SHIT

Igår var den bästa kvällen på länge.

För det först så slutet jag jobbet 15:30 och då åkte jag hem och duschade och sov en stund. Sen klev jag upp och gjorde mej iordning för middag och bio med Maria :)
 
Strax efter sex dök Maria upp med den fyrhjulsdrivna på gården,då åkte vi ner till Stekhuset och åt en trerätters middag.

Förrätt: Tunnbrödskorg med skagenröra och löjrom.
Varmrätt: Filé mignon la maison (typ nåt sånt hette den) = Oxfilé med tryffelsås,beasås pommes chateau och sallad.
Efterrätt: Ägglikörglass med likör och kahlua och ett körsbär på toppen.

Lägger upp bilder från igår senare när jag kommer hem,är hos mamsen nu.

Efter middan gick vi i rask takt upp till biografen för att se Män som hatar kvinnor. När vi kom upp dit så var det världens kö både till biljettkassa och toa,så jag ställde mej i biljettkön och Maria i toakön. Vi hann bara köpa biljetterna och kliva in i salongen innan klockan slog 20:30 för gottakön var såååå lång och vi var ju mätta så...vi satt i 2½ timme utan något,inte ens nåt att dricka haha. Men det gick bra för filmen var så bra och sännande,man blev nästan inte ens sugen under hela filmen för alla runtomkring oss bara satt och grävde och smaskade och knaprade på sitt,herregud! haha

Jaja det var bion...tack för en mysig middag och bio igår gumman min! Pussar till dej :)

Efter bion visste vi inte riktigt vad vi ville göra,så vi åkte bort till statoil norrmalm och köpte varsin dricka och lite godis. Var nästan på väg hem till mej då Maria kände efter och vi tänkte att klockan varätt mycket.

Så Maria skjutsade mej till casinot där jag mötte upp Mamma,Anders och Elin med hennes kompisar efter en stund i den låååånga kön och lite stänk från ovan,men det var det värt vill jag lova!

Snacka om att gå plus!

Började med att gå upp till rouletten lite och tog en drink,likör 43 med mjölk. Sen gick vi ner till dansen som va till Scotts. Kollade på alla som dansade till en början,shit vad vissa är duktiga alltså! Sen efter en stund av ögongodis av sångaren Henrik på scenen så kom Anders och vad glad i hatten och bjöd upp mej,så vi tog en svöngom på golvet,riktigt skoj faktiskt,inte varje dag man dansar till dansbandsmusik,var väl inte världsklass på min dans men det dög haha!

Sen efter en stunds vila så kom en kille som heter Daniel som jag gått i skola med och bjöd upp mej till en lite lugnare låt än vad Anders och min va. Jag sa först nej och att jag inte kunde dansa men han lyckades övertala mej :) Inte så svårt att göra det har jag märkt,övertala mej alltså...

Han var helt grym på att dansa,shit vad duktig han va att föra mej på golvet! hehe Vi bara gled fram,jag blev riktigt bra på att dansa tack vare han. Det blev 2 danser sen var det slut på dansen,Scotts hade spelat sista låten.

Då gick vi upp till Rouletten och jag säger bara: Shit vilket flyt vi hade där! Satt vid bordet,jag,mamma;elin och en stockholmare som vi började spela med. Han vann nästan varje drag och jag och Elin hjälpte honom lite vad han skulle lägga på,så...han delade med sej av allt han vann typ kan man ju säga och bjöd oss på varsin Mojito och Cosmo ;)

Tack Patrik 1,5 Stockholm för att du gjorde min kväll igår,jag är sååå tacksam! Shit vad skoj vi hade och vad mycket mera full plånkan blev när jag gick därifrån,satsade inte ett öre och gick hem med en del! ;)

Nu är det här tillräckligt låångt för att orka läsa allt så jag sätter punkt och går och äter en räkmacka sen blir det birsta för mej och mamma (kanske Anders)

Ciao så länge...

Puss Puss

Ha en skön lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0