Förkyld...

som bara tusan! Så har jag även jobbat hela helgen i alla fall för att jag inte kan vara hemma från jobbet...sjukt jobbigt,men nu är det bara härda idag och imorgon sen får jag vara ledig på tisdag,åh som jag längtar!

Hoppas ni är friska och har en skön söndag och sen att helgen varit super ;)

Åh till min älskade Emelie som är i stockholm för att springa tjejmilen: YOU WILL ROCK! Du är så bäst o det vet du,det kommer att gå hur bra som helst!


Puss puss

Ciao!

Oscar

Igår var jag först på knytkalaset hos Emma,vi var 7 tjejer som satt o mumsade o drack gott :) hur härlig kväll som helst!

Vi åkte in med limotaxi vid halv ett,då bar det av till oscar där vi hade en klockren utekväll! Gött gött...synd att man får så jäkla ont i mina snyggingar bara... :( men vill man vara fin får man lida pin

Det skulle bli efterfest men vi bangade,killar,herregud...

Tack Maria och alla tjejer för en underbar kväll!

Puss puss o godnatt ni som ska sova nu

Ciao

"Knytkalas"

Ikväll vid sextiden blir det "knytkalas" hemma hos Emma,det blir fett najs,bara jag hinner sova o fixa mej o allt till dess...slutar jobba klockan fyra :( men det löser sej nog...

I förrgår när jag höll på o städade lite o rensade i ett skåp hemma så hittade jag ett kuvert med 3000 spänn i! Tackar! Det var presentpengar från julafton :) Kan tänka dej vilket leende o vad chockad jag blev! Hade inte jag gjort av med de? Haha tydligen inte,jippi! Då var den pankheten borta,poff!

Sen igårkväll var jag på trerrättersmiddag hemma hos mamsen o Anders,det var jag o Elin som hade den äran,mums vad gott det var,tack så mycket för den :)

Sen efter tio nån gång så tog vi bilen o först körde jag Elin till Korsta på nån fest sen åkte vi resten till Casinot och det ångrar jag verkligen inte. Jag gick upp på en gång o satte mej med Anders vid roulettebordet sen på andra omgången när jag hade lagt på nollan...så blev det NOLL! Fatta vad lycklig jag blev då,700 spänn bara sådär...sen småvann jag lite och det slutade med att jag växlade in 700 kronor,hade satsat 100 kronor så 600+ då ;)

Det räddade verkligen min morron imorse då jag var tvungen o kliva upp vid kvart i sju...började jobba halv åtta.

Åh det går bra nu!

Nu är lunchen slut ha en fortsatt trevlig lördag så hörs vi

Ciao! ;)

Puss Puss på er!

Förresten...

var ju gifmatch igår,åh fy fan vad sämst! sämre domare fick man ju även leta efter! säg upp dej ffs o ge dej själv ett rött kort!!!

Åh jag trodde verkligen att hela speakerbåset skulle åka åt skogen igår :) herreguud!

Jaja AIK på lördag o då jävlar,hoppas på en bättre domare som kan döma på allsvensk nivå då...

Puss o heja giffers i vått o torrt!

Efterfest!

I helgen när man var ut blev det efterfest både fredag  o lördag! Not bad! Hahaha hur grymt som helst ;)

I lördags var det jag o Madde som gick ut o levde om,var hemma hos mej först o drack smultronvin,öl o bailey´s mums! Sen sjöng vi karaoke med hjälp av youtube-lyrics :) haha störtskönt lät det ju såklart! Så jäkla roligt o umgås med Madde igen...

Får se vad det blir till helgen,Maria fyller ju iallafall år på fredag så då ska vi kanske ut o busa lite ;)

Har förresten bokat min tågresa till o frrån göteborg nu,åh vad jag längtar!

Puss puss så länge ha det gott!

Ciao sov sött när det är dags,jag har några timmar kvar tlll jag får krypa till kojs...

Hejsvejs!
;)


Utgång

igår var jag först med mamma och drack med henne o åt gott på våningen,hur mysigt som helst! Sen åkte jag hem till Maria o fortsatte dricka där med henne o snackade en massa. Vid ett åkte vi ner på stan,gick först på Svenssons sen gick vi till Stadshuset där jag träffade Emelie o Anna!

Sen väl därinne träffade jag en massa roligt folk som jag inte träffat på länge så det var najs :)

Även att vi hamnade på efterfest inatt kanske somnade vid halv sju efter en låååång promenad hem,puh!

Jaja kul hade vi iallafall helt klart ;)

Nu sitter jag å väntar på att Madde ska komma,ska bli så kul att få träffa henne igen,var så jäkla längesen nu!

Idag var jag ner en sväng på stan med mamma o åt glass o var på apoteket röda näsan :) haha bra smeknamn på Systembolaget. Köpte också lite snacks till ikväll o lite dricka...

Nej nu ska jag lyssna musik o ladda inför utgång! ;)

Puss puss ha det gott

Ciao!

080808

yes så var man hemma från stockholm då...kom hem igår kväll vid tiotiden med tåget,tågresan gick fort så det var döskönt! När jag kom hem så hämtade Anders mej på stationen sen åkte vi till mamsen o Paula som var vid ån o löste SundsvallsKryzzet (tror det hette så) det är ju drakbåtsfestivalen den här veckan så det är lite olika aktiviteter utöver den...

Nu ska ni få höra vad jag o bror hann med under mitt stockholmsbesök:

Lördag: strosade runt lite på stan på dan sen på kvällen blev det bio,Arkiv X!








Söndag:
tog djurgårdsfärjan ut till skansen o gick runt där o myste på,sen på kvällen gick vi på fotboll på söderstadion,Hammarby-Ljungskile 2-1 det var grymt skoj,vilket drag det är på Hammarbysupportrarna! Damn!

Måndag: jag gick runt själv o kollade lite överallt,det var skönt o gå i lugn o ro...på kvällen när brorsan slutade så träffades vi vid hållplats stadion sen tog vi t-banan därifrån tillsammans till GIF-08:s lokal å kollade gifmatchen där HELSINGBORG - GIF SUNDSVALL 2-1 den där förbannade straffen som inte ens var en straff,billigt kallas det!

Tisdag: på dan gick jag också runt o kollade i olika secondhand-affärer,det var det som var mitt mål med denna resan att jag skulle besöka så många som möjligt av de jag hade skrivit upp adresserna till...o jag var på nästintill alla,så grymt med de i stockholm! var mest på sånna...de flesta av de andra butikerna finns ju här hemma,nästan. Jaja på tisdagkväll drog vi till skansen igen o var med i sista allsång på skansen :) Det var kul,o vi slapp även regnet,det var tur! Hade regnat hela dan men på kvällen blev det bättre!

De som var med var till exempel BAO Benny Anderssons orkester med Tommy Körberg o Helen Sjöholm,sen var såklart Robert Gustafsson där när det var dags för sista allsången...Divine och de tre kvinorna från mamma mia Gunilla,Sussi o Charlotte med flera...




Onsdag: då hittade jag min secondhand-butik för resan,jag klev in i en butik som heter Påkläderiet o började kolla lite där,sen när jag stod o kollade på fyndhörnan så säger tjejen som jobbar där att här har jag två kassar som jag har rensat klädet hemma hos mig igår,kolla om du vill! Javisst det gjorde jag ju såklart o det slutade med att jag köpte 4 av plaggen som hon hade där...hur snygga som helst! Ska se om jag kan lägga in bilder på de senare...lägger in bilder från resan senare idag,det lovar jag.

På onsdag eftermiddag åkte jag till brorsan på Radiohuset o fick ett litet studiebesök där,se hur han har det under tiden han är där o jobbar...det var skoj.fick träffa Anton Berg även! (var programledare med Sanna Bråding i sommartoppen en sommar) för er som inte visste...jaja whatever haha :) Vi kollade lite när de skulle sända klockan 19:03 också i studion det var kul o se hur de lägger upp det o hur det går till där på Radiosporten :)

När vi var färdig där åkte vi hem o fixade oss lite sen åkte vi in till stan o käkade,båda var så hungriga o hade svårt att bestämma vad vi ville ha o var vi skulle äta men det slutade med att vi käkade på Restaurang Drottninggatan,det var hur gott som helst! Vi tog båda två Kökets Tips: Oxfilémedaljonger med pommes o bearnaisesås. Mmmums! Innan maten tog vi varsin fördrink,kommer inte ihåg vad den hette men det var med tranbärsjuice bland annat iaf,god den med. Sen blev det öl o vin o en drink som efterrätt,jag tog en drottninggatans o brorsan en kaffe karlsson! Sen var vi mätta p belåtna vill jag lova ;)

Sen gick vi till ett ställe som hette Chaplins...där var det väl sådär,det var roligt att kolla en stund på de som sjöng karaoke men sen var man ganska nöjd...åldersgränsen var 18 o det var väl mest unga där med...så vi gick en sväng till Nordic sea hotell för att se deras icebar men den höll de precis på att stänga. Då bestämde vi oss för att åka hem istället o äta upp den sista go´glassen vi hade kvar i frysen o bara chilla sen sova så vi orkade med den sista dagen,då även brorsan var ledig! :)

Torsdag: klev upp vid elva,gjorde oss iordning,åkte till slussen,skulle egentligen gått på söders höjder men vädret var ju regn så...vi tog djurgårdsfärjan till djurgården o gick på aquaria vattenmuseum istället o såg en massa coola fiskar o regnskog och så vidare...vi åt taccos innan där vid slussen sen fikade vi på ett jättemysigt trädgårdscafé där på djurgården! Efter vattenmuséet åkte vi tillbaka med färjan o åkte till gamla stan.där gick vi till Tintinbutiken o kollade,brorsan älskar ju Tintin :) Klockan drog iväg så vi åkte till T-centralen o köpte varsin smoothie o köpte med lite som jag kunde äta på tåget o så...hämtade ut väskan där,sen var det dags för mej o åke hem :(

Åh jag har verkligen världens bästa o snällaste storebror! Han är underbar! Tack för allt o att du finns! Älskar dej mest,stockholmsresan var helt klockren,även Katarinahissen :) hehe







Nu ska jag se till o städa lite här hemma,har tvättat klart o hängt...men ska lägga in lite bilder först!








Puss puss på er så länge ha det gott!

Ciao ;)

Åstön

ikväll har jag varit ute på åstön å ätit räkfrossa o tacobuffé...åh vad mat! åh vad mätt man blev...först döhungrig sen dömätt :) som vanligt,aldrig lagom elle

det var jag ,Emelie,Alle,Anna o Sandra,mycket trevligt att vi styrde upp så vi kunde träffas allihopa en fredagkväll :) Tack så mycket för sällskapet.

efter vi hade varit där o ätit o druckit gott så köpte vi glass i statoil torsboda hahaha herregud det var en liten rolig upplevelse ;)

flum flum... :D

sen åkte vi hem hit till mej o Emelie o Sandra hade fått för sig att de skulle åka till stockholm ikväll så de skulle skjutsa mej o vi skulle gå ut där o så...så jag packade snabbt ner det sista o var klar med avfärd...när de säger att det blir nog inget,å det var för att inte all ville åka... :( men men jag hade ju ändå bokat min buss imornbitti klockan åtta så...

vi stannade kvar här o kollade lite tv.vi stannade på bombay dreams på SVT 1,helt okej o vila ögonen på medan man målade naglarna ;)

nu har jag fyllt mp3:n med en massa nya låtar så jag har nått å sysselsätta mej med på bussen imorn...suck trist det är o åka själv :( Emelie kommer o hämtar mej vid tjugo i åtta,hoppas vi båda vaknar på bägge håll imorn bara! annars vore det synd...

jaja nu måste jag kolla väskan en sista gång o fundera om det är nåt mer jag ska tänka på...sen ska jag hoppa ner i bädden o få min skönhetssömn är så trött o har så ont i skallen! dunk dunk dunk...

sov så gott o ta han dom er...

Trist förresten att vädret blivit sämre,huvva! Me no likee.

Ciao! Puss ;)

RSS 2.0