Snart snart snart...

är vi på väg! Åh jag längtar så jag spricker nu...

Ska bara jobba 50 minuter till sen blir det vacation!!!

Berättar mer från Alanya om jag lyckas sno åt mig en dator där...annars får ni hålla ut tills jag kommer hem.

Ciao ;)


Puss puss

xoxo

Take care mina älsklingar!!!

Alanya

Imornkväll bär det äntligen av till Turkey!

Åh vad skönt det ska bli...ikväll har jag packat ner det mesta,resten får bli imorn...har faktiskt lite plats över i väskan o det kan ju va bra om man får för sig o köpa nåt!

Ha det gött i kalla sverige så länge :)

Själv ska jag steka mej en vecka på playan. Vad sägs om ett All inclusive-strandhotell ;)

Jaja nog om mitt sköna liv,ha det gött som sagt.

Puss å kram

Ciao ;)

xoxo

Vilken härlig dag!

Idag när jag vaknade började jag med å gå ner å slänga in 2 maskiner tvätt sen medan de tvättade gick jag ut å gick en prommis och handlade lite på ICA. Underbarare väder får man leta efter. Så fint nu när det börjar bli höst ändå...löven blir i olika färger o när solen skiner på de,det är oslagbart med den svenska hösten,tycker mer o mer om den!

Jaja det var säkert jätteintressant...

Annars idag förutom å tvättat o städat har jag varit ute hos Therese o Maya o ätit o myst med de,Maya är så söt. Världens gulligaste tjej!

Sen när jag kom hem pysslade jag på lite härhemma o kollade lite nya Andra Avenyn-avsnitt på svt:s hemsida och kollade lite på nätet.

Sen bar det iväg på bio,såg Patrik 1,5 riktigt bra film klart sevärd.

Livet känns helt fantastiskt bra just nu ;) Aldrig mått bättre!

Nu ska jag lägga mig o kolla lite sex and the city så jag blir klar med boxen nån gång! Inte mycket kvar nu :)

Godnatt o sov så gott

xoxo

Ciao! ;)

PUSS



Härligt!

Snart åker man till Turkiet,det börjar verkligen närma sig nu...åh vad skönt! Ska ta o hämta väskan av Emelie typ imorn eller nåt så jag kan börja med packningen,åh altid lika svårt att packa...haha

Imorn o på onsdag är jag ledig så då blir det till o fixa hemma,ska städa och tvätta och se om det är nånting jag behöver handla till resan...måste se om jag har tillräckligt med olja så jag kan steka mig riktigt ordentligt ;)

Nu är jag på jobbet,jobbar till 18 sen ska jag åka med mamma ut till Annika. Hon kom hem från Turkiet i onsdags så ska höra med henne hur de hade det och om hon har några tips och så...

Nu vill jag bara att det ska bli lördag...

(Som man bäddar får man ligga)

Ha det gott!

Puss puss ;)

Ciao!

Jobba jobba jobba...

Har nu jobbat hela helgen och ska även jobba imorn sen ledig tisdag och onsdag...så då blir det till och tvätta,städa och packa ;)

För på lördag bär det iväg till Turkiet med mami,åh vad jag längtar,får hoppas bara att det blir sol o värme för nu har det varit regn o inte alltför hett...men men det kommer nog om en vecka igen,annars...ja :( suck får man väl säga då.

Har precis ätit ett plommon som jag fick här av Anna på rasten och såklart som alltid så börjar det klia i halsen :) Men jag äter såklart ändå fastän jag vet att det blir så,lär mej aldrig. Åh jag kan ju inte sitta här o harkla mig i kundernas öron eller så då tror de väl att man är knäpp! Haha vilket ilandsproblem man har va´?

Jaja back in buis ha det gött

Puss puss så länge, på återseende!

Ciao ;)

Inaktiv

bloggare kan man kalla mig. Jaja blir så när man har fullt upp i livet :)

Det som bland annat har hänt är att jag har köpt en AUDI A3 en bil som jag alltid velat ha,så det är fränt I LOVE MY CAR!
Hahaha och det gick undan vill jag lova,kollade in den på tisdagen o köpte den på onsdagen,så ska det gå till! ;)

Allt bara flöt på,och gammbilen sen såldes på lördan :) herregud det var heta linjen på Anders mobil från det att annonsen kom in på blocket! Poff så börjades det ringa haha det var roligt,men ägaren till den blev en kille från Uppsala,åkte tåg hit på lördagmorgon sen bilade han hem i min avlagda bil :)

Kung att jag blev av med den,slipper jag har två bilar,kan jag bara satsa allt på den nya...

Anders är så bäst! Igår var vi och bytte olja på bilen,olja och filter...sen åkte vi till däck o fälg och köpte 2 st nya vinterdäck,FULDA så nu kan man vara säker på vägen i vinter.

Även att jag fick bilen polerad och lackförseglad av honom i måndags,då blev den ärnnu mera läcker. Och idag innan jobbet åkte jag in i biltvätten med den,måste ta hand om min älskling...

Ikväll får jag se om det kanske blir en utgång efter jobbet,en sväng på stan med Emelie kanske,kolla läget och göra en svängom,vi får se ;)

Ha det gott!  Trevlig helg både till alla som jobbar som jag och till er som är lediga,lyx er! I wish :)

Puss puss puss på er

Och Zandra,jag tänker på dej...

RSS 2.0