Ayia napa here I come


nuu äre bara de sista detaljerna som ska göras.. alltså snygga till mej själv och få igen väskan.. och skriva det här inlägget förstås! :) Emelie har hjälpt att välja ut kläder som jag ska ha i resvägen.. de här kommer bli sjukt kul, en resa som jag aldrig kommer att glömma :D!

Så så fort vi är klara här åker vi å hämtar Maria , åker på Mc-driven och köper en börjare till Emelie sen tankar vi bilen och sen är det bara å gasa! :D

vi höres när jag kommer hem, och ses också får jag hoppas då är jag förhoppningsvis brunare än en pepparkaka..
 för nu ska jag marinera in mej och steeeeka hela dagarna! :P
hoppas ni får en bra vecka, det lovar jag att jag ska ha ialf! :D
Pussar å kramar, take care!
ciao!

Ikväll åker vi!

Ikväll bilar vi till stockholm sen blir det ayia napa för hela slanten,åh vad jag längtar nu...

Nu tänkte jag ni skulle få se min klänning från midsommar,klänningen som jag fått låna av Maria :)




grym!








åh filmen var helt klockren,verkligen! de är så coola Samantha,Miranda,Charlotte o Carrie!

Ögonen var inte torra hela filmen kan jag berätta,det kom en tår lite här o där :)

Filmen var som sagt 2 timmar o 25 minuter o den satte igång 35 minuter senare än den skulle...snacka om att man hade träsmak o ont i kroppen när den var slut,myror i brallan där när det var en halvtimme kvar...

Nu ska jag bränna en skiva till vår roadtrip till Stockholmo imorn,jag Emelie o Maria ;)

Sen ska jag sooova så jag kommer upp imorn.

Puss o najti!

;)

Biopremiär!

Nu sitter jag å väntar på att Maria ska komma å hämta mej,vi ska gå på SATC Sex and The City-premiären ikväll,det blir najs...





Idag har jag faktiskt fått en början av min packning,skönt å kommit igång...får se hur det slutar imorn är det ju dags,hoppas man inte glömmer nåt viktigt,men det brukar gå bra,jag är nog rätt bra på att packa ändå fastän att det är en av de svåraste sakerna jag gör ;)

Hur fasen ska man veta vad man är sugen på att använda en hel vecka,har ju fullt sjå här hemma å välja...suck vilket ilandsproblem med stort I!

Nej nu kommer nog Mariah snart får jag hoppas,sitter här klar o väntar iallafall.

Märkte även att filmen är 2timmar o 25 minuter,inte längre ändå elle´?

Puss puss ha en trevlig kväll vad ni än gör because i will ;)

ha d gött,hörs kanske när jag kommer hem om jag orkar...

Ciao nu fick jag mess! säkert Maria,hejDÅ.

Mätt...

åh vad trevligt det var igår hos Sandra,vi åt o drack gott typ hela kvällen från o till så man var mätt mätt mätt när det var läggdags :) Vi spelade kubb o hade allmänt trevligt,fick träffa flera av Sandras kompisar som verkligen är hur trevliga o coola som helst,Alle till exempel,vilken störtskön tjej! Go girl!

Knäppte lite bilder också som jag ska lägga in här,sitter på jobbet nu men när jag är hemma så...

Idag när jag slutar tänkte jag åka hem o börja packa,har inte packat i något alls i resväskan o imorgon åker jag ju :) dags kanske...åh vad jag längtar,ska bli så skönt o komma bort ett tag,re-re-re-re-relaxa lite,Maria o jag ;)

Ligga o steka hela dagarna o äta o dricka gott på Ayia Napa,inte varje dag man gör det så det gäller o njuta,ta vara på veckan till 100 procent,hoppas den går saaaakta.

Ha det bra så länge nu är rasten slut,jobbar kortdag idag så det är skönt :)

Puss puss på er o hoppas ni också hade trevligt igår

Take care ;)

GLAD MIDSOMMAR!

på er allihopa...vädret är väl helt okej,det hade tydligen regnat inatt o så länge det inte blir regn så är väl allt bra :)

Idag har jag tvätta,handlat jordgubbar med mera till ikväll till mej o Emelie,det blir mumsigt värre o trevligt.

Var upp på graven till papsen,köpte med en jättesöt liten svart kruka med en planterad liten ros i som var sprayad i silver på bladen o en fjäril isatt sen köpte jag även till en midsommarstång som jag satte i sen åkte jag upp till graven med den! Åh vad fint mamsen hade gjort däruppe också,nu är det ombonate värre vill jag lova, men pappa vi älskar ju dej o saknar dej mest av allt så...inte så konstigt!!!

Nu sitter jag här,med klänningen på! Helt otroligt jag kunde stänga den själv,det är alltså en dragkedja bak på ryggen...men vill man så går det ju ;) Slipper Emelie komma förbi mej sen å dra upp den :) Kan vi åka direkt till Sandra,det blir perfekt!

Åh vad jag längtar till maten nu,jag är så hungrig!

Har inte packat nåt idag men tagit fram lite av varje som ska med så det ligger grejer lite överallt hemma,det är ingen vanlig syn @ my crib om man säger så...ni som känner mej vet vad jag menar ;)

Nej undra om man ska spegla sej några sista gånger nu o se så att man får med sej det man ska...

Ha en underbar midsommarafton o trevlig semester på er som har det,det har jag nu snart,en vecka,jobbar bara imorn sen blir det Ayia Napa för hela slanten one week!!! Åh vad gött!

Tusen pussar på er,ciao ;)

Take care...hörs snart med bilder från ikväll förhoppningsvis.

Midsommar!

Imorgon är det för de som inte vet Midsommarafton,då skall jag åka till Juniskär o äta gomiddag o så med Emelie med flera,vi ska vara hos Sandra,det blir dömysigt o roligt. Hoppas på bra väder,sol o värme :)

Idag åkte jag till mamsen efter jobbet o var lite med henne o Anders innan de tog Musse Pigg o åkte till Norrfällsviken,de har hyrt stuga där tillsammans med Emelies mamma o några till...när de for så åkte jag å hämtade Maria uppe hos henne.

Sen drog vi ner på stan o växlade pengar,köpte sololja med mera inför resan plus att vi var på Apoteket o köpte Mygga. Jag har ju fått såna bett när jag varit utomlands så jag tänkte ta det säkra före det osäkra :) Lika bra för det är ju så jobbigt med bettena i värmen!

När vi kände oss nöjda i city efter typ 2 timmar så drog vi ut på ön o hämtade ut ett paket med 4 st döläckra klänningar som Maria beställt från forever 21 och så passade vi även på att mätta våra hungriga magar o trötta kroppar med mat på Riviera mums vad gott o vad mätt vi blev :)

Efter det åkte vi hem till Maria å hade modevisning,de var jättesnygga allihopa,en av klänningarna kanske jag ska köpa av Maria,hon tyckte inte den satt så bra så hon kan sälja den till mig om jag vill...så jag ska fundera på det,den var jättesnygg ;)

Åh vad trött jag var sen när jag åkte hem till mej,jag duschade av mej o la mej sen somnade jag framför Portugal-Tyskland nån timme...

Imorn ska jag tvätta o fixa inför resan,packa lite kanske o handla till maten imorn,ska se om jag solar lite också...och åker upp till pappa på graven o köper med nåt fint till honom...åh vad jag älskar dej mest av allt o saknar dej älskade papsen!!!

Puss puss puss

sov så gott ;) Sköna drömmar...

Åh jag fattar inte att jag åker till Ayia Napa snart!

Night!

Förresten! Jag har fått låna världens snyggaste oldstyleklänning av Maria,värsta secondhandfyndet...hur het som helst,ska se om jag kommer till skott o lär mej hur man lägger in bilder här haha så ska ni få se den o lite annat framöver :)

Förstår att det inte är lika roligt o läsa utan bilder... :( men men så är det just nu jag ska skärpa mej på samma sätt som jag ska börja blogga mera för jag har förstått att det faktiskt finns ni som läser min blogg,tack kära ni :)

Godnatt!

Sverige borta...

åh så trist att se Sverige försvinna ur EM 2008! Men spelar man som de gjorde igår så är det svårt att ta poäng...trist är namnet!

Det var jag,mamsen och Anders som kollade hemma hos mig,förra matchen i lördags såg jag hos Therese o Maya,det var kul att få träffa de igen,ses så sällan.

I helgen,på söndag tänkte jag försöka åka å hälsa på mormor,får se om jag får med mej Emelie också :) Var så längesen jag träffade mormor,man får ju skämmas egentligen,men men man prioriterar andra saker :(

I helgen ska mamsen å Anders fira midsommar i Norrfällsviken,de åker i eftermiddag så jag tänkte åka till de efter jobbet vid två o träffa de lite,önska de trevlig midsommar och så... :)

I måndags när jag var ledig var jag förresten med Maria på stan,vi bokade äntligen vår resa! Åker till Ayia Napa Cypern på söndag! Vi bilar till Stockholm,ställer bilen på Benstockens långtidsparkering :) Emelie ska lifta med också för hon ska på en jobbintervju i Stockholm hos gymmet SATS,jag önskar dej all lycka till som jag kan gumman!

Idag ska jag å Maria växla pengar på FOREX o köpa solkrämer o så ;)

Ha en bra dag så länge! Puss puss ciao ;)

Musse Pigg




Å nu menar jag inte den riktiga tecknade utan mammas FORD Mustang,var ute igår å körde med mamsen å Anders som sällskap,vi tog en tur upp till Södra berget o kollade på de cirka 200! corvetter som stod på deras parkering däruppe,den ena snyggare än den andra! Åh nice...det är svenska corvetteklubbens medlemmar som är här i helgen,så schysst att se så många uppradade på samma ställe,häftigt.

Annars nu i helgen så jobbar jag :( å det är inte kul att kliva upp tidigt på helgen,det är det aldrig förresten...I hate to get up in the morning! Inget för mig,bara om solen skiner och man är leeeedig ;)

Ikväll blir det till att se fotboll,ska åka hem till Therese efter jobbet å käka med henne sen ska vi heja fram Sverige gul o blå till seger.

Har även fått ledigt vecka 26 så jag ska försöka hitta nån najs sista-minuten o dra iväg med några eller någon vän,det blir gött,bara vi hittar någon till bra pris...sola å bada,ligga å steka hela dagarna,det är livet för mig,det ljuva livet ;)

Puss puss så länge take care!

Hoppas förresten att ni klarade er från olyckor eller olyckshändelser av alla slag igår på fredag den TRETTONDE!

Ciao!

LULEÅ

I helgen som var så bilade jag upp till brorsan och hälsade på,på fredagkväll var vi i Boden på Boden Arena,en alldeles nybyggd arena. Där grillade vi å myste till med husbilen utanför och sedan klockan 20 så började Rhapsody In Rock å det höll på fram till ca. 24 det var riktigt bra,blev kallt där på slutet bara men men vi gick till husbilen efteråt å fikade ost o kex å drack te och lite annat gott :)

När vi satt där i husbilen så åkte "artisbussen" förbi och längst fram satt ju såklart Robert Wells...

Andra kända namn som var på scenen var bl.a: Charlotte Perrelli,Mikael Tornving,Sofia Källgren,Stefan Gunnarsson m.fl.

Se på lördagen var vi på grillfest hos Maria,brorsans tjej i Piteå grillade å var sen ut på 1906,på Statt I Piteå...sen sov vi hos Maria.

Söndagen vaknade vi rätt sent o sen åkte vi å kollade på Alvik-Gävle fotbollsmatch,Marias syster spelar med Alvik...det blev 0-0 Efter matchen åkte vi hem till brorsan i Luleå satt ute å trotssolade fastän att det var lite småkallt,så fort man visade sig ute så försvann solskenet! Så jäkla typiskt jag som älskar solen!!!

Men men har lyckats få lite färg iallafall så d är gött ;)

Om jag ska återgå till söndagen så var vi bara hemma hos bror å tog det lugnt å innan jag åkte hem så lagade brorsan mat,ugnsfalukorv med mos,det var år och dar som jag åt det...det var supergott,bra jobbat bro´!

Jag packade ihop å kom iväg klockan 18:45 och efter 20 minuter kändes det som jag skulle somna...åh vad jobbigt det var och så visste jag att det var typ 53 mil kvar å köra :( herregud men men jag körde körde körde,stannade inte förrän i Ö-vik o var hemma strax efter 00 så man körde ganska för fort jag ville bara hem! Hem ljuva hem,åh så skönt det var att krypa ner i min älskade bädd Mmm...

Nu i veckan jobbar jag alla dar förutom igår då var jag ledig var på stan o blev bjuden på lunch av Therese,min kusin åsså shoppade jag lite saker,såklart :) Sen var jag på en studentuppvaktning o efter den var jag å mamsen å solade innan hon skjutsade mej hem,hade ju bilen hemma,det var jag som hade turen att slippa köra igår haha skönt d,drack cider,champagne o Kahlua på studentpartajet hos Ida o hennes familj herregud vilken fin 7-rummare de bor i!

I tisdags satt jag självklart spikad framför Grekland-Sverige å vad härligt det var när Zlatans mål kom! Jag fick rysningar i hela kroppen han är så grym!!! Sedan kom Petters mål 5 minuter senare å herregud kan man väl säga om det målet :) Oj oj oj...så vinst blev det 2-0 till vårat kära svenska lag,så härligt!

Nu antar jag att det är dags att avrunda det här inlägget,ni är nog trötta vid det här laget så jag ska sluta nu.

Pussar o kramar till er alla goingar o gonatt!

(Håller tummarna att värmen kommer tillbaka)


RSS 2.0