Stockholm o Luleå

Jag har varit i Stockholm och Luleå sen jag skrev sist, båda gångerna med brorsan. I helgen var jag i Luleå,åkte natt-tåget på torsdagen så jag kunde utnyttja hela fredagen åsså. Det var härligt å komma iväg,umgås med min älskade bror :) Träffade även Kalle däruppe och Maria. Jag å brorsan tog en fika med Kalle på lördagen,mycket trevligt å se honom igen,snacka lite å så...

Fredag i Lule: Kom fram 7:25 brorsan hämtade mig å åkte till jobbet,jag tog bilen hem till honom,såg på Rena Rama Rolf,klockrent haha! Sen la jag mej å sov 2timmar,gjorde mej iordning,drog in på stan å käkade lunch med bror å Maria. Shoppade till klockan fem puh! ;) That´s me,kan typ aldrig stå emot frestelsen. Avslutade med en fika sen åkte jag å brorsan på basket klockan 19, Plannja-Öresundskraft mycket bra Plannja vann med 107-93 Sen åkte vi hem å kollade idol-finalen och lite annat tills vi somnade.

Lördag i Lule: Vaknade vid halv elva,åt mysfrukost,gjorde oss iordning och åkte in till stan. Gick å kollade lite sen tog vi en fika med Kalle,var på systemet och handlade lite. Även när vi kom in till Roasters där vi skulle fika så slog vi oss ner vid ett bord och av en slump så satt Martin där bredvid,Kalles kompis som han bor hos när han är i Luleå å hälsar på. Så då fick vi träffa honom med,roligt d.

Vi åkte hem efter fyra,kollade in Kulturhuset innan vi åkte hem,mycket maffigt å snyggt mitt i stan.

Just ja! Vi var ju på julkalendern också på lördagen klockan 14 i stadsparken,Lule Stassteater som spelar hela december,det var riktigt mysigt gjort.

Åt middag rätt sent hemma,brorsan kockade pasta med kött,paprika,lök å gräddsås. Mmmums!

Sen drack vi lite öl hemma hos bror å sen åkte vi hem till Nils,en arbetskamrat till brorsanå fortsatte dricka å snacka skit å till sist drog vi ut en sväng,gött gött,väldigt lugnt å sansat,alldeles lagom. Åkte hem efter en jävla god korv som gubben hade skrivit på skylten,störtskön man som står där :)

Sen var det sängen som hägrade när vi kom hem, å på söndagen tog vi det bara lugnt innan jag åkte affärsklass på bussen hem,mmmycket skönt. Bredare säten,fika som ingår,kvällstidningar,större ben/fotutrymme osv...gött gött när man ska resa så läääänge.
 
Var och fikade på Waynes igår också,mycket trevligt,lite jobbigt med folk som pratar så högt å lever om!

Nu måste jag koncentrera mig på jobbet,ska snart på möte också... Puss ciao!

RSS 2.0