Some pics

Börjar med lite bilder på Musse Pigg...









Bilder från sista april,lite brasa och mamma och hennes kör...





Sista april på kvällen på casinot då jag drog in pengar vid roulettebordet,den här klänningen får bli min turklänning ;)



I fredags 1 maj hälsade allas våran Gert Fylking på oss på jobbet,Aschberg skulle också komma men han var dubbelbokad så det blev "bara" Gert. Han fick prova på jobbet som telefonist hos oss en timme. Skötte sej riktigt bra, dock inte alla som reagerade att det var han.
Även fast att han avslutade talbeskedet med Gert Fylking för sverige...





Igår var jag bjuden på bröllop,Anna Norman på jobbet gifte sej med sin Gunnar. I bilen hade jag med mej Zandra och Maria från jobbet och Ingrid,vår coach var också ditbjuden och hade med sej sin karl Janne. Mycket trevligt och vilket kanonväder dom fick! Det är ju A och O när man gifter sej,att man har bra väder,klockrent!






























Bilderna får tala för sej själva ovan...
Mycket vackert bröllop. Lyckligt bröllopspar,fint väder,god mat och dryck,deras bröllopsdag kunde nog inte kunnat bli bättre än vad den var. 2 maj 2009 dagen då Anna sa ja till sin Gunnar...Ett stort grattis! Och tack till alla på jobbet som var med på insamlingen. Det blev ett fint kort och inuti ett presenkort på IKEA.


Här är en ny Musse Pigg som nån granne till mej har. Sweet!

Här är mackor från idag som mamma gjorde som ett litet mellanmål. Det ser ut som gubbar,tydligen var det även meningen haha sötismamma! Gulligaste mamman av dom alla!



Nu måste jag dra,ska bort på middag,Elin kommer och hämtar mej NU!

Puss Puss ha det gott!

Ciao ;)

Kommentarer
Postat av: Maria

Va fin du va i klänningen gumms!

Verkligen inger i ett nötskal med mackorna. =P sött!

puss

2009-05-04 @ 11:08:49
URL: http://mtc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0