Trött,trött,trött

Åh vad trött man är efter helgen,en lååång bussresa och ingen sömn typ,man hade ju tur som var ledig i måndags iaf :)

Nu sitter jag på jobbet,har lunch,skönt är lite tungt idag men nu har man ju jobbat hälften,även att jag ska hem å tvätta när jag slutar,booring...

Har haft det mysigt igår å i förrgårkväll med fika på Wayne´s, i måndags var det jag,Emelie och Madde som satt å surra skit å igår bara jag å Madde...Emelie jobbade å sen var hon så trött. Det blev verkligen impulsfika igår haha. Jag hade duscaht å lagt mej å slumrat till en stund efter jobbet, så ringde Madde där efter sjusnåret och då bestämde vi plötsligt att vafan ska vi ta en fika,ligga här å dega själv,suck ;) Så då sminkade man på sej å tog bilen ner till Wayne´s så himla mysigt.

Vi fikade båda varm choklad med grädde och maschmallows,mmmums

På fredag ska man ut å kolla stan,var ett tag sen,bara ut å chilla lite med Madde å Emelie,sen på lördagmorgon drar jag å Madde till STHLM,skönt å komma bort lite,byta miljö.

Puss å kram!

Nu är det snart dags...

sitter här på sängen nu å borstar tänderna,har tagit fram det jag ska ha på mej på resan nu å packat min ryggsäck med lite tilltugg å dryck,brorsan har resten av maten...vi kommer inte hungra ihjäl iaf :) Gött d

Är ju ett dygn vi är borta så...å en lååång resa dit å hem,Ljungskile 70 mil.

Har målat naglarna blå även,men tummen har blivit lite taskig nu,var väl inte riktigt torr när jag åkte från mamma så..känner jag mej själv rätt så är det bäst å inte kolla på min högra tumnagel för då kan jag inte sluta gräma mej att den inte är lika snygg som de andra sk lyckade naglarna...

Jag å mina tusentals lyx-ilandsproblems herregud som vi brukar säga :) väldigt ofta,för ofta

Jaja nog om detta hoppas ni har en trevlig fredagskväll å en god natt och lördag för nu åker jag and my bro´och en hel buss å kollar fotboll.

Hejja GIF å fan om vi inte går upp i år! Bollen är rund allt kan hända...

Puss å kram!

Min blogg!

Åh min blogg har fått ett fantastiskt utseende tack vare min älskling Emelie :) Hon lär sej lätt den där damen,en kväll hos Bellita sen så kunde hon så gott som köra på själv :) Thank you so much sweetie! Very grymt.

Sen i måndags har jag ju försökt få bort mitt jobbpass på lördag eftersom jag så gärna vill åka på giffarnas match i Ljungskile,den som SKA/MÅSTE ta de till allsvenskan,det är bara vinst som gäller...ja iaf haha nu har jag äntligen kirrat det, mha en kollega och min kära coach Ingrid.

Så nu är det jobb imorn till 19:30 sen hem å fixa inför resan med allt vad det innebär,ladda låtar till mp3:n kolla vad man ska klä sej i and stuff, åh alltid lika jäkla svårt d där med utstyrseln hahahaha för mkt kläder har man som "de" brukar säga...

Mamma sa att det skulle bli skitväder,men vi får hoppas att de har fel...

Måste ju se till att man har å äta på bussen så man klarar sej också,frukt å dryck,både alkohol å utan...får be bror ordna med d jag vill ha från affären imorn jag hinner ju inget den tiden jag jobbar,suck dålog planering men blev ju så hastigt nu att jag kunde följa så,men det ska bli riktigt skoj.

Innan jobbet idag så var jag hos mamma och hälsade på,köpte med mej en kanelgömma som jag,mamma å Anders fikade av,Mmmums d.

Bilen har det inte hänt så mkt  med än,å idag så hände såklart en till grej,torkarbladen pajade så de gick inte å köra de,är det inte det ena så är det det andra,sa flickan som blödde näsblod :) Så nu får Anders något mer å pyssla med...

Undra om man ska ta å släcka ner datorn å få sig lite sömn för det blir det väl inte mkt av imrgon-natt antar jag,åker med bussen 01:30 från navet mot ljungskjile,35 pers.. får slå på några myslåtar när man vill koppla bort å vila lite i sin egna värld ;)

Pratade med K igår iaf,hade ju inte pratat på 2 dar så d var ju trevligt,även idag snackade vi líte,everything shows,,,

Nu ska Linda sova sin skönhetssömn,åh skönt d,trots att sängen är lite toooo

Take care and welcome to my blogg, i hope you enjoy it,because I do that! ;)

Pussar å kramar till mina nära och kära,ni betyder så mycket för mej...


Ledighet

igår var man ledig,gud så skönt å bara vara. Klv upp vid halv elva,låg och kollade tv hela morgonen och halvsov,mmm vad mysigt! Sen vid tolv skulle mammas sambo Anders komma till mej och vi skulle kolla efter vinterdäck å vinterförbereda bilen lite men det blev väl nån timme senare för jag märkte att mitt körkort var borta så jag var tvungen att leta lite efter det,,,utan framgång :( 

Men vi kollade lite däck iaf å bestämde oss för att ta det på torsdag när man fått pengar å så...kan Anders greja med min bil medan jag jobbar på torsdag,blir kanon det.

Även att jag den senaste iden fixat så jag har hela greys anatomy! 1:an 2:an och 3:an alla säsonger,så jag å Emelie ska väl plöja igenom de här när vi får tid...även Wallanderfilmerna är på G och Rocky-collection 1976-2006

Förresten igår när vi hade kollat lite däck på nätet så drack vi kaffe här sen åkte vi på Eclair och köpte med oss en blåbärsbakelse till mamma, som är hemma och är sjuk...

Hemma hos mamsen dammsög jag och hjälpte henne lite...hon var helt slut i kroppen så det är klart att jag ställer upp för henne! Älskar dej mamsen.

Ja vad händer idag då? Inte mycket,så lite som möjligt,vädret är piss å även min skalle mår pyton,fyyy vet inte hur jag ska bli av med denna huvudvärk...Man tänker så mkt så skallen går på högvarv,varför är det såhär,vad är det som händer? Finns bara en person som kan svara på DET

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla lite Wallander strax,tror jag tar den första filmen Inna frosten :) Gött

Stackars min Madde förresten som jobbar i en butik fyra dar den här veckan där de har problem med värmen,hon stackarn får klara sej ed 10 grader!!! My god,en sista dagen imorn...hopas hon inte blir sjuk inför sitt nya jobb på måndag iaf...

Ja nu ska jag sluita skriva det är redan för långt...kanske skriver jag igen ikväll,annars imorn

På återseende ;)

Ciao Puss!

Jobb sen tvättstuga

Nu sitter man å jobbar,har lunch just nu så det är gött. Jobbat halva dagen snart,slutar 17:45...då blir det hem till tvättstugan ingen rast å ingen ro ;) Men skönt när man är klar.

Känns att det nu bara blir kallare å kallare så snart vill man väl inte ens sticka ut näsan...suck gillar inte vintern,det ska vara sol och bad å varma sommarkvällar istället,men mysigt iofs å få tända ljus å så i mörkret, I Love Candles ;)

Ledig imorn å på onsdag är jag även,åh vad underbart! Ska fixa med bilen,mammas sambo Anders ska hjälpa mej å vinterförbereda lite...måste köpa nya vinterdäck också men men that´s life :)

Nu ska jag fortsätta rasta mej en stund till, ha det gott

Puss å kram så länge

Ps. Jag lovar att bli en bättre bloggare,har varit ett låååångt glapp nu... Ds.


Inte bra...

var på Gif - Degerfors idag...faaaan är väl det minsta man kan säga,matchen slutade nämligen med ett mål i baken alltså 0-1 till Degerfors,åh så jävla surt!

Så nu är det vinst mot Ljungskile som gäller om vi ska få spela i allsvenskan nästa år...får se om man åker på den bortamatchen,vore ju kul men man jobbar ju såklart nästa helg och även tidigt på söndagmorgon,kan bli tungt å börja jobba 7:30 då om vi kommer hem vid fyra,men men värt att tänkas på,brorsan ska ju dit å kanske mamsen å Anders...jaja får se hur det blir.

Annars är väl livet helt okej,ska väl inte klaga antar jag,alltid de som har det värre...

Ha det gött

Leeeedig

Nu har man varit ledig en del och haft besök från skåne län ;) gött De blev en hel del film om man säger så,även lite bowling med tjejerna Grattis Madde till vinsten ;) Kul ATT DU SA ATT DU VAR SÅ JÄVLA KASS OCH SEN UTKLASSAR DU ALLA,HERREGUD...

Ja och idag har man varit med Emelie hela dan,vi var båda lediga,började dan med att följa henne till tandläkaren för att laga en liten tand.

Sen blev det lite golfåkande,en liten sightseeing.

Vi åkte hem sen å lagade chili con carne hos mej och efter det laddade vi hem lite film å greys anatomy alla säsonger,synd bara att det tar lite tid...men men maten var grym å sen godiset får man ju inte glömma...blev paniksugna så då var det bara att åka iväg å inhandla ett kilo drygt haha vad man inte är sugen på godis längre,puh!

jaja det här var allt för nu take care

Puss puss! Håller tummarna för att ett samtal ska inkomma innan jag somnar,inte pratat på hela dan ffs

RSS 2.0