Snart...

är det 2010

Den här låten får avsluta mitt 2009 här på bloggen...den är bara för skön tycker jag.




Hoppas på ett grymt 2010,ett Gott Nytt Fräscht År!

Jag avslutar året med att jobba och börjar året med att jobba,jobbar nämligen 20.45-04.45 ikväll/inatt...

Ciao

Puss puss ;)

Annandag Jul

Idag har vi varit och shoppat lite,fick med mej ett par skor,5 par strumpor och en svart väst med paljetter på ;)

När vi kom hem vid fem tog vi reda på tvätten i tvättstugan sen var det fri aktivitet (hehe) fram till halv nio då vi drog in till Corsica och käkade middag :)

Sen tog vi en promenad hem i kylan och in i värmen och spelade Yatzy,brorsan vann och jag kom sist! Grrr =p

Nu ska vi snart spela På Spåret tror jag och äta desserten som blir princesstårta...

Inatt är sista natten här i luleå innan hemresan imorn :( Trist men sant!
Mod. 162, FACE
Dessa köpte jag idag (EURO SKO)



Ciao!

Puss kram/Linda

Juldagen

Ja nu är julafton förbi för denna gång. Vi har det jättemysigt häruppe! Mmme likee! 
Nyss hemkommen från att ha varit på promenad 2,5 timmar i kylan,termometern visar -20. Vi hade med oss Minttu,varm choklad och limpsmörgåsar med ost :)

På vägen hade vi 3 st. stop. Det första var på en spelbutik där vi bytte ut vinstlotterna mot nya,9 st. blev det så nu blir det till att skrapa ikväll igen,hoppas på STORvinst! Andra stoppet var vid coop arena där vi gick in i c-hallen och fikade vårt medhavda :) Därinne spelade brandmännen rinkbandy/hockeybockey hehe Sen sist så gick vi in på ICA Kvantum och handlade lite. Sen bar det av ut i kylan och tillbaka hem...

Så skönt att ha kommit in nu och ligga under filten och myspysa i värmen..! Även att innan vi gick ut så tog brorsan fram två "björnpuppor" 1 svart och 1 brun,superfina! Så jag tog på mej den bruna,såhär såg det ut:

Före


Efter


Hemma i värmen med Åkerbärsglögg


Min nya tatuering: Linda, made by me


Mina "fixade" naglar


Puss Puss

God fortsättning...









En God Jul I Luleå 2009

Igårkväll kom vi fram till luleå,det var snökaos hela vägen efter Umeå...En olycka hade även inträffat så vi fick stanna som tredje bil efter och stå o vänta ett tag till räddningstjänsten hade fått någorlunda ordning på de 2 bilarna som var inblandade... När vi väl fick åka så såg vi när vi kom längre fram att bilarna satt gränsle över mitträcket och ganska mosade. De var då man tänkte: TUR att vi inte var 3 bilar tidigare!

När vi väl kom fram så packade vi in alla grejer och myste med gofika och bara tog det lugnt tillsammans. Brorsans nya lägenhet är helt underbart härlig,mmmycket plats :)

Idag började vi julaftonen med en god frukost och varsin liten julklapp;brorsan fick snapsglas,Anders fick en deo,jag fick en liten ram med två kort av pappa i,jättefint! Jag blev så glad...Sen mamma fick öppna ett paket som jag hade slagit in som va till oss allihopa från mej. Ett yatzy-spel,en Toffefee-ask och 4 triss. Vi köpte alla 4 trisslotter var som vi nu har skrapat och av dom 16 lotterna vann vi på 5 av dom.

Efter frukosten så åkte vi till radion och träffade på Idol-Camilla bl.a som var i studion idag som hemlig gäst. Sen träffade vi även Sven Wollter som numera är tomte i radion på julafton,tar emot samtal från barnen :)

Träffade även Reine och av han och hans fru fick vi en jättefin korg med gosaker i.

Sen tog vi en runda genom stan,kollade in Julkalendern i Stadsparken och sen bar det av hemåt. Väl hemma så tog jag mej ett varmt bad och blev varm i hela kroppen igen. Mmm...det var längesen man badade badkar,så skönt! Men jag blev helt slut efteråt...Så framför Kalle va man riktigt sömnig hehe =p

Nu ska vi se Karl-Bertil sen blir det julmat följt av julklappsöppning...Mmm så mysigt med julen ;)

Sorry att det blev så lååångt...Ciao!

Puss







Gaddning

Har ju glömt att säga att jag har gjort en ny gadd, har från och med i fredagskväll mitt namn på handleden,jag är sjukt nöjd! Tackar Macke för en schysst gadd :) (har dessvärre ingen kamera just för tillfället men ska visa nån dag när jag får tillfälle att fota den o lägga upp)

Blir mera framöver känner jag,har iaf 2-3 saker till jag har i tankarna att gadda in...

Var ut med Pöppe i lördags,en skön kväll. Först mys hemma hos mej med tjejsnack,ost,kex och vin. Sen drog vi ner på oscar vid ett-tiden.

Söndagen var soft,tände fjärde ljuset och mysfikade o bara slappade fram till eftermiddan...då åkte jag och fixade med nagelförlängning inklusive snyggt målade naglar och pärlor och hela kittet så nu är även händerna redo att fira JUL ;)

PÖSS & gonatt!


GOD JUL

Nu sitter man här halvtrött och med väskan öppen och packningen i full gång inför lule imornbitti. Tror jag ger mej för nu o packar klart resten imorn. Ska åka från mej kl 9 bort till mamma och packa i deras bil och ställa in min i garaget,gött för bilen o få lite värme medan vi är borta...tina upp stackarn!

Ses i LuleYo ;)

Puss puss så länge NattiBatti

Rest in peace

Brittany Murphy...



Den sista offentliga bilden på Brittany Murphy. (Klicka för
Den sista offentliga bilden på stjärnan...
(Bild tagen från aftonbladets hemsida) Läs mer där!

Trevlig helg =p

Den här bilden kom upp när jag googlade: Everything happens for a reason!



hahaha jag dör

Friday I´m In Love

Gomorron!

Började jobba nu 6.30,även att jag klev upp 05.50 o satt i bilen typ 06.11 helt SJUUUKT trött! Och temperaturen var just nu -18,5!

Längtar redan nu till klockan blir 15.00 och jag får logga ut med ctrl Q DÅ blir det fredagsmys :)

I bilen på vägen hit lyssnade jag på P4 (ovanligt nog) brukar inte lyssna på radio så mycket men gör jag det så brukar det bli P3 eller Mix Megapol...men iaf tycker det är rätt mysigt att lyssna på P4 tidiga mornar...

Klockan 06.15 spelades Ulf Lundells Snön Faller:





Puss!

SNÖ

Jag ser det snöar,jag ser det snöar...

Kanske det blir lite julstämning idag då när man ska göra klart med julklapparna :)

Sköna lediga dag!

Nu blir det luciafika sen träning,sen hem och duscha sen ut till birsta en sväng.

Ciao!

Puss ;)


Sköna Robbie

Hörde den här låten med Robbie på Skavlan igår,grymt skön! Mmm...




Hej dagboken

Idag vaknade jag klockan halv två,skönt att få sova ut för en gångs skull! Somnade halv ett inatt så det blev alltså cirka 13 timmars sömn inatt då...sweet :)

Nu har jag precis kommit till jobbet,har tagit på mej 2 timmar extratid idag så jobbar endast 17.15-19.15 känns bra,måste plussa på min flex lite...

Innan detta så har jag städat bilen...åkte först igenom biltvätten sen hem till Anders och mammas garage och tvättade invändigt och Anders fixade mattorna så nu är bilen fräsch,fräschare FRÄSCHAST.

Som pricken över I:et satte jag upp en ny clean cotton-doftgrej! Mmmums luktar så gott...

Nej nu ska jag harkla mej och alldeles strax ta emot mina kunder!

Ciao ;)

Förresten! Träffade min barndomskompis Linda igår som jag inte träffat på 100 år och vi satte oss på waynes och pratade,pratade,pratade och pratade lite till...kom dit vid halv åtta och dom fick nästan släpa oss ut därifrån. Finns lite att prata om när man inte setts på ett par år,men nu fick man lite update av varandra det var riktigt gött!

Nej nu måste jag sluta!

Puss

2:a advent

Yes det är det idag,och grått och trist väder utanför fönstret istället för att det hade kunnat vara vitt och julstämning...

Helgen är snart över och den har bestått av nattjobb för mej 19-03 både fredag och lördag sen ikväll blir det Lars Winnerbäck med Maria,ska bli skoj!

Innan det blir det träning och nån mat. Sen ska jag och Maria ses vid sex och ta en fika nånstans innan Lasse :)

Mamma och Anders kommer snart flr bi för att se hur jag har det härhemma och dricka lite glögg tänkte jag...hoppas dom kommer snart så jag hinner på apoteket innan dom stänger och träna nån timma.

Två saker som är lite najs är att Elin Kling ska vara med i nästa omgång av Let´s Dance och att Fredrik Ljungberg ska vara med i Shakiras nästa musikvideo! ;)

Puss puss

Ha en mysig andra advent!

Ciao... 



Härlig vinterbild...Hoppas det ser ut så här över jul i Lule!
Inget man kan garantera men hoppas...


RSS 2.0