Godmorgon från krukmakargatan

Nu har jag vaknat andra morgonen här på krukmakargatan, tunnelbana mariatorget :) Jag trivs som fisken i vattnet.

Sitter just nu vid frukostbordet...

Kom ner i fredags vid sextiden ungefär mötte jag upp Emelie på T-banan. Sen åkte vi hem till hennes lägenhet och där var middagen i full gång,det var Jocke,Bella och Niklas som var igång i köket...Middagen var superb,kycklingfilé med mozarella,fetaost och babyspenat,till hade vi ris och supergod sallad! Mums det var en härlig välkomstmiddag för Emelie.

Efter vi hade käkat middag satt vi och surrade lite och sen blev det efterrätt,päronhalvor med polkagrisfraiche-blandning :) Kul att käka något nytt både varmrätten och efterrätten...

Sen satt vi bara och drack öl,gin o tonic och cider resten av kvällen tills det var dags för sängen...kollade även igenom lite bloggar,jisses alltså! Fick höra väldigt groteska historier om en tjej också....oj oj oj.


igår käkade vi först frukost sen kom Emelies lägenhetskompis som ska bo i ett annat rum här i lägenheten...Emelie har det fetaste,största rummet,med världens drömgarderob där hon kan hänga ALLA kläder och sedan har hon hyllor för skor,väskor och så vidare...me likee!

Sen gjorde vi oss iordning och for till Forum Nacka och drack en riktigt fräsch smoothie,shoppade,åt SUSHI för första gången,ÄNTLIGEN blev det av! Sen shoppade vi lite till och sen åkte vi hem och duschade och käkade liten middag sen kom Bella och vi drack rosé,åt candy och cashew...spelade Cluedo och snackade en massa och kollade bloggar igen...finns ju fan hur mycket sjuka bloggar som helst.

Nu idag blir det lite gamla stan och söder, sen kanske vi åker ut till Täby centrum också och kikar lite...

Ha en härlig dag! Puss Puss

Ciao ;)

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0