Mysigt värre

Idag efter jobbet åkte jag hem å fräschade till mej sen åkte jag o plockade upp Anne-Lee hos henne o vi åkte o köpte varsin sallad på coffeehouse som vi tog med...

Anne-Lee kom ju på värsta klockrena idén,eftersom vi skulle gå runt sidsjön så tyckte hon vi skulle ta med oss maten o sätta oss på en brygga o mysa...o det var den bästa idén som kunde kommas på för det var verkligen huuuur skönt som helst!!! Åh vad mysigt d va...helt stört med solen som blänkte på vattnet o som stekte på oss...Mmm me likee very much!

Vi satt där o käkade o självklart kom det först lite fiskmåsar som var störiga sen var det dags för nästa störmoment,typ 10 "små"pojkar som kom på deras vespor o skulle naturligtvis få för sej o bada vid våran brygga,så där kom de o plaskade på o levde om en liten stund medan vi låg där o blev lite nedstänkta,men det var rätt skönt ändå,who cares...

När vi suttit/legat där på bryggan i cirka 2 timmar tyckte vi det var dags att ta den där promenaden runt sjön som vi var där för från första början,klockan hade börjat bli ganska mycket också...så vi fortsatte o pratade en massa fram till vi kom runt o till parkeringen,sen åkte vi en sväng på ica kvantum o sen bar det väg hemåt.

Jag skjutsade hem Anne-Lee sen åkte jag hem o hämtade mammas nyckel hem till henne så jag kunde åka o vattna hennes blommor.

Och nu har jag äntligen kommit till ro och har duschat o ska krypa ner...

Imorn blir det jobb 8:30-17 sen måste jag hem om packa o så till stockholmsresan,jag åker ju på lördag om allt går som det ska ;) så imorn får jag ta in väskan o packa ner lite av varje...

alltid lika spännande o packa,eller vad säger ni? hur ska man veta vad man vill ha på sej om några dar när man knappt vet vad ska ha på sej när man vaknar på morgonen o är hemma?! Haha det får bli dagens ilandsproblem :)

Vad ska jag ha på mej idag? Åh vad jobbigt...(För mycket kläder att välja på? Svar ja.)

Ha det gott vad ni än gör om ni jobbar eller har semester!

Puss o godnatt ;)

Tvättis

idag efter jobbet åkte jag o hämtade upp Maria o vi åkte hem till mej o la i tvätten i maskinerna sen gick vi o åt pizza på kubenpizzan...efter det hängde jag tvätten o duschade sen så åkte vi ut till IKEA o gick där o kollade lite,hittade faktiskt precis den byrå som jag tänkt mej på halva priset på fyndet men fick ju inte med den hem så...får se om jag kan lösa det en annan dag om den är kvar,vore ju klockrent!

efter IKEA åkte vi in till stan å tog en fika ute på Wayne´s,hur skönt som helst men trist folk o 95% tjejer!!! Booring...


idag hade jag med mej laxmatlåda som blev över från mamma igår,sååå gott! härligt med lax...jag hade tagit med en filt så på alla raster gick jag ut o la mej o solade o myste...


nu ska jag krypa ner i min nytvättade säng :)

puss puss jag är tröttis...

ciao ha det bra!

Härlig ledig dag...

idag var jag också ledig,vaknade av att det ringde på dörren kvart i nio imorse,åkte rätt upp av ringklockan! Åh just ja sotarna! Alldeles panikslagen "röck" jag åt mej min kimono o slängde på mej den o gick o släppte in de...

de var här o fixade i köket o badrummet plus att de öppnade ventilerna vid fönstren...allt för att ventilationen ska funka bäst. Sedan rekade de också att jag hade en brandvarnare o att den fungerade,på 10 minuter var de färdiga! Skönt! Då kunde jag slumra in i min skönhetssömn igen :)

Jag klev upp vid elva o packade iordning badväskan o gick bort till kubenbadet. Där låg jag o sloade från halv tolv till kvart öevr fyra,åh vad det var skönt! Inget sällskap dock men det gick bra ändå,låg o lyssnade musik,kollade på folk,löste korsord o softade på...

efter det gick jag hem o fixade lite...duschade bland annat,sen åkte jag hem till mamma o käkade lax o myste på innan vi alla tre åkte in till olearys med mustangen o kollade matchen...

godnatt nu måste jag sussa så jag kommer upp imorn,det är nämligen jobb som gäller imorn!

puss puss

Ciao!

GIFFERS STARKAST IKVÄLL






GAIS - GIF 0 - 2


0 - 1 LINUS HALLENIUS (I DEN 5:E MINUTEN)



0 - 2 HANNES SIGURDSSON (I DEN 30:E MINUTEN)





Och MIKAEL LUSTIG spelade sin sista match i GIF ikväll på bortaplan innan han åker o spelar med ROSENBORG...Åh vad vi kommer sakna dig MICKE!!!
























Stekt


har varit på Tranviken hela 4 gånger denna vecka å stekt mej ;) Mmm! härligt,nu har man fått tillbaka den där gyllenbruna färgen som man hade när man kom hem från Cypern,nästan...inte riktigt så mycket kanske men snart :)

imorn ska jag försöka komma iväg också,får se vem jag får med mej,alla jobbar ju...kanske Sandra följer med,vi får se,hoppas iaf det!

idag var jag med Therese därute o hade det underbaaart. Vi solade från typ halv ett till halv fem. Soft.

vi träffades på ica maxi först där vi kö´pte med oss rökt kyckling i skivor,potatissallad,körsbärstomater,biggaråer/kösrbär o fruktsallad.
 
när vi kom fram så åt vi på en gång för vi var så hungriga,vi struntade nämligen i frukosten innan vi åkte hemifrån...när vi satt o åt så flockades naturligtvis fisk-jävla-måsarna ovanför oss! åh vad de är vidriga o jobbiga..! så det var bara att äta upp å plocka bort  maten så den inte var synlig för de... å bära till soptunnan för att vi skulle få vara ifred...dryyygt men sant

det är ju rena guldgruvan för de därute...

när vi gav upp där vid halv fem så åkte Therese hem o jag stannade med mamma o Anders å vi åt på restaurangen innan vi åkte till mormor o hälsade på. Anders åt en bakad potatis med skagenröra o jag å mamma kycklingsallad resp grekisk sallad...det var gott,så hungrig efter all tid i solen :)

hos mormor drack vi kaffe o surrade lite blandat med henne...efter det fick jag skjuts till ica maxi där jag hade parkerat bilen,gick in o handlade hårtoning och snackade med Sandra som stod i infon.

sen nu sitter jag här o har städat till här hemma o tonat håret,ska borsta tänderna nu o lägga mej o kolla lite tv tänkte jag,sen lär man väl slockna!

puss puss sov gott

ciao ;)

Ostindienfararen Götheborg





Mezoyo...

både igår o idag har jag varit på tranviken o solat o badat ;) Åh me likee! Så skönt...

efter stranden igår så åkte jag å mamma till stranden så att hon också skulle få se GÖTHEBORG (ostindienfararen som varit i Kina) jag v ar där i förrgår med Emelie innan jobbet också...den var schysst som bara den,vi gick o myste på där,mamma knäppte lite bilder med mobilen också...inte jag tyvärr men ska se om jag kan lägga upp en bild på den :)

sen åkte vi hem så jag fick duscha,käkade pizza på mamis balkong sen glass med Emelie på kiosken i bergsåker,mätt o belåten igår med,goda tider,härliga tider! :)

igår jobbade jag natt o även inatt så har ju utnyttjat dagarna iaf men åh så trött jag var imorse! men vad gör man inte för lite sol! Jag älskar den!

igårnatt slutade jag 4 o inatt slutar jag 5 :( känner mig hyffsat seg redan nu för jag hann inte vila mer än typ en halvtimme efter solningen o badet när jag kom hem :( men det var för att jag så gärna ville följa med o äta på den nya rest Mezoyo,mycket najs var det,härligt väder o bra mat o allt :)

hann med å äta både varmrätt o efterrätt innan jag var tvungen å åka till jobbet...mums mätt i magen blev jag redo för att jobba

även att Stefan jobbar på Mezoyo så man fick se honom också,det var inte igår,så det var trevligt!


imorn o på måndag är jag ledig så då blir det sola o bada hoppas solen finns för mej då!

ha det gott nu så hörs vi,puss puss

ciao,godnatt ;)

Tranviken

Idag var jag på tranviken med Therese o Maya det var fett skönt,vi var där typ 2 timmar tyckte det mulnade på men när vi gick uppöver så var hilmen nästan blå igen...typiskt. Då "ddes" vi inte gå ner o lägga oss igen så då åkte vi o käkade lite...

sen förbi hennes mamma o Sten å fikade...

å nu sitter jag o ska snart dra till bussen o ner på stan o mysdricka på nån uteservering med Maria o Emma,det blir gött som fan! ;)

Ha det bäst så hörs vi!

Ciao!

Puss puss take care...



Middag o film med brorsan

I lördags var jag ut o käkade med brorsan på Oscar,åh vad härligt mysigt det var,o god mat! Har ju velat gå dit så länge o sitta där i solen o ha det gött åsså blev det av i lördags,helt överlägset d...mycket folk var det där o maten var superduper.

Jag åt salami- o mozarellagratinerad kycklingfilé med sötpotatisgratäng och morot- o rödlökstzatziki mums! brorsan åt grillat spett med oxfilé,kycklingfilé o lammkorv eller "merquez" som det så fint hette :) fatta nada vad det var ju...

Efterrätt tog vi ju också såklart fastän vi var så mätta,det går ju alltid ner det vet vi ju alla ;) Det blev choklad- o nötkaka med hallonsorbé o syrlig sås. Den sistnämnda syntes inte till mycket för världen haha herregud det var bara som en dekoration,brorsan du vet vad jag menar som var där :)

När vi var mätta o nöjda med varmrätt efterrätt o kaffe o caffe latte så gick vi till videmoix o hyrde film,det blev efter lite om och men Eldsdansen med Irene Huss,så åkte vi hem till mej o såg den o snackade skit till typ ett,då skjutsade jag hem brorsan,åh vad trött jag var då när jag kom hem,sov som en stock!

På söndagen jobbade jag först som vanligt på eniro sen åkte jag direkt när jag slutade till Norrporten Arena o skötte ljudet på Gif-Gais...helt sjuk match där på slutet först gjorde Gais 0-1 på stopptid sen med bara några sek kvar så kvitterade giffarna med en nick från Mambo Mumba,åh vad härligt! Spräcka nollan där alldeles innan domaren blåste av matchen.

Även att Stefan Ålander blev skadad,bars ut på bår,helt avsvimmad typ...hjärnskakning,ansiktsfraktur o allt vad det var,det var en spräckt näsa också (ingår kanske i frakturen) who knows? Ja fy vad jag tycker synd om honom,vår lagkapten i norrlands stolta lag :) han blir borta en eller ett par månader... :(

Idag var det tungt å kliva upp igen,nästan som i lördags fast typ 100 gånger jobbigare,tröttheten kommer ju efteråt,blir så när man inte sover om nätterna...herregud :)

Nu ska jag gå o borsta tänderna sen krypa ner o mysa till det lite,sooova gott gott gott!

Godnatt o sov gött ni med därute.

Puss puss puss

Ciao,take care!

=P

Freeedag

skönt med fredagar,om man är ledig...vilket inte jag är den här helgen :( men men det får gå ändå :) Idag jobbade jag till halv sex,d gick rätt bra faktiskt,förutom att jag tog fel på tiden imorse,var stensäker på att jag började halv tio men tydligen var d nio =P men d löste sej!

idag på lunchen satt jag ute å pratade med Barbro som jag jobbar med o hon berättade att hon hade blivit attackerad av en fiskmåsjävel,fy vad hemskt det lät,han hade flugit rakt in o hackat i hennes bakhuvud...o hon hade gått å rökt så när hon viftade o fick panik o grät o allt vad det var så brände hon ju sig i nacken :( fy för äckelfåglar!

å varför den hade attackerat henne var för att det var fiskmåsungar i närheten som de skulle rädda/skydda...o inte nog med det nån dag efter så när hon satt ute på rasten så hade en man från hl display (företaget som ligger granne med oss) blev han attackerad så han hade slängt sig in i bilen,detta låter som det är ett skämt men det är helt SANT! helt stört...tur att det inte var jag...

har varit ute på midlanda o hämtat Tom som kom hem från Stockholm över helgen skjutsade honom i mustangen till Peppe,hans kompis på bergsgatan,de skulle grogga såklart,herreguuud vilka killar,helt otroliga,alltid onykter ;) hahahaha hur orkar man?! De tyckte bilen var grym! En V8 o en motortvätt sen så,tyckte Peppe,då sa jag att jag är bara ute o glider ju o tvätten kommer snart...

nu måste jag go and take a pee sen ska jag ut o köra lite Musse med mamsen o Anders,sen blir det till o sova lite,ska ju jobba halv åtta imornbitti :(

imorn blir det nog att vara med brorsan,bara ta det lugnt,slutar fyra så sen blir det väl till o äta nå gott o sen hem till mej o chilla typ...vi får se vad det blir.

Puss puss på er o ha en trevlig fredag o helg ;)

Ciao!

Shoppalkoholist,javisst!

Åh herregud,jag har STORA problem med min shopping,ungefär som rökare har med sin rökning,man kan fasen jämföra så...

Skor o väskor är min passion som många andra kvinnors !!! Å det värsta är ju inte att det kostar sjukt mycket pengar för jag handlar ju inte svindyra grejer det värsta problemet är att nu har det gått så långt att jag inte har plats med kläder o väskor o skor hemma,nu är det fullt!

Så hädanefter blir det till att rensa lite (vilket jag har sjukt svårt för) vill inte göra mej av med d jag har...vill spara allt :)
Då är det inte lätt...

Så jag får ta tag i detta nu o köpa nån till garderob o byrå som jag kan få plats,eller iaf mera plats...även att jag har en klädkammare som är proppfull!

Var med Maria idag på stan o shoppade loss lite köpte ett pars kor,ovanligt va´? Ett par döschyssta Lacoste-skor,sen hittade jag 4 secondhand plagg vi åt sallad på coffeehouse o en mjukglass,var nere på stan o sprang runt överallt från typ 3 till 6,även att vi gick från Maria o hem sen igen,helt slut nu...

När jag kom hem så tvättade jag upp kläderna och duscahde o så,o nu är jag hos mamsen o kollar lite tv...

Ha d gött nu ska jag krypa ner i soffan

PUSS PUSS på er! 

Ciao ;) /Linda the shopaholic...

VÄDRET

Eftersom vi bor i Sverige o är så beroende av vädret,det är ju det enda vi pratar om! (typ) så vore det väl helt självklart att vi får en riktigt bra sommar,med sol o värme,härliga sommarkvällar o allt vad det innebär,men så tycker jag inte riktigt att det är o det gör mej så frustrerad...I love summer! And the sun!

Sen på helgerna när man är ledig lyser solen med sin frånvaro å sen på veckorna när man börjar jobba på måndagarna så börjar den steka minsann! Inge less man blir elle... :(


Jaja så är det in Sweden,not in AYIA NAPa ;)

Puss puss hörs snart måste jobba färdigt...

Tröttis

Åh jag är så trött...vill sova så mycket som möjligt,suck! Tungt med tidiga morgnar,det äringet för mej :( me no likee


Är nu hos mamsen o myser med henne o Anders,har fått nybakta bullar som Anders bakat,mycket gött! Nu blir det en slät kopp kaffe å lite skitsnack i köket :P

Efter jobbet idag åkte jag hem o la mej,var så trött,vaknade halv sju o trodde jag hade sovit över,fick för mej att det var morron o att klockan var halv elva o jag börjar halv åtta imorn! Herregud det är så hemskt när det blir sådär,det är ju inte första gången direkt :)

Jaja ha det bäst o sov så gott när det blir dags nu ska jag gå o va social med mina älskade "pals"


puss puss puss på er ha d gött ;)

Ciao!

Turkiet!

Måste bara berätta,hotellet vi ska bo på på Alanya ligger alldeles nere på kleopatrastranden,o det är ett all inclusive ;)

Förlåt...

inläggen blir sådär långa ibland ;) Skrivglädje kallas det,eller? bara att jag haft mycket att göra ;) ?

PUSS!

utgång...

haha det blev en utgång igår ändå.

Var först på birsta med mamma hela dagen,jag shoppade 3 par skor sen så kollade vi på lite annat o småhandlade o så...åt lunch på drakenglass,focacciamackor som Lina gjorde :)

Sen det bästa av allt o som var det viktigaste,vi bokade vår resa till Turkiet Alanya! Den 27 september åker vi,åh vad det kommer bli härligt!

När vi var nöjda o glada så åkte vi först upp till pappa på graven o fixade så det blev fint,sen skjutsa jag hem mamma o jag åkte hem o sov lite o gjorde mig iordning...blev ju bjuden på plankstek o rabarberpaj,det tackar man ju inte nej till :)

Anders stod för planksteken o mamma för pajen,mums vad gott det va´!

Emelies mamma Paula åt också med oss,så jag umgicks med de,satt o prata o så...

Sen där efter halv tolv nån gång så bestämde jag att jag skulle åka in till stan till Maria å hennes vänner som va i stan så vi träffades utanför jocks sen gick vi upp till Josefin som bodde där,åh herregud vilken fin lägenhet hon hade!!! Åh det var som att komma till himlen! My god vad fint där va...jag vill också! Men men det kommer väl d å...en superschysst lya mitt i stan till bra pris som hon,vilket kap,men vissa har ju tur :)

Så när det var dags att gå så gick vi bort till oscar där såklart bara jag o Josefin kom in för Maria,Isabelle o Johanna tror jag den tredje tjejen hette är ju födda -86 o han var ju sååå vrång! Ett sällskap på 5 pers o två får gå in...surt. Men vi gick in o kollade läget iaf jag o Josefin,tog stämpel o så sen gick vi ut o till Svenssons där resten hade hamnat,där var det ju packat som vanligt o där var jag till de stängde klockan 2.träffade nämligen Anne-Lee där så jag hooka upp med henne,för Maria hon va borta,poff!

Sen när vi skulle gå därifrån så vem sitter inte mitt på torget med mobilen vid örat?! Jo Maria...hon var så inne i samtalet så vi gick vidare :) Jag vet hur det kan va ibland...men då iaf så gick vi bort till Oscar jag å Anne-Lee å röjde loss! ;) Fan vad kul d var,å varmt! Kändes nästan snudd på Cypern!

Det var grym musik o allt var bra!

Vi var där till de stängde åsså sen drog vi bort till max o käkade o sen åkte vi hem,skjutsade 2 andra killar också hem,som vi käkade med därinne,Jimmy o Danne haha fy vad roliga de var,skrattade så mycket åt och med de :)

Nu har jag väl varit vaken nån halvtimme o ska krypa ner i sängen en sväng till,bara mysa hela dan är det tänkt,får se hur länge det blir...

Puss puss så länge o mysig söndag!!!

Ciao so long..!

Äntligen FREDAG!

Åh I Lööööve fredagar,speciellt när man är ledig helgen å det är jag nu! Åh vad underbart,tänkte bara ta det lugnt hela helgen...bara chilla,idag efter jobbet tänkte jag köpa med någon mat o åka till mamsen å Anders å äta sen ska jag ut till min kusin Therese o hälsa på henne å Maya lite...

Prata lite om resan och så...vi har inte setts efter det så det blir mycket prat ikväll därute,men det är bara kul :)

Nu har jag inte mycket kvar här innan det blir helg,1 tim o 45 minuter i trafik,gött!

Försökte få tag på mamsen men hon svarade inte,får se om jag får tag på Anders,tänkte höra om de blir hemma så jag inte åker dit i onödan.

Vädret är piss ute,blåser kallt,ingen sol...

Igår förresten så gicket det inget vidare,Giffarna åkte ur svenska cupen efter förlusten igår mot Göteborg med 2-3,surt sa räven! Men men nu får de satsa till 110% på allsvenskan istället,inget ont som inte har något gott med sej ju :)

vi hörs nu ringer mamsen! ;)

Puss puss puss på er! Trevlig helg

Fotboll ikväll...

yes ikväll ska jag jobba på Norrporten arena,tänkte att efter jobbet,slutar klockan 16 så åker jag å köper en subwaymacka sen åker jag hem å äter o fräschar till mej lite o försäker åka dit till typ 17:30...

Håller verkligen tummarna för att de vinner ikväll mot göteborg! D vore great ;)

Förresten tror jag har glömt att skriva om att när jag o Emelie var på en förfest i lördags så dök Linus Hallenius upp med sin närvaro,det var kul,trevlig kille! Han chillade eftersom det var match dagen efter på söndagen o det hade vi SJÄLVKLART överseende med :)

Nu har jag haft medlyssning här på jobbet,det gick jättebra,var Ina som lyssnade på mej o jag fick högsta betyg! Jippi!

Åh så skönt nu är det bara 1 timme o 45 minuter kvar att jobba sen är denna arbetsdag slut också,hej vad det går ibland :)

Det var så skönt imorse när jag vaknade o märkte o kom på att jag hade städat igår,det kändes sååå fräscht,mmm me likee!

Får se om det blir lite sola ikväll efter matchen,den är väl slut o jag är ifrån där vid 21...sola sen hem å duscha,se lite tv o sen somna in,låter väl bra? :) Helt okej för mej.

Sitter även o funderar på om jag ska boka o vilka dar och så jag ska boka flygbiljetter till Stockholm,tänkte ju åka dit när jag har semester o umgås lite med brorsan medan han jobbar där 4 veckor i sommar...helgen vecka 31...vet inte om jag ska boka hemresa på tisdag eller onsdag,hade ju velat gå på allsången på tisdagen :) Om den går fortfarande,när slutar den,någon som vet?!

Puss puss nu ska jag vila lite från tangenterna ;)

Ha det brrra. Ciao!

Åh...

fattar inte att man är så trött! Går ju aldrig över känns det som,även att jag sov över imorse...vaknade 10 började 8:30 oops! Men men det löste sig ju såklart.

Ända sen jag kom hem har jag sprungit runt,nästan iaf...mamsen var förbi o jag visade vad jag hade shoppat igår på birsta med Maria :) Hon gillade det nästan lika mycket som jag.

Har tvättat o städat lägenheten efter att hon åkte...hon fick även se bilderna från Ayia Napa med flera :)

Åh nu ska jag snart hoppa in i duschen tänkte jag,sen ska jag krypa ner,får se om man får till det så det blir en tidig kväll ikväll,good luck säger jag!

Är verkligen en kvälls/nattmänniska...men imorn ska jag ju jobba på Gif-IFK Göteborg,matchen i svenska cupen,utan brorsan vid min sida! Hur ska det gå?! Men jag har ju Anders Nilsson där bredvid å Wallin såklart ;)

Sköter ju musiken/ljudet på giffarnas hemmamatcher nuförtiden vetni!

Nej nu blir det duschen,ska lägga in en bild här från i fredags först bara...

Puss puss

Ciao! Ha det bäst.


Tjena tjena

hoppas allt är bra med er alla därute,själv är jag sååå sliten efter de här hårda men dösköna veckorna! Först Ayia sen GF herreguuud...men roligt som bara den har jag ju haft,you only live once även ;)

Tack alla som jag var med på GF det var sjukt bra! Trist bara att det var så kallt å ruggigt på lördan...men men så är det när man lever o frodas i Sverige! Annat är det på Cypern ;) Oh gah vad jag längtar tillbaka o önskar att jag var där nu o ett bra tag till farmöver,bara vara på Ayia o softa runt på grabbarna grus o black & white o nissi beach o allt vad det var !!!


Idag efter jobbet ska jag till birsta med Maria,kika runt lite,var så längesen jag var där nu...det sla bli kul,trots att jag är sååå trött,men det löser sej när jag får gå runt å spana o kanske får en o annan kasse att bära hem nåt fynd i ;) brukar lätt bli så om man heter Linda Pettersson!

Back 2 work, ha det gött så länge så ses vi snart igen,ska lägga in nån bild från i helgen åsså,det var ju premiär för en av mina klänningar i fredags :)

Pusssssssas!

Älskar er,ni vet vilka ni är o var ni finns i mitt hjärta...glöm aldrig d.

Ciao!

What Happened In Ayia Napa...

Stays In Ayia Napa! Haha herregud vilken helst sjukt rolig o VARM resa vi hade jag å Maria!





Har nog aldrig svettats eller skrattat så mycket under en vecka som jag gjorde på cypern,Ayia Napa nu vecka 26 :)

Hur ska jag nu summera veckan,var ska jag börja..?

Vi har iaf haft helt otroligt varm,sovit bara ett par timmar per natt,solat,ätit gott,druckit gott,badat...ja allt man kan tänke sej!



Grabbarna grus är ju ett skandinaviskt ställe på cypern som vi beslkte flitigt,även blue moon bar som "hörde ihop" med de...så när de stängde på grabbarna gick vi dit...var även sista natten på ett ställe som spelade bara R´n B musik o hip hop,hur klockrent låter inte det?! Lika klockrent som det var vill jag säga ;)

Träffade fler svenskar som vi hängde med,de flesta bodde på samma hotell som oss...det var bara ungdomar i vår ålder typ på hotellet,eller ja överallt...so sweet! Det var som om vi var på ett festkollo allihopa :)

Vi badade nästan varje kväll,eller varannan,jag å Maria turades typ om :) Var det inte i Medelhavet där tidigt på morgonen efter en blöt utekväll så var det i den förbjudna bada-inte-poolen.

Svetten lackade ju dygnet runt....











Roadtrippen till Stockholm var också mycket najs,det var ju jag,Emelie o Maria som körde min bil ner till Benstockens långtidsparkering där vi lämnade bilen å tog bussen till Arlanda,där fikade vi frukost efter att vi hade checkat in väskorna :) SEn var det typ dags o gå till Gaten å då fick vi säga hejdå till lilla Emelie,det var sorgligt! Men men sånt är livet...

Emelie skulle ner till Stockholm på en jobbintervju som gick bra,hon skulle höra av sej när hon hade flyttat till 08

Igår när vi skulle flyga hem var det inget vidare för jag fick känna av magsjuka eller matförgiftning där på söndagmorgon så ni förstår ju själv hur man kände för att resa hem...det enda jag ville var att ligga i sängen i vårt AC-sovrum hela dan PUH tungt...men det gick,jag kom hem å fick ju då stanna hemma från jobbet även idag tisdag,nu har det varit lugnt ett tag får se hur jag mår imorn...

Jag skriver nå mer imorn eller nåt nu ska jag krypa ner i bädden lite tänkte jag!

Förresten,tack allihop som jag fick chans att träffa på Ayia Napa 2008!!!

Puss puss puss ha det bra!

Ciao!

RSS 2.0