En dag kvar...

Nu är det bara en dag kvar av den här arbetsveckan och tils jag å Madde åker till huvudstaden,fan vad gött det ska bli! Komma bort lite...imorgon blir det även en liten utgång härhemma,ut å träffa lite folk å dansa lite ;) Det var inte igår direkt,har varit väääldigt lugnt.

Idag har man jobbat som alltid,nästan och gud så trött man varit idag,suck,även att det blåser som sejtan ute,försökte ringa Emelie nyss,hon skulle ju sluta jobba 21 å klockan är nu snart 22! Hoppas inte bilen hennes blåst bort så hon inte kunde åka hem...hon var ju orolig för det tidigare idag när vi pratade,sötisss!

Hoppas hon ringer snart,blir ju orolig...men hon har säkert fått jobba över eller nåt,är inte omöjligt därborta på Ica Maxi.

Jag som ville dricka te å mysa med henne lite ikväll,prata lite strunt innan John Blund plingar på...

Ikväll har jag även förberett mej lite inför stockholmsresan,börjat fundera ut den eviga frågan:vilka kläder ska man ha på sej/med sej? Det löser sej nog får jag hoppas...

Nej nu är det dags å kolla hur systemet har öppet imorn förresten! Madde ska köpa lite bärs som vi drar med oss ner,är ju stängt på systemet på lördag så...smällar man får ta.

Ha en trevlig helg nu för det ska jag ha!

Puss å kram och mys! ;)

Ta hand om er så länge,på återseende,ciao!

RSS 2.0