Friskvård 2009

Yes det kan man kalla det. Igårkväll var jag hos Malin på spabehandling för mina fötter i 1 timme och jag kan säga att mina fötter är superlena,som en bebis,dom är fasen pånyttfödda känns det som! Haha sååå härligt.

När jag ändå höll på så bokade jag även in en Thaimassage på 1 timme hos Dom. Åkte dit idag efter jobbet och min kropp är som ny,det behövde jag! Att sitta framför datan dag in och dag ut sätter sina spår,ska börja gå 1 gång i månaden eller varannan ungefär... Bokade in en tid till på onsdag till veckan,ser framemot den!

Angående det här med Friskvård så har vi ju 2000 kr per år som vi får ta ut och jag har helt glömt bort det där och hela tiden skjutit upp det jag har velat göra,konstigt nog?! Men men nu blir det mycket härliga saker inom 2 veckor istället,det är ju inte heller fel :) Kommer vara som en ny människa till jul!

Det här med träningen har jag också tagit tag i nu. Började veckan med wet west-träning på sporthallen i måndagskväll med Mami,så skönt o träna i vattnet!
Sen ikväll ska jag på ett gympapass med Frida. Så himla härligt när man väl är där och får köra på så man svettas och känner adrenalinet pumpar ikapp med musiken =p

Nu ska jag chilla lite innan träningen,ha en skön kväll!

Puss Puss


TRÖTTsöndag

Superkväll igår,det känns idag...


Najsss låt


Happy saturday!

Hallådär,äntligen är den här jobbveckan gjord,jobbat alla dar fram till nu...puh! Ledig imorn sen jobb igen mån,tis,ons,fre,lör,sön o.s.v MEN det ska jag inte tänka på nu för nu är jag ledig fram till måndag kl 8! ;)

Efter jobbet idag som till sist tog slut,det här var en dag då man trodde att man aldrig skulle få logga ut...

Jag drog in på stan för att se den lysas upp,det är så fint,måste va det bästa och finaste med vintern här i Sundsvall,all fin belysning! Mötte upp mamma,Anders och Elin,var där en sväng,köpte med thaimat hem till mamma sen när dom va klar tog jag med mej dom o skjutsade in dom till casinot...

Väl hemma fixade jag och nu sitter jag här halvfärdig och väntar på Zanna och Maria som ska komma hit och dricka och surra massa gojja med mej,ska bli najs! Sen blir det utgång :)

Nu ska jag dra och hämta en kall i kylen och fortsätta göra mej klar!

Ciao

Puss Puss


TACK

Jag hade lite tur här nu faktiskt,fruktkorgen va inte tom som jag trodde så jag grep tag i en mandarin och ska "tvinga" i mej lite kaffe här så blir jag nog människa igen får jag hoppas.

Sjukt trött o less nu, längtar till jag får trycka ctrl Q ;)

Puss


!!!

Sitter här på jobbet,har just nu min sista rast,slutar 15.45 idag,klev upp strax efter 6 så jag är sådär lagom less nu och vill bara logga ut och åka hem!

Vad händer inte nu då när jag sitter lite halvt över papperskorgen och skalar min mandarin? JO det ska jag berätta...jag tappar ner den och inte direkt att jag tänker ta upp den,det enda roliga jag hade nu på rasten,tänkte få lite vitamin så jag blev lite pigg men det kunde man ju glömma då! 

Ett av många ilandsproblem i mitt liv...

Finns nån därute som har det värre JAG VET men det hjälper inte mej just nu,sorry!

Ciao och trevlig lördag

Puss!

Åh herregud...

...idol ikväll är helt sjukt känslosamt,jag har släppt många tårar,inte ett öga torrt när dom pratat om sin kärlek till sina nära och sjungit till sin pappa,farfar,mamma...oh shit dom är så grymma,idol är grymt ikväll på alla sätt och vis..! Skön känsla,dom bjuder på sej själva så mkt dom bara kan och kan gå huuur lååångt som helst!!! Hell yeah!

Jag finner inga fler ord...

Friday Im In Love...In Idol

Puss Puss

Ciao

...

Natti batti

Imorron e en annan da´

Pöss

Ciao ;)

En morron när jag vakna var hela världen vit...

Igår fick brorsan nyckeln till sitt nya boende och vi åkte dit med kartonger,köpte möbler och körde dit dom,som tur var så fick vi hjälp av Nisse att bära nya soffan och sängen m.m från släp,in i hissen och upp...Det hade jag aldrig orkat,puh!

Det var en riktigt bra dag igår,allt flöt på från morgon till kväll :) Även att bror ska få lägenheten helt omtapetserad och nymålade tak o allt,det kommer bli superfräscht! Svårt bara att välja vilka han vill ha,men jag tror han kommit fram till det så gott som igårkväll när vi satt o kollade...

Nu har vi löst melodikrysset och ska ta och fixa här,packa ihop och rensa lite och dona på. Sen blir det en sväng på em möbler och stan...

Men allra först: FRUKOST!

Puss puss ha en skön lördag ;)


Godmorgon Luleå

Hejsan! Är just nu i Luleå hos bror,flög imorse 06.25 och landade 07.25,lagom flygtur det!

När jag kom fram ringde jag efter en taxi och åkte hem hit,här är det vinterkänsla,riktigt mysigt faktiskt om jag ska vara ärlig,gillar inte vintern som ni vet men just nu känns det bra :)

Efter frukosten blir det till o hämta lägenhetsnyckeln till brorsans nya lägenhet och hämta släpvagn och åka och hämta möbler,det ska bli en rolig helg häruppe med bror och hjälpa honom o flytta...

Ha det gött så länge,vi hörs ;)

Puss puss

Trevlig helg

Ciao!

PARKERINGSVAKTJÄVEL

Idag jobbade jag till 16.30 sen gick jag på gymmet direkt och körde en timme,sen hem och duschade och sen ner på stan och mötte upp tjejerna på Allstar. Där väntade en massa roligt snack och goood mat ;)

Tråkgt bara att jag var tvungen att mötas av en p-böter när jag kom till bilen när jag skulle köra hem...

Överträdelse enligt punkt 34: Parkerat fordon inom område med förbud att parkera.

Okej jag hade parkerat olagligt men vafan,500 spänn! Snacka om att spola ner pengarna i toan,sucksucksuck!

Men men man ska va glad,hade kunnat vara värre. OCH alla gånger man klarat sej från fortkörningsböter och annat...Jag lever och är frisk,har tak över huvet,ett jobb med en lön som trillar in varje månad,bil,familj,vänner o.s.v o.s.v listan kan göras lång...

Det är ju trots allt bara en fucking p-bot! Glöm det och gå vidare,POFF borta!

Ha en skön kväll nu ska jag mysa till det härhemma,ska se till att få ett bra slut på den här dagen ;)

Puss Puss

Ciao

Shakira...

lika grym och sexig som vanligt! Damn what a woman!


Farsdag

Idag är det farsdag,många firar sina pappor med middag och hela köret,jag önskar jag kunde göra detsamma med min..! Men jag får istället åka upp och tända ljus på kyrkogården...Älskar dej pappa och saknar dej MER ÄN NÅGOT ANNAT I VÄRLDEN.

Jag vill bara pussa och krama DEJ NU!!! Ha dej hos mej...



Du kommer för alltid finnas i mitt hjärta älskade pappa...

Mmmera...


Mmm I love music...








LYSSNA Facebooklovers!



Tänk på att det finns ett liv... Mange Myt har nåt här,eller vad tycker ni? GO Mange!

Onsdag

Tänkte börja med att berätta om gårdagskvällen...

Slutade jobba klockan fem,åkte hem direkt och satte igång med tvätten och duschade och fixade lite. Sen strax efter sex plingade det på dörren och mamma och Anders stod där utanför. Hade nämligen bestämt att dom skulle komma och äta middag hemma hos mej (för en gångs skull hehe)

Vi hjälptes åt att kocka något som var nytt för oss alla 3 som vi var supersugna på att prova!

Nämligen:

Tillaga en våffelsmet,tillsätt extra smör,salt och pressad vitlök,räkor... (vad du nu vill ha)

 Som ni märker så liknar detta langos,så gillar man det så kan jag verkligen rekommendera detta,mums!

Tack Anna för tipset ;)

Nu ska jag åka hem och laga lite käk,kanske gör upp smeten som blev kvar igår hehe

Imorn är jag ledig och då ska jag till frisören och klippa och färga håret,sweet!

Ciao så länge

Pöss


Sådär ja!

Då var snart måndagen över och tisdagen är snart här...

Idag efter jobbet åkte jag ut till birsta och träffade Maria och vi gick runt först på Boom,sen käkade vi inne i Birsta City och sen gick vi runt ännu mera.

När Maria bestämde sej att det var dags för hemfärd så gick jag in på IKEA en snabbis och köpte lite doftljus. Sen åkte jag hem och fixade lite med det jag hade köpt och sen bar det iväg till biltvätten,så nu är bilen nytvättad och fräsch,najs! Som d ska va! Nu blir det snart sängen...

Godnatt sov gott

Puss Puss ;)


RSS 2.0