Kallt!

Åh vad hemskt tråkigt det känns att vara hemma i kalla sverige igen,brrr!

Jag o mamsen hade en helt underbar resa i Alanya...åh dit åker jag lätt lätt lätt igen.

Vi bodde ju på ett all inclusive hotell alldeles bara en väg mellan stranden o hotellet. Hotellet med personal o mat o allt som hörde till var helt bäst :) Maten var superduper. Buffé frukost,lunch o middag med tillhörande dryck som bara var att ta för sig av ;) Mums!

Dagarna började med frukostbuffé sedan stranden fram till lunch och därefter sol sol sol fram till det var dags för att fixa sig för middag o kvällsaktiviteter :)

Temperaturen var helt perfekt! 26 grader låg det på varje dag typ...alldeles lagom,inte för kallt o inte för varmt.

Vi sov med ac:n på de 2 första nätterna bara för vi höll på att frysa ihjäl,den behövdes inte nu när det var slutet av september,skönt skönt d.

Vi kom ju ner på söndagmorgon,anlände till hotellet kl 5 på morronen,lagom trött då vill jag lova! Då checkade vi in o fick komma in på rummet...fin rum helt klart,lite trångt och så men men...balkongen var inte det bästa vi hade sett. Nedre plan och typ igenväxt trädgård och ett högt stålstaket! :( så innan vi gick o la oss och hade fått i oss lite mat så gick vi ner till receptionen och frågade om det fanns möjlighet att få byta rum till ett med bättre utsikt...

Och hur det var så dagen efter vid lunchtid när allt var ljst o klart,vi hade fått i oss både frukost o lunch så fick vi byta rum till en alldeles kanonsvit ;) Luftig o härlig med en fin ballis :)

Jaja nog om detta nu jag återkommer med lite mera info om resan måste luncha lite nu.

Puss puss take care!

xoxo

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0