SATC 2

Yes så är den sedd! Den var faktiskt bra och rolig men inte som 1:an,men så är det ju för det mesta...Sköna ladies iaf det där ;)

Nu är jag klar för sängen strax,bäst o sussa nu så man kommer upp när väckarn ringer imorn vid 04:15!

Ses o hörs om en vecka!

Ciao

;)

Puuuuuussssss

3 dagars jobb kvar...

Jepp jepp jobbar ikväll,imorn och torsdag sen bär det av på en veckas semester,ska bli grymt skönt och välförtjänt! Mmm...sola och bada hela dagarna långa ;)

Har börjat cykla till och från jobbet och det är sååå himla skönt! Nu är det skönare än nånsin med tanke på att jag kört typ 100 mil den senaste veckan,först Gävle fram o tillbaka i torsdags sen i söndags körde jag ju till Umeå ;)

Men båda var ju klart värt det,bra utdelning på bägge ställena,huvudsaken det hehe Får va lite stel i kroppen ett tag nu,lär ju bli bättre av cykling o sen outlandish!

Ha en mysig kväll,nu måste jag börja jobba igen...slutar 21:45 ikväll och jag håller tummarna att det INTE regnar!

Puss puss

 ;)

Nicole,hur snygg får man va´?


Tåls att upprepas


Söndag=vilodag

Det regnar ute och man är ledig,är både och det där...man kan vara inne och bara göra ingenting utan att känna att man går miste om något,som man hade gjort om det hade vart soligt...för då hade man känt lite press att man måste ut och ta vara på den! Så är livet här i detta land :) Man vet aldrig när solen kommer igen,carpe diem!

Idag ska jag inte göra något särskilt,bara vara... Såna dagar har man oftast få av,känns bra när man väl får en.

Tog en skön sovmorgon idag,låg i sängen till jag inte orkade mer och sen dess har jag plockat lite härhemma och lyssnat på musik bara. Blir en vända med dammsugaren snart sen en dusch.

Apropå i torsdags förresten när jag var i Gävle med Linda,det var en helt underbar dag,solen sken och det var varmt och gött och både jag och Linda kom fram till att: - Här skulle man kunna bo,vilken härlig stad,ska vi flytta hit?! :) Grymt mysig stad!

Vi var hos en kinesolog där och scannade kroppen och fick medicin mot lite olika saker som kroppen behövde...svårt att förklara men prova detta det är helt otroligt läckert! En hälsoundersökning för hela kroppen som tar i snitt 1 timme där med den maskinen och som skulle ta sjukhuset 7 månader att komma fram till.

Svar direkt och medicin med sej hem...(Sikon heter maskinen) Vet ej om det stavas så,men nånting sånt...

Ha en skön regnig dag ;)

Puss puss


Sommar sommar sommar

Känns att sommaren är på väg nu,från och med i Lördags :) Lite regn till och från men vad tusan det behövs ju det å... Nu är min tapetsering färidg och lägenheten är tipp topp! Känns helt underbart skönt!

Igår va jag ledig och fixade det sista och tog 2 varv runt sjön med Maria på em,lovely väder ;)

Efter vi hade svettats lite med powerwalk-jogg så gick vi till ica och köpte en nygrillad kyckling och åkte hem till henne och gjorde mat... Enkelt men väääldigt gött!

Rensade kycklingen o la den i en ugnsform,klippte över soltorkade tomater,fetaost och hällde över mildas matlagningsgrädde...in i ugnen till osten hade smält och fått lite färg. Till detta åt vi fullkornspasta med coctailtomater och mera fetaost på sidan om,hur mumsigt låter det inte?

Och ännu mera go-poäng blev det när vi dukade ute på hennes balkong i sommarkvällen hehe

Även att vi hann äta upp o surra lite innan det kom en skur och jag åkte hem. Fick två besök igårkväll,först mamsen som kom och drack kaffe och fikade lite...ville ju visa hur tapetseringen blev :) Sen gick jag o mötte Linda när mamma åkte hem strax efter 22-tiden.

Ikväll är det jobb fram till 22:15 sen blir det filmmys och imor bär det av till Gävle med Linda,det ska bli en rolig tripp och en skön ledig dag,känns lite pirrigt haha!!!

Cool låt:



Ciao

Puuusss ;)

Happy saturday

Åh vad det är underbart att vara ledig! Sovmorgon,sovmorgon,sovmorgon mmm me like that :)

Sover som ett barn hela natten men vaknar upp vid 7-8 tiden första gången för att kroppen fortfarande känner att nu är det dags att kliva upp,såsom det varit hela den här veckan,tidiga morgnar,I hate!

Så...vad händer idag? Ja nu på dan blir det stan med Maria och kanske Joanna eller så kan det bli träning med Vildana,får se vilken tid och så det blir.

Ikväll är det tänkt att vi ska käka och dricka gott och umgås,lär ju bli Oscar ikväll,sen nattamat och sen hem till min goa säng!

Hyffsat nice låt detta! Iyaz och Akon mmmums! hehe ;)

SOLO



Ciao

Gonatt fredag

Nu är det dags att sova. Kom hem från ön för en stund sen. Har umgåtts med Maria hela dan idag efter att jag hämtade henne. Vi började med o kolla tapeter på K-rauta sen så blev det,plantagen,systembolaget,birsta city,mat,film och nu gonatt!

Jag o Maria har snackat ända sen den gick på bio att vi ska se och vi ska se Avatar och ikväll blev det av. Den var bra,thats it. 2tim 42min...ja vad ska man säga,hade inte behövt vara så lång.

Sköna kommentarer efter filmen: Asså han som gjort den här filmen måste typ ha tagit nåt eller haft en skruv lös,eller en kombo? Det första sa Maria och det andra hennes bror Johan hehe (lätt att ha höööga förväntningar när man hört sååå mkt om den!)

Har haft en skön ledig fredag,solen har ju skinit hela dagen med sin närvaro och himlen har varit blå,blåare,blåast så inget att klaga på alls!

Imorn blir det sovmorgon igen,jippi! Sen ska jag o Maria en sväng på stan och kika lite,kanske Joanna hänger på oss också imorn,stan och sen utgång på kvällen. Kan bli grymt! Men man ska inte ha för höga förväntningar då blir det bäst...

Avslutar den här dagen med den här tjejen,ung men sååå grym.

Ciao puss ;)


4 dagars ledighet!

Så fucking underbart det känns ;)

Idag fick jag äääntligen sovmorgon! Slog upp ögonen strax före elva. Sen dess har jag käkat frukost,tagit reda på lite tvätt,städat undan lite och förberett inför en tapetsering i hallen :)

Nu har jag precis fått ordning på mej själv och ska hämta Maria på tågstationen och så ska vi åka och kolla på lite tapeter. Ikväll blir det kanske en bio med Maria,får se om hon hinner och hur vi känner.

Ha en riktigt kungfredag med mycket kärlek och fredagsmys ;)

Rock on!





Ciao puss puss

Mmm...


BLOGGTORKA THERE IS!

Nu har det varit en väldigt dålig uppdatering på sista tiden,har varken haft lust eller ork.



Vad har då hänt sen sist..?

Jobb,umgänge,Umeåbesök,middagar,utgångar...nånting sånt :) Är på jobbet just nu och har precis haft lunch. Mentor förra veckan och den här veckan,grymt kul! Isabell och Vildana heter mina "elever" :)

Igår efter jobbet åkte jag först hem till mamma och gick en promenad sen så åkte jag hem och bytte om för att sedan träffa Maria nere på stan och käka Indiskt på Tandoori mmmums vad gött det va´!

Tack för igårkväll gumman ;)

Idag efter jobbet blir det tvättstuga och sen vet jag inte vad jag ska hitta på,blir nog rätt chill... 

By the way så är jag sjukt sugen på att tapetsera om i min hall och i mitt kök..! Nån som har lust att hjälpa till??? =p

Ciao nu är rasten slut

Puss puss see ya´! 

Skjuten av polisen...

kan bli dyrt!

RSS 2.0