskap,passar på att shoppa lite och äter gott och så,det är aldrig fel.

Ikväll blir det någon god mat och bara myschill med Maria,det var längesen vi sågs nu...

Så skönt den här helgen för jag jobbar så korta pass! Ingen fara att man knegar ihjäl sig denna helg iaf .

Ha så skönt i påsk!

Puss puss på er alla ;)
 





hunnit mycket...

idag på min å Emelies lediga dag har vi gjort hur mycket som helst. Åh jag är verkligen helt slut i detta nu när jag sitter här uppe i Ljustorp hos Emzis paps (min morbror) och bloggar...puh nu sprang käringa å tog ut kladdkakorna ur ugnen å radion är det hockey på :) gött d,tror Timrå leder fortfarande va´? Hope that...

Ja så vad har vi gjort idag då undrar ni...

07:00 väckarklockan ringer,uppstigning.

07:35
lämnar lägenheten,åker ner på stan och äter frukost på Grand hotell,mums vad underbart gott det var,å mysigt synd bara att man... :(

09:15
cellprovtagning på kvinnokliniken...några sek sen var det över! tack gode gud! hehe oroar sej alltid i onödan såklart,d är jag d.
09:30 hemma hos emzi,börjar städa å fixa en massa,packar åplockar ihop det som ska med,Emelie duschar...

11:50
åker iväg båda två i varsin bil å lämnar Emzis golf på en verkstad för en koll om hur det står till egentligen med lilla Bettan.

12:10
modevisningen är ett faktum på vapelvägen 15B (my crib) i jakt på morgondagens outfit,kläder överallt,urrivna ur garderoben men till slut så...hahaha herregud roligt sånt där,så jäkla tjejigt asså ;)

13:30
hemma hos Emzi igen,städar det sista inför hennes pappas ankomst imorn,de ska ju byta plats imorn,han ska bo hos henne å vi två å några till ska bo hos honom in tha house :P gött d. ja ialf,var var vi,brände skivor å packade in allt i bilen,hur mycket kläder som helst som skulle med i bilen,smutstvätt! herregud tjejen har typ inte tvättat på tre veckor minst,GOD gumman,jag har en del å lära dej baby ;)

15:30
åker iväg å storhandlar en massa godsaker till partyt på ICA Maxi,1300 spänn slutade d på. Mitt ica-kort som fick poäng å nu har jag även skaffat mej självscanningen,tack vare min älskade hjärteunge Emelie som fyllr 20 om 2 timmar!

16:50
lämnar maxi och åker till mormor/farmor Elsa å uppvaktar henne,hon fyllde år i tisdags,köpte med oss en blomma till henne och fikade lite...

18:10
åker upp till Ljustorp

18:30
framme här,packar in allt å börjar sortera tvätt å fixa,gör alla dip-såser och kladdkakor,tvättar...

Ja herregud nu har jag nog fått med allt,helt slut i hela kroppen,ikväll somnar man ovaggad iaf...åh vad skön känsla det kommer vara att krypa ner sen alltså Mmm...

Emelie sitter just nu vid pianot å klinkar å sjunger,hon är så härlig! Det är The power of love som ljuder,underbar låt!


Nej nu är det dags å avrunda...

Madde förresten,härligt att du kunde tvätta i min tvättis idag så du blev av med din hög av tvätt med...

Mycket kärlek till alla mina nära,ni betyder allt för mej,ni vet vilka ni är!!!

Pussar å kramar,jag älskar er,sov så gott...

Hockey ikväll.

Ikväll efter jobbet blir det till att se hockey ute i e.on arena, TIMRÅ-MODO. Det är jag å Madde som ska dit,blir en intressant match d :) Nu sitter man på jobbet å har ätit lite lunch,fyra timmar kvar till man får logga ut...känns lite småtungt d :P men men får hoppas d går fort.

Annars den här veckan så är det härligheter på gång,imorn slutar jag 14,då blir det hem å tävtta å fixa lite,sen på kvällen ska jag umgås med min älsklingskusse Emelie,vi ska hem till mamsen för Emelie ska väl uppvakta henne för att hon fyllde år i lördags åsså passar vi på å fikar där då såklart :) Sen blir det nog till att se lite greys anatomy som jag laddat hem...

Torsdag: 9:15!!! Cellprovtagning för Linda på kvinnokliniken sundsvalls sjukhus,åh vad jag gruvar mej,me no like that,men Emelie hänger på så det kommer kännas lite bättra då iaf...
Sen ska vi åka till mormor å gratta henne för hon fyller år idag,sen hem till Emelies pappa där vi ska ha 20 årsfest för henne på fredag,dit å förbereda lite inför den :) Det kommer bli grymt skoj! Vi är båda lediga tillsammans torsdag och fredag så det är klockrent! Inte varje vecka det händer...

Nej nu är snart rasten slut,åh vad tiden går fort jämt när man har rast... :(

Puss puss på er allihopa som läser min blogg,ta hand om er!!!

;)

Hej!

Det var inte igår,å inte i förrgår heller för den delen...

Sitter på jobbet å har lunchrast,härligt d,även att jag började halv sju imorse,mindre härligt! Men får ju sluta tidigt då istället :)

I helgen som var va jag å Madde först på Dragons basketmatch sen åkte vi hem till mej å snyggade till oss lite för att sen gå på Open Mind,rätt bra faktiskt,många snygga tjejer ;) ..?

Sen på lördagen var vo på Tandoori House med några från Maddes jobb,käkade,drack å spelade på trav. Vi fick 7 rätt alla sju som hade spelat så vi delade på 21 000! Gött d. D firade jag lite väl hårt,var det en tolva? Åh herregud sen var det godnatt för mej 18:30...

Madde å hennes bror skjutsade hem mej å bäddade ner å grejade på,tack så mycket!

Vaknade upp halv ett på natten å fattade inte varför jag var hemma,fattade nada haha fy fan!!!

Sen på söndagen pallrade man sig upp å gick på innebandy med Madelito,trodde aldrig jag skulle komma iväg men det gjorde jag,helt amazing d.

Ha det gött så länge.

Puss puss,mycket kärlek!


RSS 2.0