Helg!

Åh nu är det inte långt kvar,drygt 20 minuter tills man gör kväll å får ledig helg! Åh vad underbart :)

Mitt liv är så mysigt och superduper just nu,jag svävar på små rosa moln :)

Puss puss puss puss...

Ciao!

xoxo

Take care

Helt sjukt

...rolig kväll igår!

Började med att jag o Maria var på bite line o käkade taccobuffé och drack öl o vin så vi var lagom runda under fötterna innan vi skulle till förfesten intill statoil norrmalm ;) Haha fy tusan vad skoj!

Förfesten hade väl egentligen allt,bra musik,härligt sällskap,sköna moves och god dryck!

haha även att vi snodde fram ett Yatzy-spel och lärde upp sällskapet ifråga hur man gjorde hahaha ja herregud vilken kväll,me likee ;)

Får vi göra om snart igen tycker jag,eller vad säger du Maria? En vit månad först? Kanske...vi får se :)

Jaja natten var även den bra,skönt att det finns taxi så man kan ta sig från ena stället till det andra om man säger så ;)

Och sen att man fick sova en timme extra inatt när man ställde tillbaka klockan inatt det var guld värt,med tanke på att jag sitter på jobbet o jobbar nu..!

Ha en härlig söndagskväll och hoppas er helg varit lika bra som min,trots jobbhelg!

Ciao Puss ;)

xoxo

Helg

Ja att det är skönt med helg när man har jobbarhelg vill jag väl inte påstå...men men min tur.

Idag innan jobbet så uträttade jag lite ärenden på stan och så käkade jag lunch med mamma,vi invigde Sandys på storgatan,rikitgt bra faktiskt :) Men märktes att de var ovana och så men det får man ha överseende med,de öppnade i måndags..!

Ja vad säger man,tacka gudarna att man har körkort och bil så man kan ta sig var man vill när man vill,fattar inte skulle aldrig kunna leva på nån annan och vara beroende av någon annan,lite småmobbat sådär! Körkort o bil thank god,det är bara så bra! ;)

Så vad händer i helgen mer då...ikväll slutar jag ju 22:45 så då blir det bara till o åka hem o duscha och fixa sig lite,sen blir det sängen så jag orkar upp o jobba imorn :) Börjar 9:45 o jobbar till 18:15 så det är skönt...sen blir det direkt hem o göra mig iordning för jag ska ut o äta med Maria sen blir det förfest hos... ;) haha det blir roligt,men innan den blir det middag på stada...jag ser fram emot det som fan! Sen en utgång då såklart :)

Ha en härlig helg!

Ciao Puss ;)

xoxo

Onsdagsledig

Idag har man varit ledig,var uppe sent inatt så det blev till o sova till över tolv innan jag behagade kliva upp...

Då tvättade jag,fixade lite hemma,åkte iväg o fick däcken omlagda av Anders, plus luftfiltret bytt på min goding ;)

Skönt att man har Anders som kan hugga in... Tack för det,du ställer alltid upp!

När vi var klar med bilen så gick vi in o käkade pizza som mamma hade köpt med sig hem,åh vad gott det var,jag var så hungrig efter allt mek,eller däckrullande så jag blev alldeles svart,tur det finns vatten haha!

Inte van o va svart om händerna om man säger så...tvättar händerna tusen gånger om dan tror jag,har fått mer och mer bacillskräck på gamla dar :)

Ikväll var jag o fikade med Maria på Barista,myste på i de hängande korgarna i fönstret och snackade en massa...sen tog vi en sväng med bilen och kollade in lite olika ställen ;) Haha det var roligt gumman! Tack för en mysig kväll,får se om det blir nån resa i December också...får kolla upp det där,men först Stockholmo ;) Åh det blir najsss,längtar,men först o främst blir det lördag ;) Haha mycket nu...

Nej nu är det snart dags för sängen så man pallar med morgondagen med jobb hela kvällen till 01:00,börjar arbetsdan med ett ledarsamtal med Daniel,det blir skönt o höra vad han säger om mina finfina siffror :) hehe tror han är nöjd...

Godnatt o sov så gott

Ciao Puss

xoxo

Stora dagen...

idag är en dag som jag längtat efter såååå mycket sen jag bestämde mig! Åh helt underbart! :) Ni som känner mig vet vad jag menar...

Sitter på jobbet nu å har min andra rast,började 6:45 imorse,morgontrött,svar ja...men snart är det möte en timme så det är bra sen slutar jag ju nästan,sen efter jobbet blir det the big thing... :)

Jaja ha det bra!

Ciao Puss

xoxo

Förresten: Kul att man orkar kommentera min blogg,vissa kommentarer roligare än andra om man säger så...den som tycker jag måste driva med min ålder som är 24år tillexempel,första gången man fått höra att man ser ut som 40,herregud man brukar mest få höra att man ser ut som 12! Jaja tycker du att det är kul så fine...skaffa ett liv,eller ännu bättre,en egen blogg!?

Groose!?

Unna dig lite Grand...

igår hade vi förfest ett gäng på Grand innan vi styrde kosan till Oscar där vi dansade loss och drack mojito på mojito :) Mums vad gott det är! Som vanligt var TP och MB där,förstår inte vad det är för särskilt med dem...herregud! Jaja smaken är som baken...delad.

Var på oscar till de stängde såklart ;) Sen bjöds det på kebabcity,satt där o surrade sen gick jag o Maria till hotellet,somnade väl ungefär kl fem...

Vaknade imorse vid typ 10 och vi låg o pratade om gårdagskvällen,allt som hörde till den :) Sen drog vi på oss kläder o gick ner och åt frukost.åh så gott det var...älskar hotellfrukost!

Sen efter ännu en låååång pratstund därnere i frukosten med Marias arbetskamrater så gick vi upp o packade ihop sen åkte vi hem...sen låg jag i sängen hela dan. Älskar slappa söndagar,inga måsten bara va´.

Så nu har man duschat så man blivit människa igen,ska dra iväg på affärn o handla lite sen hem till mamma en sväng och höra hur de hade det i stockholm,sen får jag se vad det blir...måste iaf somna i tid för jag börjar 7 imorn! Ja du hörde rätt,jag och tidiga morgnar går inte ihop men ibland måste man ju!

Ha en fortsatt härlig söndag och hoppas helgen varit lika kung som min ;)

Ciao Puss!

xoxo

Fredag

Igår var jag mentor för tre av de nya på jobbet,satt som sk "ryggstöd" för de...det är så kul med nya ansikten som kommer till oss :)

Sen när jag slutade så åkte jag till birsta och shoppade,käkade och sen hem till min bästa vän,duschen...sen ut till Therese och Maya och hälsade på,satt och pratade av oss en massa,skönt att träffa de igen.

På motorvägen hem så åkte jag först förbi Zandra,sen Emelie! DE körde som dårar...haha

Och eftersom det var nästan 2 veckor eller nåt som jag såg Emelie så följde jag efter henne hem till henne och hon hoppade in i min bil där vi satt o pratade nån halvtimme eller sådär om allt som hänt här hemma och för henne i både London och Stockholm, good to see you again darling!

Sen åkte jag hem o slocknade...

Det var väl min fredag,lugn o sköööön

Ciao ;)

xoxo

Lördag

...och ledig,åh så skönt!

Klev upp vid 11,slog på tv:n och datorn och bara satt o nörda ett tag framför msn och allt vad det var...

Sen slet jag mig loss efter ett tag och la i en mellanbrun färg i håret,drog iväg på en promenad,tvättade bilen,solade och var på coop o handlade lite dricka till mig o Maria :)

Nu har jag nästan nyss kommit hem ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig inför utgången ikväll.

Maria har ordnat ett rum på Grand till oss där vi ska förfesta och sova inatt...det ska bli sjukt skönt. Blir ett gäng som ska dit på förferre ;)

Ska bara se vad man kan hitta fram i garderoben..hmm alltid lika svårt det där,kanske blir nåt av det jag shoppade igår...brukar lösa sig.

Så skönt å va ledig på helgen,nästa helg jobbar jag så det gäller till att njuta så länge det varar :)

Nej nu ska jag fundera ut vad jag ska ha på mig och snart hoppa in i duschen,ska bara msn:a lite mer först...

Ha en härlig kväll!

Puss Ciao ;)

xoxo

STORA HUNDAR

Oh shit! igår hände det för typ tredje gången...jag klev ut från jobbet strax efter halv åtta och mörkt var det ju då...och då ligger de där på gräset och myser,två st bernhard-hundar (eller hur det stavas) :) och jag blir lika rädd och förvånad varje gång,en STOR svart och en STOR brun,måste ju vara nån som tränar på friskis och lämnar ludingarna utanför med en vattenskål...

haha den första gången blev jag räddast,då trodde jag det var två björnar som låg där,de är sååå STORA!

Jaja nog med blogg för nu,nu måste jag jobba!

Puss ciao!

xoxo

Godkväll

Sitter här på jobbet på min långa rast som snart är slut...typ bara 5 minutes left! Jaja tiden går fort när man har roligt ;)

Jobbar till 23 ikväll och igår till 01...riktigt lugnt att jobba kvällar,inte lika surrigt då.

Igår hade man en ovanlig måndagmorgon,som om inte måndagmorgnar är nog ändå så hade jag o Maria lite o fixa om man säger så...åh vad det var skönt när det var över,I hate it! Vad det är vet jag inte om jag vill skriva...lite personligt.

Jaja det var fort gjort iaf,tur det.

Sen när vi var klara så åkte vi in till stan o käkade lunch o fikade o bara myste till det,så skönt.

Efter vi var klar på stan,Ida kom också in...så åkte vi hem till mig o fortsatte surra o bara låg o slaggade lite innan jobbet började för oss båda 16:30,mysigt var ordet.

I lördags var det ju utgång också,jag,Ida och Maria festade till det hemma hos mig sen drog vi in på oscar efter tolv nån gång,vilken klockren utekväll,så himla skoj! Hahaha fast en hel del minnesluckor,vaknade upp på morgonen och visste varken ut eller in. Haha men kul var det!

En rikitgt skön fylla made of vitt vin o mojitodrinks ;) Mums

Sen att man fick utskällning av ett psykfall både på lördagnatt innan la stada och på söndagen då man var så lagom pigg det är ju en annan femma,vilken jävla vrickad jävel! Go to hell and never come back,thanks!

Nu är det dags o börja jobba igen

Ta hand om er!

Puss Ciao ;)

xoxo


Friday I´m In Love

Äntligen fredag! Å som man har väntat,det har varit en lång arbetsvecka sen man kom hem från Turkiet...men nu är den snart över. Skönt skönt!

Det som var mindre skönt var att jag sov över imorse...skönt o sova men inte så skönt o komma försent :( jaja jag vet inte vad som hände jag har inget minne överhuvudtaget att klockan ringde..? Trött!

Halvskön dag här på jobbet,har haft ett möte på morronen en timme och snart ska jag på ett till...så det är bra,skönfredag :)

Efter jobbet ska jag på stan en sväng o växla lite pengar på Forex och sen ska jag på Jess på en konsultation ;)

Var på birsta igår efter jobbet och käkade med Maria och kikade runt lite :) Var en halv hundradel från att köpa de där stövlarna men jag la ner,har ju typ 4 olika svarta så jag gör något annat skoj istället för de pengarna...

Ha en störtskön helg!

Puss Puss Ciao ;)

xoxo

Sola sola sola

Åh ikväll blir det nog till att lägga sig i ett solarium o värma upp sig lite och se till att behålla färgen man lyckades få i Alanya ;)

Annars blir det nog bara chill hemma framför tv:n,mysa på lite :) Jag slutar klockan fyra så efter det ska jag väl bara käka o fixa lite hemma...kanske en sväng på stan...får se. Ska ju dit imorn,till Jess och DNA ;) Måste nog bara ha de där stövlarna jag hittat,de satt som en smäck! Mmm me likee...

Jaja och ute pissar regnet ner,trevligt! Härliga sverige eller hur?

Nej nu ska jag ta o sätta igång o jobba strax igen,ha det gött!

Puss Puss Ciao!

xoxo

Kallt!

Åh vad hemskt tråkigt det känns att vara hemma i kalla sverige igen,brrr!

Jag o mamsen hade en helt underbar resa i Alanya...åh dit åker jag lätt lätt lätt igen.

Vi bodde ju på ett all inclusive hotell alldeles bara en väg mellan stranden o hotellet. Hotellet med personal o mat o allt som hörde till var helt bäst :) Maten var superduper. Buffé frukost,lunch o middag med tillhörande dryck som bara var att ta för sig av ;) Mums!

Dagarna började med frukostbuffé sedan stranden fram till lunch och därefter sol sol sol fram till det var dags för att fixa sig för middag o kvällsaktiviteter :)

Temperaturen var helt perfekt! 26 grader låg det på varje dag typ...alldeles lagom,inte för kallt o inte för varmt.

Vi sov med ac:n på de 2 första nätterna bara för vi höll på att frysa ihjäl,den behövdes inte nu när det var slutet av september,skönt skönt d.

Vi kom ju ner på söndagmorgon,anlände till hotellet kl 5 på morronen,lagom trött då vill jag lova! Då checkade vi in o fick komma in på rummet...fin rum helt klart,lite trångt och så men men...balkongen var inte det bästa vi hade sett. Nedre plan och typ igenväxt trädgård och ett högt stålstaket! :( så innan vi gick o la oss och hade fått i oss lite mat så gick vi ner till receptionen och frågade om det fanns möjlighet att få byta rum till ett med bättre utsikt...

Och hur det var så dagen efter vid lunchtid när allt var ljst o klart,vi hade fått i oss både frukost o lunch så fick vi byta rum till en alldeles kanonsvit ;) Luftig o härlig med en fin ballis :)

Jaja nog om detta nu jag återkommer med lite mera info om resan måste luncha lite nu.

Puss puss take care!

xoxo

Ha en bra dag!

RSS 2.0