Dagen D

Yes idag är dagen här då jag åker till Kemer,jag kan inte fatta att ikväll går planet... Har precis duschat och ska försöka packa lite mer,jag är inte den som gillar att packa,tycker det är så svårt! ;) Men men det brukar lösa sej!

Igår efter jobbet åkte jag hem och käkade och tog en snabbdusch. Sen tog jag med mej hink,trasa och ajax och så åkte jag till statoil och dammsög och och torkade ur bilen,gjorde rent mattor och allt,avslutningsvis åkte jag in i biltvätten och gjorde ren goingen,det behövdes verkligen! Invändigt däremot blir oftare,vill att den ska vara tipptopp jämt,helst..! Haha

Så nu är den superfin,kan man lämna den hemma med gott samvete hehe Även att jag igår när jag torkade ur dörrar o.s.v tog mej friheten att torka av fälgarna som inte blir helt rena när man kör den i tvätten...ska jag börja göra jämt framöver. Slipper man få bakläxa av Anders! =p

Efter städningen åkte jag hem och fixade lite med disk och så...sen blev det stavgång en timme ungefär,sen idol och sen var det typ godnatt...sov 2 timmar och vaknade 23.52 och flög upp ur sängen för då var det bråttom! Skulle nämligen hämta en kompis på jobb och skjutsa till fest. Så när jag kom hem så var jag ju rätt pigg igen så då började jag att surfa och fixa med nya låtar till mp3:n,slocknade inte förrän typ halv 4...

Idag ska jag träffa Maria en sväng vid tolvtiden och surra och käka lunch har vi tänkt,var en evighet vi sågs känns det som! Ska bli kul att prata av sej lite...

Bjuder på en låt när det talas om Maria "Pöppe" Larsson hehe skönaste tjejen ;) Det här ÄR HENNES låt!



Längtar till jag får se "förfestdansen" igen gums! hehe Snyggo hörs och ses snart!

Puss Puss

Ciao ;)

MYS

Igår efter jobbet tvättade jag,städade och gick en liten promenad. Stegräkningen går bara fint,skulle dock vilja gå fler steg än vad jag fått ihop de här 2 dagarna,men men man gör ju så gott det går!

Gårdagskvällen bestod även av idol såklart sen så blev det mer mys framför tvn,Star Trek 2009...

Köpte med mej kinamat från cherry woken också,mums vad gott det var! Ska äta upp det som blev över snart här på lunchen...jag behöver mat nu då jag inte åt en stadig frukost! Helst av allt skulle jag vilja äta sen gå och lägga mej och vila nån timma,men...vila får man göra i graven!

Trött idag då jag inte fick många timmars sömn inatt ;) Somnade väl typ halv två,filmen va slut halv ett...

Puss Puss så länge

Ciao!

Halloballo

Tjabbatjenahallå

Igårkväll när jag slutade...när jag äääntligen slutade! Sjukt seg dag igår,idag är en annan dag :)

Tog ett varv runt sjön innan jag åkte hem iaf,stavade runt där och blev supervarm i kläderna...och det blev mörkare och mörkare men det var mycket folk som gick där så det var inte så läskigt,annars gillar jag inte att vara ute och gå ensam när det är mörkt.

Det var superskönt att gå med stavarna,är även 3ggr så effektivt än om man går utan,grymt!

Idag ska jag tvätta och bära upp resväskan för snart åker vi ;)

Fan vad skönt det ska bli med sol och bad!!!


GOOD DAY

Idag kommer bli en bra dag hoppas jag,en dag som går fort fort fort så man får sluta snart! Haha saken är den att jag har bara jobbat 30 minuter och slutar 19:00,så det är lååångt kvar av denna dag...haha inge jobbigt elle

Efter jobbet blir det powerwalk med stavarna som jag fick av mamma igår...vi har ju en tävling på jobbet nu med stegräknare inblandat så nu är det bara att trava på så mitt lag vinner =D Hehe Lag 3 ska ta hem det här!

Ha en skön dag,återkommer senare...

Puss Puss

Ciao ;)

Musik

Vad vore livet utan musik...och skor såklart hehe Imorn ska jag nog klicka hem ett par boots ;)

Gamla goingar kommer här!





Måste säga också att jag är på bättringsvägen när det gäller sjukan jag kände av i tisdagskväll/natt
shit asså...då kände jag mej verkligen som ett utskitet plommonmos som Nenne skulle sagt hahahah :)

Puss Puss på er snart är jag på banan igen...känns d som iaf!

Håller tummarna för d ;)

Ciao så länge

Hallelujah



Mmm...grymt skön låt

LOVE SHOES




Dessa skor lånade jag av Elin när vi var ut i fredags...so nice ;) Snyggare skor får man ju leta efter!
Tack igen för lånet Elin,du gjorde min kväll...

Bild nummer 2 fick jag med på köpet när jag kopierade dom från fashiontoast.com hehe

Nu blev jag nästan lite piggare bara av att se skorna,är ju hemma och är piss-sjuk,blääää :(

Snart är det idol,hoppas dom kan få mej att må bättre...

Och jag hoppas jag får sova några timmar i sträck inatt,snälla!

Puss o kram

Måndag...

...måste vara den sämsta dagen på hela veckan,segt! Hela veckan framför sej,sjukt jobbigt!

Idag jobbar jag 11.15-19.45 skulle egentligen jobbat 7-15.30 men sov så dåligt inatt så fick ändra tiden,så grymt snällt att det gick,det tackar vi för :)

Helgen har varit helt överlägsen,utgång fredag och lördag, Oscarx2 grymt grymt grymt! ;)

Igår var det bara mys hela dagen och kvällen...mmm nice! Även att jag och Ida fick hemlagad mat i lördagsnatt haha spaghetti och köttfärssås lagades till oss...mycket gulligt och ambitiöst må jag säga,gottgott =p

hehe vi käkade allihopa sen hade vi energi för en lååång natt hahahaha eller inte,somnade efter lite skitsnack och en påslagen film på laptopen...5min filmvisning sen var det natta,undra varför?! =D

Ciao

Puss Puss





Party

Yes det blev som så att det är party ikväll igen,Ida ringde precis och sa att hon snart va här ;)

Blir lite skitsnack och alkoholintag härhemma innan vi drar ut på Oscar!

Kanske ses i vimlet,ciao


Pöss Pöss

Celebration

Igår va en annan dag...

Grym kväll! Grymt sällskap,grym musik,grymma moves o.s.v ;)

Men idag är man inte på topp om man säger så,men när kvällen är kommen så är man väl i form igen haha

Ska snart dra iväg och träffa Therese o Maya på stan! Vi ska på Marielles och kolla en sak :)

Puss Puss ha de!

Tack alla som gjorde min kväll igår ;) !

Feeest!

...nu kör vi ;)

Trevlig helg!

Nu drar jag snart till Elin

Puss Puss

Ciao


Fredag!!!

Åh så skönt,äntligen helg,som jag har längtat! Idag slutar jag halv fem,då blir det hem och fixa sej inför kvällen för ikväll blir det afterwork ;)

Helgen kommer att bjuda på utgång ikväll,lugnt eller kanske ut imorn och på söndag blir det förhoppningsvis supporterresa till Solna!

Puss Puss ha en bra fredag

Ciao

TRÖTT,TRÖTTARE,LINDA

Shit jag är så trött i både kropp och skalle just nu...åsså har jag 2timmar kvar av jobb,hur ska detta gå?!

Efter jobbet ska jag träna,handla sen hem,fixa lite mat,duscha och greja :) Längtar till ikväll när jag bara tar det lugnt framför tvn ;)

Igår vann GIFFARNA med 2-0,så gött! AZIZ visade ju på slutet vem han är när han fintade bort målvakten som gick och köpte korv,medan han tog med sej bollen promenerandes in i mål hehehe ;)

Idag kom jag också att tänka på den här lilla gubben från när man va liten:
(Det var när ett företag som hette Plupp...kom på tal)


Hehe nån som känner igen denna figur? Brorsan kanske..? =p

Ha en skön kväll,mys på det ska jag göra efter allt slit!

Puss Puss


Ledig måndag

Idag har jag varit ledig...sov till halv elva då jag blev väckt av att mobilen ringde,lika bra det!

 Efter att jag hade klivit upp gick allt som i slow motion,jag satt och surfade och lyssnade spotify ett bra tag innan jag drog fram dammsugaren och började fixa härhemma...efter det tog det stopp! Då ville jag bara UT,så jag tog på mej träningskläderna och åkte iväg till gymmet och körde lite mer än en timme.

När jag hade tränat klart så gick jag på affären och handlade lite,sen åkte jag hem och fixade lite mer hemma,satt inte en sekund förrän mamma kom och vi åt gräddstuvad pytt med rödbetor,mmmums! Var så längesen man åt det så tyckte det var dags :)

Efter maten tog vi en kort promenad sen gick vi ut till mammas bil och putsade hennes rutor och torkade ur bilen lite...skönt skönt

Mamma åkte hem och jag som inte kunde bara gå upp och ta det lugnt fick för mej att nu när jag ändå gick på högvarv (tröttheten hade gått över till energi) så kunde jag ju åka iväg och dammsuga ur det lilla grus som låg på mina mattor och torka lite damm ur min bil,hahaha fan vad sjuk man är,får aldrig nog! Men bilen är tipptopp nu ;)

Nu har jag äntligen trappat ner och duschat,så nu sitter jag här i morgonrocken och ska snart krypa ner och kolla på Färjan har jag tänkt,får se om jag klarar av att hålla mej vaken =p Hehe känns inte som man varit ledig idag,men men det gäller att passa på att fixa och dona när man är ledig. Och hade jag inte tränat så hårt som jag gjorde idag så...oh my vilken träningsvärk jag kommer ha imorn,men det känns sååå bra!!!

Kommer sova som en liten bebis inatt vill jag lova,bra det för imorn är det jobb 8-16.30 sen Gifmatch. Ska ju va där vid fem så det blir till att åka direkt,typ...får se om jag åker hem en sväng kanske.

Ha en skön kväll och heja gif imorn!

Puss puss

Sov sött när det blir dags *blink*

Zlatan...

vilken kung han är!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/viasat/article5747743.ab

Kolla även in denna:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/mj58_09/article5715784.ab



Tatueringar

Hade lite tråkigt så la in lite slumpvalda bilder...sugen på att göra en gaddning igen,får se vad det blir...Kan nog iaf garantera att det inte blir nån av dessa! Hahah




















Kärleken checkar in

Den filmen är precis slut,grym film med J Lo...och hon är sååå vacker!



Tvätten är hängd och sängen är bäddad...den här kvällen har varit väldigt stillsam förutom upp och ner i tvättstugan. Medan torktumlaren gick så passade jag på att slumra i soffan framför Victoria´s Secret och Top Model :) Det var välbehövligt efter den här hårda veckan...inte van att jobba,jag är van att ha semester! hehe ;)

Godnatt sov gott...puss

Önskar jag hade kunnat hänga tvätten såhär:



Svensk sommar


LoveGame

Åh vad trött jag är! Klev upp tio i sju imorse och åkte och jobbade 7.30-13,sen tränade jag styrka med mamma och vi gick en prommis runt sjön. När vi var färdig med all fysisk aktivitet för idag köpte vi med oss thaimat hem:)

Nu har jag kommit hem och duschat och har tvättstuga...inte vad jag känner för just nu men har inge mkt tvätt(som vanligt) så det är lugnt. Men när allt är hängt och fixat blir det nog mys med film härhemma,ska inte röra en fena! Nu är tydligen Män som hatar kvinnor klar här ser jag,ska nog se den ikväll,den var ju riktigt bra...rå dock för att vara en svensk film! Inte direkt som den svenska filmer brukar va...

Puss Puss ;)


KEMER Garden resort

Yes Kemer är det och Kemer ska det bli! Jag och Mamsen åker om 3 veckor,niiice ;) Ska bli grymt skönt att få sola och bada igen...längtar!




SYTYCD



Grymma smågrabbar till att dansa! WOW

BACK IN BUIS

Nu är jag tillbaka på jobbet efter 4 härliga veckors semester...kan inte fatta att det är över för denna gång!

Sista veckan var jag iofs sjukskriven för jag har/har haft sånna problem med magen,inge kul alls :( Men nu är det på bättringsvägen...hoppas jag!

Från och med den här veckan är jag igång med min träning igen,ska bli skönt att komma igång! Igår var det powerwalk och idag var det gymmet. Imorn blir det både och! Niiice

Helgen som var kommer jag inte ihåg om jag berättat om?! I fredags var det ju tjejfest hemma hos Pöppe,grymt kul kväll,skönt gäng vi var! Roligast var på festen för nåt minne av oscar har jag inte...det är det lilla.

I lördags var jag,Gabbi och Maria först ut och käkade på källarkrogen...sen gick vi och såg nya Beck,då följde även Emelie med. Efter bion funderade vi en stund hur vi skulle göra... Hemgång? eller Utgång? Maria bestämde sej för att åka hem för hon var för trött och slut efter en jobbig jobbvecka. Men jag,Gabbi och Emelie gick till stadshuset och det var fett grymt! ;)

Söndagen gjorde jag inte mycket,sov mest hela dan och hade sån jäkla ångest inför att börja jobba!

Här bjuder jag på en skön remix av Lady Gagas Love Game...sweet



Pöss!

RSS 2.0