Hallo ballo!

2 fucking hours left here @ work sen blir det Coop, sen hem och tvätta...

En låt som jag är fast vid just nu tack vare eller på grund av Ida är denna ;)



Puss puss hej!

Måndagstrött

Haha igår var man tröttare tröttast,söndagen såg ut nånting sånt här:

sov,åt,städade...sov,åt,kollade tv,kollade film,sov sov sov hela natten lång.

Innan jag somnade kollade jag på Horton hihi så söt film :)



Så mysigt att kolla på barnfilmer tycker jag hehe

Kollade även Alvin och gänget 2 häromkvällen och Wallander-Vålnaden...plus halva 2012

Ciao ha en bra måndag!

Saturday Im In Love

Ikväll är det utgång med tjejerna som gäller,dom är snart här...skönt att jag fick klar mej själv till slut,såg hopplöst ut ett tag där hahahaha =p

Glöm inte Earth Hour ikväll,här ska endast värmeljusen lysa mellan 20.30-21.30!

Have a nice eve folks!



Puss puss

Ciao

Lycklig!

Jag känner mej så lycklig idag,vet inte vad det är hihi men superskönt känns det iaf :)

Kan ju bero på att jag fick en skön sovmorgon och gjorde mej iordning för jobb...duschade och sminkade och fixade och dona...Malin som sitter bredvid mej här på jobbet sa precis att hon tyckte jag strålade och såg så snygg och lycklig ut ;) hehe mera mera tack tack!

Men man känner sej ju alltid bättre när man får sova ut och när man gör iordning sej...brukar ju ofta bara åka iväg när man börjar tidigt,ingen som ser en ändå,bara dataskärmen och kollegorna =p

Puss puss nu är snart första rasten slut,jobbar till 21:30 ikväll...

Ciao!

Solasolasola

Efter mötet som bjöd på bokslut,prat om tvättstugorenovering,smörgåstårta med mera med mera hämtade jag upp mamma och vi åkte och solade,skönt skönt :)

Nu har jag precis ätit lite gräddglass med jordgubbar,det var mums!

Ska kolla nån film nu tror jag.



Ciao ciao vi hörs...


Bokslutsmöte

Nu har jag tvättat,ätit och gjort mei iordning...så nu är jag redo för bokslutsmöte med styrelsen i min BRF,sitter ju med som suppleant!

Lyssna på denna sköning...den får mej att drömma mej bort till varmare breddgrader mmm lalalala tur man åker snart!







Ciao mina vänner ;)

Puss

Gonatt



Skön skönare TAIO CRUZ ;)

Nu ska jag sova,ska upp tidigt imorn (ca. kl 6 wish me luck!...skönt trött nu efter träning iaf.

Puss sov sött!


JAY-Z ÄR GRRRYM!



Ciao ;)

Kärlek

Jag ääälskar min iPHONE ;)



<3

Puss ha en bra Måndag!

Good day

Hej!

Tänkte berätta lite om helgen...

I fredags var jag heeelt slut efter jobbet och arbetsveckan så jag tog en dusch sen var det sängen typ hela fredagskvällen. Skulle egentligen umgåtts med Maria och dricka vin och mysa med massa girltalk och ost & kex,men men båda två kände att vi fick ta det en annan dag.

Och istället för att jag tog det andra alternativet,att åka ut till ön och laga taccos och äta med familjen Larsson så blev det en bilresa ner på Donken och sen hem till fredagsmys solo.

Gårdagen bjöd på sol,promenad,sidsjön,korvgrillning,varm choklad,ostsmörgås,jordgubbar,Gif-Boden och sen ett inköp av en iPHONE följt av go´middag med mamma och Anders :)

Vi kollade tv hela kvällen och umgicks,var där fram till tolvslaget ungefär sen så åkte jag hem. Väl hemma så gav jag mej tusan på att jag skulle få till spotify på min iPHONE och det lyckades jag äntligen med! (hade jävlats för mej hemma hos mamma så jag var så less,men sen när den fick kontakt med min lap så gick det som en dans)

Idag ska jag träffa Linda,får se vad vi hittar på,kanske vi kollar in giffarnas match och käkar nåt gott,chansen finns ju att det blir nåt sånt ;)

Puss puss ha en skön söndag


iPhone

YES,IDAG BLEV DET AV PUSS;)

Jag visste det!

Vad sa jag i mitt tidigare inlägg?
 
Men det var inte min önskan...jag röstade på Salem eller Ola

På min löpsedel:

FEL LÅT VANN!!!

NOW: Girls night out ;)

Pusssssssssss

Tänker på dej...saknar dej baby :(

Anna Bergendahl

Alltså hennes låt förföljer mej...kanske betyder det nåt? Typ att hon kommer ta hem hela alltihopa ikväll??? Jag lyssnar rätt sällan på radion men ibland när jag sitter i bilen så slår jag igång den. Som igår på väg till jobbet och idag på väg till jobbet och bägge gångerna så är det hennes låt som körs...




Vi får se vem som vinner ikväll,schlager hos mej med tjejerna ;)

Jobb till 16 först, sen hem och ta det lugnt och fixa lite...Längtar till ikväll,det ska bli skoj att ha lite girl-talk,äta gott,dricka gott,bra musik...med mera med mera.

Puss puss så länge =p

OCH:

Må bästa låt vinna!!!


Torsdagsledigt

Började dagen med en skön sovmorgon...städade till lite och grejade med saker och ting innan det var dags att göra sej iordning för födelsedagsfirande hos mormor. På vägen dit stannade jag och köpte lite blommor och en ängel till henne,en liten skyddsängel :)

Fikade go-fika hos mormor,bullar,kakor och en blåbärs-prinsess-tårta. Det var jag,Maya,Therese,Annika och Sten som var där...och födelsedagsbarnet förstås som fyllde 86 år dagen till ära!

Efter firandet så åkte jag med Therese och Maya hem till dom,vi tog det lugnt där,servade takskottare med kaffe även hahahahaha vilka fräckisar!

Nu ska jag kolla tv och bara ha det mys i mitt nystädade och fräscha hem,nyduschad och allt! Mmm me like that ;)

Ciao vi hörs

Pusssssssss


Gilla gilla gilla

Mmm...så skön blandning av artister och mysig låt,så fint gjort!



Mera kärlek åt folket ;)

Puss puss...

Lite musik skadar aldrig



Janet Leon som också va´ med i Made In Sweden...



Ciao!

Äntligen!

Har varit sängliggandes i några dagar nu,har inte känt mej alltför pigg om man säger så... :(

Men idag känner jag mej mkt bättre,skönt! Hoppas det håller i sej.

Har sett en del film nu när jag legat hemma...Luftslottet som sprängdes,Spanglish,Notebook,The Ugly Truth & Erin Brokovich.

Idag på kvällningen vid halv sex när jag hade fräschat till mej så åkte jag och bytte 2 leggings till 2 andra färger på cubus,senn så åkte jag och fick lite middag i magen hos Maria på Grand :) Kvällsbuffé,mums! Idag bjöds det på ugnsfalukorv med potatis...samt bröd,ost,kex,sallad ja allt vad en kvällsbuffé på Grand innebär helt enkelt...

Även att Idol-Robin och Made In Sweden-Kim bodde på hotellet så dom käkade också,tydligen sjöng dom på birsta city ikväll,nån ny låt dom gjort tillsammans...haha man lär sej nåt nytt varje dag

Nu ska jag fundera lite på när jag ska ta min sommarsemester,så svårt att veta nu ju!? Men det är sista dagen imorn så bäst man funderar hur man vill ha det!






Åh vad jag längtar...shit asså,längtan är ENORM efter DEJ just nu baby

Puss puss puss <3

BioMYS

Var på bio ikväll med Maria,vi såh snabba cash,har tänkt se den ett bra tag och nu äntligen blev det av...Den var Godkänd,lite dåligt slut som många andra filmer men annars helt OK.

Idag på jobbet skulle jag och 4 stycken kollegor till lägga ett nytt schema,vi är med i den så kallade arebtsmönstergruppen :) Det var sjukt krävande och hjärnan har inte jobbat så hårt sen man gick i skolan? typ nåt sånt...om man är trött i skallen en vanlig dag så är det inget emot vad jag var när jag gick ut från jobbet IDAG! Damn! Men nu är det klart,det nya schemat som börjar gälla v.15

Det sista vi gjorde var att hänga upp det för beskådning för resten av bygget som varit väldigt nyfikna på hur det kommer bli/se ut...

Nu ska jag kolla om min baby jobbat klart,om han äntligen är hemma efter sin tuffa arbetsdag sen sju imorse!

Gonatt sov gott ;)

PUSS PUSS


ONSDAG

Igår efter jobbet träffade jag Maria på Chaow Praya River och vi käkade Thai och hade update på vad som hänt den senaste tiden när vi inte setts...hehe det var nice att få prata av sej lite :)

Efter vi hade käkat och var supermätta så tog vi min bil och åkte hem till mej och drack te och pratade vidare. Maria fick också se mitt "nya" vardagsrum och hon tyckte som jag att det blev super med VITT!

Nu har jag precis lagt mej och jag ser tv,kanske ska prova att slå igång en film och se om det går bättre ikväll...igår satte jag igång The Ugly Truth,orkade se typ 10 min innan jag kände att jag höll på att somna =p

Ha det gött så länge!

Ciao

Puss Puss

Till min sötnos:


Hihi Mmmums!


Gonatt

Kom hem från VARBERG igår...ska försöka fokusera på jobb,familj,vänner och träning nu. Komma in i vardagen igen och ta den för vad den är.

Varit och tränat ikväll på badhuset så nu är man sådär skönt trött,kommer somna som ett barn :)

Puss puss och sov sött...

Mmm ;)


RSS 2.0