Oooh

Vad trött man kan va,måste vara efter förra helgen, det kommer ju efter brukar man ju säga hahaha Sweet!

Igårkväll hade jag å Emeliegumman d mysigt med film å snack om vissa personer ;) Mmm även att jag inte va så social i 40 minuter av filmen men det är smällar man får ta,eller hur baby? Blir ju så när man är 94 mil ifrån...alldeles för låååååångt vill jag påstå.

Nu kollar jag på golden league har jobbat min sista dag idag nu har jag semester i 4 veckor! Oh I Love That! Ska åka med bussen till Luleå imorn å hälsa på brorsan åsså ska vi ut å campa några dar med husbilen, d ska bli så mysigt, skönt å bara få komma bort å känna att man är leeeedig. Jobbigt bara att bussen går vid 8 å är framme vid halv fem, sucksuck vad jobbigt men ska ladda massa musik till mp3:n så jag klarar mej hela vägen.

Ska även ladda mobilen så jag kan prata med mina underbaraste ;)

Love U ni vet d babies...

Pussas

Kollade förresten sistaminutenresor idag efter jobbet med Maria men de var så dyra så vetefan om det blir nån resa utomlands,kan bli en sväng några dar neröver landet istället med henne plus att jag hoppas få komma iväg till Helsingborg, sen får jag ju sällskap här en vecka av en underbar människa igen,skönt å umgås en vecka å lite till istället för bara två nätter...

;) *blink  K****l


Oh baby...

Ja var ska jag börja..? Den här veckan går ju till historien,I will never forget säger jag bara,herregud! Jag finner inte ord för detta,hur kan nåt kännas så bra å va så bra från första sekunden jag fattar d inte å kommer nog inte göra det heller,inte än iaf...

Började i tisdags sen efter tre dar ses man IRL that´s fucking great! Från första stunden i fredags förmiddag till igår när det var dags att säga hejdå...Oh thanks god ;)

Får hoppas att den här semstern som jag snart kommer få går fint å är trevlig som sagt men längtar samtidigt till om cirka en månad då vi förhoppningsvis ses igen...

Artister man såg då... Melody club,Timbuktu,Europe,The Ark,Sahara Hotnights,Björn Rosenström typ så...

Nej nu ska jag snart krypa ner i min sköna men tomma säng igen å vila lite så jag orkar jobba ikväll :(

Puss och kram!



Jahapp...

i helgen var man ut i fredags,fy satan vad sent d kan bli ibland,somnade väl in i min skönhetssömn vid halv nio på morgonkvisten ;) roligt värre hahaha

sen på lördagen var jag på bröllopsfest hos släktingar som gift sej, det var mkt trevlig,gott sällskap god mat å god dryck :) sen blev det sängen vid halv ett redan men det var alldeles lagom d, så sjukt trött hela dan...huvvaligen det är hårt att ligga på topp!

i söndags jobbade jag 15-23:30 sen blev d hem å sussa för att sen kliva upp å jobba idag...

idag fem minuter innan jag skulle sluta jobbet alltså 19:25 fick jag även reda på att min länge cancersjuka moster hade gått bort idag på eftermiddagen :( fy fan jag blev alldeles chockad å är det fortfarande, fastän att hon varit sjuk så länge känns d så ofattbart...ja vad ska man säga jag är helt tom inom mej.

Nu ska jag fortsätta chilla med bror som är här hos mej nu, mamsen å Anders är ute hos mormor, de åkte ut mamma å hennes syskon för att berätta för henne...får väl se när de åker förbi här å hämtar brother...ska upp å jobba halv sju imorgonbitti jippiii!!! älskar att kliva upp tidigt *not herregud I hate it.

Puss å kram på er *smack!

RSS 2.0