Glömde...

...säga att jag åker till Stockholm på fredag,åker hem måndag. Emelie flyttar ju på fredag och eftersom jag är lite ledig så tänkte jag passa på att dra ner och va med henne där i helgen,det blir gött!

Skönt på jobbet när man jobbar tidig morgon för det är sååå lugnt.

Hade världens fråga här en kille som ringde...han hade ju hört att vi som kan svara på allt så han undrade: Om det är -6 grader och jag har en hastighet på 110km/h hur kallt är det då så att säga..?

Jag googlade på det utan resultat men sa att han kunde ju ringa en meteorolog så kanske han/hon kunde svara..?

05:55 på morgonen...ja vad säger man.

;)

Ciao Puss!

xoxo

Hello!

Så var julen över för denna gång med all stress den medför...ganska skönt ändå. Julaftonen var jag med familjen hela dagen och käkade och hälsade på mormor och tände på gravar...

Kalle Anka såklart sen klockan 15:00 =)

Sedan blev det julmat innan jag skulle jobba =( 17:30-21:30

Efter jobbet åkte jag hem till La Famiglia igen och käkade lite mera julmat,varmrätt denna gång.

Sedan vid halv elva ungefär kom tomten och deladre ut julklapparna,bättre sent än aldrig blev det i år,men det är ju så när man har ett jobb som är öppet twenty four seven.

Nu har jag precis börjat jobba,klev upp strax före fem efter ungefär en halvtimmes skrikande av alarmet,fattade ingenting...först efter nästan 10 minuter fattade jag var det var som lät...jisses,lite trött nån?!?

Jaja men nu är det bara idag och på fredag jag jobbar denna veckan så då får jag vila upp mej efter dom här två hårda jobbveckorna,så skönt!!!

Igår var jag ut och käkade och såg på bio med familjen,käk på Jops före sen blev det Vi hade i alla fall tur med vädret-igen!

Den var helt okej,inte som första förstås men det är dom ju aldrig.

Juldagen tillbringades som typ alla andra på stadshuset...riktigt lyckad kväll, Lite mycket skumpa som sprutades över hela stället bara,vad är grejen?!? Grow up this is not Stureplan,eller har jag fel? Någon som håller med?

Jaja man är alla olika,får väl göra som man vill. Tycker bara det är sjukt töntigt!

Ha en bra dag.

I´ll be back soon.

Ciao PUSS!

xoxo

Miss U My Baby... Hope I Will See U SOON...Look Forward To That

Puss Puss

RSS 2.0