Go´natt

Sådär ja då var snart första dagen avklarad härnere i 031.

Dagen har bestått av sol sol sol och åter sol...åkte aldrig iväg på nån shopping utan låg kvar på verandan och stekte hela dan istället och gick in och svalkade mej med jämna mellanrum med Pepsi Max och surf hehe :)

Duschade och fixade mej innan Jelena och tjejerna kom hem vid fyratiden.Jennifer och Cassandra var blyga första 3 minutrarna sen så var det full fart härhemma! Jättefina tjejer,verkligen!

Efter nån timme eller så kom Jannice och hennes son Dennis och även Christian,Jelenas man kom hem från jobbet. Sen var det grillat med klyftpotatis,grillade zuccinis och morötter,vitlökssås och lökblandning som stod på bordet,till det drack vi rödvin,mmm really nice! ;)

Nu ska jag ta en kvällsdusch och borsta tänderna,sen blir det sängen för imorn tänkte jag försöka komma upp vid halv nio-nio och ta bussen till Allum klockan 10. Så frukost,uppfräschning,shopping/fönstershopping,lunch...sen hem och sola på verandan resten av dagen :)

Sjukt varmt idag,och grymt skoj att käka middag med både Jannice och Jelena vid samma bord,samt Dennis,Christian och Jennifer och Cassandra som bonus på det...

Pöss godnatt ciao ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0